DonFlamingo Postat Octombrie 18, 2023 Autor Share Postat Octombrie 18, 2023 Acum 16 minute, Geologu a spus: Deci până la urmă ce face mai exact cornering ABS? Te tine pe traiectorie in curba daca te apuca franatul de panica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaxMusterman Postat Octombrie 19, 2023 Share Postat Octombrie 19, 2023 Acum 19 ore, Speedy.K a spus: Si rotile ajutatoare ajuta teoretic. Teoretic. Practic nimeni n-a invatat vreodata sa mearga pe bicicleta pana nu le-a dat jos. Si cu cat a mers mai mult cu ele, cu atat a invatat apoi mai greu. Cine vrea sa ajunga la 90 de ani pe motocicleta fara sa stie, de fapt, sa mearga, n-are decat. Se poate dezbate mult si bine. Nu cred ca mersul pe o motociclata cu zero sisteme te face mai motociclist sau mai putin motociclist. Ca in motorsport, mult tine si de talent si experienta. Kilometri facuti te ajuta sa anticipezi mai bine situatii, iar aptitudinea se invata si se exerseaza. Sunt cursuri, unii se dau prin padure, atii merg pe circuit. Sisteme gen ACC si Blind Spot eu personal le consider inutile, dar pe grupuri dedicate sunt multi care se bucura de ele. Este evident ca aia folosesc motocicleta nu doar de fun, merg la munca naiba stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 19, 2023 Share Postat Octombrie 19, 2023 https://www.advpulse.com/adv-bikes/yamaha-introduces-tenere-700-extreme-for-2024/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 19, 2023 Share Postat Octombrie 19, 2023 Mai interesantă mi se pare prostia asta de la Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 19, 2023 Share Postat Octombrie 19, 2023 i-mi place ca cutia ramane dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Ducati a prezentat motorul monocilindru de pe viitorul model enduro și supermoto: Superquadro Mono (659cc). Sistem desmodromic, supape din titan, distribuție variabilă, capace din magneziu, doi arbori de echilibrare. Este practic jumătate din motorul Superquadro care a fost pus pe Panigale 1299 (1285cc). Excesiv de suprapătrat, raport alezaj/cursă 116mm pe 62mm. Este clar că au prioritizat puterea în defavoarea cuplului: 77,5cp la 9750rpm 62Nm la 8000rpm Comparativ, motorul concurent direct de la KTM are 690cc, cu un raport alezaj/cursă 105mm pe 80mm: 74cp la 8000rpm 73Nm la 6500rpm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Da, cu motorul de mai sus o vor face. Va fi interesant, probabil cel mai serios concurent pentru KTM. Iar concurența poate fi doar pozitivă. Mi-e teamă însă de ce prețuri vor anunța. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Acum 1 oră, PzKpfW a spus: cel mai serios concurent pentru KTM La f(r)iabilitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 27, 2023 Autor Share Postat Octombrie 27, 2023 https://www.rideapart.com/news/693474/moto-guzzi-stelvio-2024-unveiled/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Kawasaki zx4rr si zx6r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 4 hours ago, ENEOS said: La f(r)iabilitate! Poți să râzi, dar nu mai sunt alții pe nișa asta. 1 hour ago, exilatu' said: Kawasaki zx4rr si zx6r …ce anume e nou? Abțibilde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Acum 10 minute, PzKpfW a spus: dar nu mai sunt alții pe nișa asta. Pe nișa stricăcioasă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 27, 2023 Share Postat Octombrie 27, 2023 Enduro/supermoto monocilindru mare. Glumele cu europenele stricăcioase și japonezele superfiabile sunt cam depășite și nu mai sunt de actualitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 2, 2023 Share Postat Noiembrie 2, 2023 Ducati Hypermotard 698 Mono. Nimic wow din păcate. Preț de bază: 12.000€. Fără roți spițate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 2, 2023 Share Postat Noiembrie 2, 2023 Are un pic de Honda FMX 650 in ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 2, 2023 Share Postat Noiembrie 2, 2023 ...Dar și Honda a pus roți spițate. Mă aștept să apară oricum și un model "S" care va avea așa ceva, plus suspensii Öhlins, ceva carboane și un preț de 15-16 mii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 2, 2023 Share Postat Noiembrie 2, 2023 Da, la 20.000 de euro. Pe vremea mea, taica, un supermoto costa 7000 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Noiembrie 3, 2023 Share Postat Noiembrie 3, 2023 https://www.yamaha-motor.eu/gb/en/motorcycles/sport-heritage/pdp/xsr900-gp-2024/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 3, 2023 Share Postat Noiembrie 3, 2023 Au început și japonezii să vândă design. Bravo lor, arată bine prostia. Nimic impresionant din punct de vedere tehnic, dar nici nu este nevoie. Prețul văd că nu s-a anunțat, dar aproximez ceva similar cu cât costă Ducati-ul ăla de mai sus cu motor monocilindru. 13 hours ago, Speedy.K said: Da, la 20.000 de euro. Pe vremea mea, taica, un supermoto costa 7000 de euro. Personal mă așteptam să fie mai scump ăsta - nu că 12-13 mii ar fi puțin. Dacă nu, există 701 SM/690 SMC R la vreo 10 mii. Știu că 10 mii nu-s 7, dar nici inflația nu a stat pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 3, 2023 Share Postat Noiembrie 3, 2023 Ai si tu dreptate. Plus ca asta e marca pe val in MotoGp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Noiembrie 4, 2023 Share Postat Noiembrie 4, 2023 La 27.10.2023 la 16:07, PzKpfW a spus: Da, cu motorul de mai sus o vor face. Va fi interesant, probabil cel mai serios concurent pentru KTM. Iar concurența poate fi doar pozitivă. Mi-e teamă însă de ce prețuri vor anunța. O sa intre cu un 450 ca toti ceilalti, porcii de genul nu zboara prea bine. In nisa asta eu as fi vrut sa vad o jumatate de v4 mai degraba, din pacate se pare ca si astia vor succes si profit mai nou, dar a mai murit o speranta, trec si ei la "bold new colors". Hai cu electricele, poate apar unii care n-au contabili sau mba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 7, 2023 Share Postat Noiembrie 7, 2023 https://www.visordown.com/news/new-bikes/suzuki-gsx-s1000gx-superbike-engined-adventure-tourer Hmmmmm cica 17k. Not baaad. Pare o varianta buna la Tracerul actual.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 7, 2023 Share Postat Noiembrie 7, 2023 Păcat că e 4 în linie. Motorul ăla nu prea e adaptat pentru o asemenea motocicletă. Suzuki GSX-8R. Încă un bicilindru în clasa supersport. Cam toți producătorii mari au - în afară de BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Noiembrie 8, 2023 Share Postat Noiembrie 8, 2023 120 cai , undeva la vreo 200kg, inca nu au anuntat pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate