DKW Postat Ianuarie 2 Share Postat Ianuarie 2 Accident moto cu pieton, pieton decedat. https://youtu.be/crqYWU6bjnI?si=ZqDj6spGt4L4UYKe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 3 Share Postat Ianuarie 3 Mai multe detalii, aici. Pietonul care-și plimba câinele nu avea ce să caute să traverseze pe acolo, motociclistul avea viteză mare (probabil venea de pe bd. Ghencea și a prins verde la semafor, altfel nu-mi explic). Motocicleta s-a oprit la ~130m de impact, după ce a lovit și deplasat o mașina parcată. Ghinion pentru ambii. Unul a murit, celălalt și-a stricat cel puțin câțiva ani din viață. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 3 Share Postat Ianuarie 3 si bietul catel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 3 Share Postat Ianuarie 3 (editat) La fel ca stăpânul. Editat Ianuarie 3 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 3 Share Postat Ianuarie 3 pffff....., incepe..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 3 Share Postat Ianuarie 3 Acum 3 ore, PzKpfW a spus: La fel ca stăpânul. naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 4 Share Postat Ianuarie 4 On 1/3/2024 at 7:14 PM, TomTheMouse said: cum naiba nu l-a vazut? Nici eu nu-mi dau seama. Este vizibilitate bună acolo, 3 benzi pe sens, fără copaci. Poate mergea pe o roată, poate nu a aproximat bine ce vrea să facă pietonul. Nu mai contează. Păcat. Singura parte "bună" este că motociclistul a scăpat cu doar câteva zgârieturi. Dar viața și-a distrus-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 5 Share Postat Ianuarie 5 Pacat de catel.Multe animale sfarsesc sub roti.Statistica spune,ca 9 din 10 pisici ajung sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WEASEL1 Postat Ianuarie 5 Share Postat Ianuarie 5 Nu a vazut pentru ca mergea pe o roata, se vede pe filmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 5 Share Postat Ianuarie 5 1 oră în urmă, pinnochio a spus: Pacat de catel.Multe animale sfarsesc sub roti.Statistica spune,ca 9 din 10 pisici ajung sub roti. Foarte mult, stiam ca mor destule calcate de masini dar niciodata nu m-am gandit la acest procent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Ianuarie 5 Share Postat Ianuarie 5 Acum 3 ore, WEASEL1 a spus: Nu a vazut pentru ca mergea pe o roata, se vede pe filmare Eu chiar vreau sa vad o analiza concreta a acestor speculatii. Din filmare nu pot sa imi dau seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 5 Share Postat Ianuarie 5 Stire preluata: "𝐀𝐂𝐂𝐈𝐃𝐄𝐍𝐓 𝐆𝐑𝐀𝐕 𝐈𝐍 𝐉𝐔𝐃𝐄𝐓𝐔𝐋 𝐌𝐔𝐑𝐄𝐒 (𝐀 𝐅𝐎𝐒𝐓 𝐒𝐎𝐋𝐈𝐂𝐈𝐓𝐀𝐓 𝐄𝐋𝐈𝐂𝐎𝐏𝐓𝐄𝐑𝐔𝐋 𝐒𝐌𝐔𝐑𝐃)" "Un echipaj SMURD B2, o ambulanță SMURD C1 - Terapie Intensivă Mobilă, elicopterul SMURD și un echipaj de stingere din cadrul SVSU Bălăușeri intervin în aceste momente la un accident rutier produs produs în localitatea Bălăușeri, DN 13. În accident au fost implicate un autoturism cu 5 pasageri și o motocicletă cu 2 ocupanți. În urma evenimentului toate cele 7 persoane implicate au fost preluate de echipajele medicale, constatându-se faptul ca 2 dintre acestea au suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la fața locului." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 cum s a spus …. imi pare cel mai rau de caine imbecilul, viitor pensionar la 50 ani nu avea nici o treaba … exact ca la serviciul pe care l avea de POLITIST LOCAL …. bani din taxe si labareala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 Si mie tot de caine imi pare cel mai rau. Fix ca atunci cand e accident cu carute, cand scapa boul si moare calul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 5 Share Postat Februarie 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Februarie 5 Share Postat Februarie 5 Din ce se vede, autovehiculul sta calare pe motocicleta, nu suspendat deasupra ei. Deh, nuante... https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/impact-puternic-pe-o-sosea-din-floresti-o-motocicleta-a-fost-prinsa-sub-una-dintre-masinile-cu-care-s-a-ciocnit-2674247 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seles781 Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/un-tanar-motociclist-a-murit-dupa-ce-s-a-izbit-de-un-cap-de-pod-la-chicerea--378644.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 3 Share Postat Aprilie 3 Fuck! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 No comments: https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/un-autoturism-s-a-izbit-de-doua-motociclete-la-ciortesti-o-persoana-a-murit-pe-loc--1635969.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3x-qWTLgpt1nNTLXYktKeuLgeZazcaqdrtbYVt_PQ4Glo-i0E-ag1z5zM_aem_AXzCH9qzx81xe5FtkXPReHClqFU-Xoud2UiixPnBnRK5lPNQqD8gZsu7G5TBIqwhMES1AJDIMLBSdkVaXoui9fSR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 Ca de obicei, știrea pe jumătate. Cauzele producerii accidentului ar fi...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 Si inca unul...: https://www.buzoienii.ro/e-grav-motociclistul-era-nemiscat-intins-pe-asfalt/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3yw_9RU84YtbMQGK2BeDrmsXzaLb6AqbAEZ0-GjQBRqfM-CjbNs26iD5Q_aem_AXyVumkgkMtc6AKvOHsWGKVmnj_FLtHNfQWvr6y_sqhutrUBY6xDU6hJW8EsmF8NSQpKKpZjeAApe8RYIIuZnARb Just now, Lucian_M said: Ca de obicei, știrea pe jumătate. Cauzele producerii accidentului ar fi...?! Politia face cercetari ptr stabilirea imprejurarilor si circumstalelor ce au dus la ... pe raza ... etc... Oricum update-ul la momentul respectiv avea 1 minut, deci va urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 Îmi spusese un polițist despre accident, nici el nu știa detalii, pot doar să-mi dau cu presupusul, dar nu ar ajuta pe nimeni. Mă gândesc că șoferița nu a acordat prioritate. Pacat, săptămâna și accidentul... La noi în zonă un băiețel de 7 ani a avut accident cu un 125, tot la fel, nema detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 Mda...putem face doar presupuneri, din poze nu reiese cine venea de unde... poate soferita a intors, masina era lovita in dreapta spate, deci ar fi fost lovita cand era pe contrasens deja intoarsa, nu?, dar ce cautatu toti in camp la jde metri? ce mama de viteza au avut motocicletele? Amandoua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 Rectific, 17 ani, scriu cu picioarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 Dacă și cu parcă s-au suit într-o barcă, vorbim ca să adunăm postări. Mă retrag din discuție, fundament zero, ne dăm cu presupusul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate