apriliacluj Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Hai ca merita baiatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Clar merita,ma uitam dupa o casca cu Acosta dar este la MTsi parca nu as da banii pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Dar cu titlu la mișto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 24 Autor Share Postat Martie 24 Si baiatu' e misto!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Cred ca daca arvsti spaniolii ce-i ala tirbuson ar fi de acord cu noua porecla. Se insurubeaza bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 A mai fost un "tiburon" în MotoGP: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Dar asta chiar are fata de rechinut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 24 Autor Share Postat Martie 24 Acum 1 oră, Geologu a spus: A mai fost un "tiburon" în MotoGP: Pffff, chiar...., am si uitat :)) PS. Clar, ramane Tirbuson atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 7 hours ago, Djenavar said: Clar merita,ma uitam dupa o casca cu Acosta dar este la MTsi parca nu as da banii pe ea A trecut la Alpinestars anul ăsta. Foarte faine căștile lor, dar și foarte scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Acum 8 ore, PzKpfW a spus: A trecut la Alpinestars anul ăsta. Foarte faine căștile lor, dar și foarte scumpe. Cine produce pt Alpinestars , oricm nu am gasit, doar MT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 vroiam sa spun ca o sa rupa niste fas baiatu in GP dar deja a rupt ceva numa Peco sa nu fii - aspiratii la titlul 3 si vine un rookie pe KTM second si trece de tine si se duce nimeni nu va avea scapare, nici pe MM nu il vad bine, sper doar nr 9 sa il ia acum, nu mai visez la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Sa rupa si sa speram ca nu se rupe , Peco ca Peco,asta este dar cum ia zapacit pe KTM.mistii de fabrica cred ca au de dat ceva explicatii.Cumva in aceiasi notă, am vazut ieri interviul lui Pal Espargaro, a repetat cred de 3 ori, ca nu mai este riderul dinainte de accident si sa rupt ceva in el, cand era mik, dadea tot ,,bordul peste cap,, dupa multe accidente si fracturi a devenit ,,atent,, si implicit de asta nu mai ajunge,, full board,, .Acosta are 18 asa ca.i da cat cuprinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 o sa fac un efort sa pun extrase din momente interesante. gen cand l-a depasit pe Peco si facea moto aia ca dracu si tot a ramas pe ea. ar fi misto daca pe pagina asta sa fie momente smechere din toata cariera lui, macar de GP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Cum o fi sa te chinui cu KTM ani la rand si abia rupi un podium din an in paste (Miller si Binder) si de nicaieri apare un pusti care cu o motocicleta ca si a lor merge mai bine ca ei.. O fi greu de digerat? Recunosc ca il subestimam pe Acosta dar nici nu am urmarit nici o cursa de Moto2 cap-coada in anii trecuti, nu tin minte absolut nimic despre vreun Acosta la moto2 sau moto3 In era cu MM pe bara nici la cursele de GP nu prea m-am uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 te gandesti ca unii spuneau "Acosta e tanar, poa sa mai stea 1 an in moto 2" pfff ce pierdere ar fi fost. sper ca nu ne entuziasmam aiurea. pare ca a dat de cap la moto aia repejor. doar in sus poa sa se duca. cat mai multi sa fie sus, asta vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 6 hours ago, Djenavar said: Cine produce pt Alpinestars Și le produc singuri. Făceau căști de enduro/MX de câțiva ani buni, acum fac și full-face, sport. Vezi modelul Supertech R10. Se pare că nu au replici deocamdată. În MotoGP, Miller, Martín și Acosta le folosesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 26 Share Postat Martie 26 La 24.03.2024 la 21:15, xt600 a spus: Dar asta chiar are fata de rechinut.. Mai degraba seamana cu un personaj indragit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 26 Share Postat Martie 26 Acum 5 minute, Method a spus: Mai degraba seamana cu un personaj indragit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 26 Share Postat Martie 26 (editat) I s-a spus "el tiburon" din cauza cârmei... Editat Martie 26 de Kagemusha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 26 Share Postat Martie 26 Acum 36 minute, Kagemusha a spus: I s-a spus "el tiburon" din cauza cârmei... l-o fi vazut cineva cum inota pe spate si a dat alarma pe plaja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 26 Share Postat Martie 26 Acum 3 ore, Method a spus: Mai degraba seamana cu un personaj indragit Corect! Ar trebui sa i se spune Kermit... sau Kermie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 Cred ca o sa devin fan Acosta https://www.facebook.com/share/v/PRuEzKQqen4BpRnA/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 29 Autor Share Postat Martie 29 dupa ce se retrage MM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 Normal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 29 Autor Share Postat Martie 29 m-am gandit eu, hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate