tourist1 Postat August 31 Share Postat August 31 N-are cu cine discuta MM. Este la un alt nivel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 31 Share Postat August 31 Acum 1 minut, tourist1 a spus: N-are cu cine discuta MM. Este la un alt nivel. Cred ca i.au dat modelul 2026 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat August 31 Share Postat August 31 Echipa de uzina Aprilia a mers pe Moto2 tura asta de calificari. Chiar acum, Djenavar a spus: Cred ca i.au dat modelul 2026 Au schimbat carenele cu cele ale lui EB23. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 31 Share Postat August 31 Mai degraba a tras modelul 2023 dupa stilul lui de pilotaj... Morbido era sa faca o surpriza cu "startul" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 31 Share Postat August 31 (editat) A 2a etapa cu mm decent, sper sa o tina asa. Deși aici condițiile l au avantajat, plus ca e circuit de casa pt el. Mi e simpatic Basti dar as prefera mm pe 3 la finalul campionatului. Editat August 31 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat August 31 Share Postat August 31 Bă băiatule dar ce e cu Pilotii de uzina Aprilia, ieri ii suflau in ceafa lui Marc si azi pe nicaieri Acum 14 minute, frigider a spus: A 2a etapa cu mm decent, sper sa o tina asa. Deși aici condițiile l au avantajat, plus ca e circuit de casa pt el. Mi e simpatic Basti dar as prefera mm pe 3 la finalul campionatului. Pana acum totul dar totul a mers in favoarea lui grozav. Asfalt proasoat, aderentă slaba apoi pe cand s-a gumat putin a venit ploaia si au luat-o din nou de la 0. Cred ca usor usor se apropie si restul si maine deja se va mai nivela grila ca performanță in cursa principală Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 31 Share Postat August 31 In condițiile de acum se vede cine e tătic si cine nu. Parca văd ca pana mâine găsesc IT-istii de la Ducati si setarile pt Pecco. Tot el câștigă maine cursa. Sau poate asta e etapa aia făcută cadou de Ducati lui MM93. --- Acosta venit din Q1.. pe pozitia 2 pe grilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 31 Share Postat August 31 Acum 28 minute, danypop a spus: Bă băiatule dar ce e cu Pilotii de uzina Aprilia, ieri ii suflau in ceafa lui Marc si azi pe nicaieri Acum 42 minute, frigider a spus: a plouat peste noapte si s-a spalat trasa de cauciuc. Acum 6 minute, B.B. a spus: Acosta venit din Q1.. pe pozitia 2 pe grilă. pt ca s-a resetat pista cu ploaia aia. Acum 6 minute, B.B. a spus: Parca văd ca pana mâine găsesc IT-istii de la Ducati si setarile pt Pecco. daca e asa vom fi martorii puterii informatiei, dar parca prea rau a mers Peco. chiar si asa Peco a pus-o in primu rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat August 31 Share Postat August 31 (editat) Ii scot itistii de la Ducati comentariu de la linia aia de cod care zice: pietris = True. :)) Editat August 31 de tourist1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 31 Share Postat August 31 Cei mici au picat masiv, inca nu e destula aderenta pe pista...si se pare ca va ploua iar la noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 31 Share Postat August 31 Acum 7 minute, Lup69 a spus: Cei mici au picat masiv, inca nu e destula aderenta pe pista...si se pare ca va ploua iar la noapte Sa ploua oricând numai nu în cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 31 Share Postat August 31 Ba fix la cursa mare ar fi o probabilitate destul de mare... https://www.windy.com/-Rain-thunder-rain?rain,2024090112,41.074,-0.144,11 Puterea exemplului, Morbido l-a "invatat" pe Peco cum se rateaza startul...pacat de Zarco! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 31 Share Postat August 31 Nu am mai ras de mult asa zici ca sun5 pe , patinoar Ce ia zis oare Peco reprezentantului zMichelin, ia aratat ceva cu degetul un mikut fuck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat August 31 Share Postat August 31 Ce cursă a făcut Quartararo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 31 Share Postat August 31 10 minutes ago, Djenavar said: Nu am mai ras de mult asa zici ca sun5 pe , patinoar Ce ia zis oare Peco reprezentantului zMichelin, ia aratat ceva cu degetul un mikut fuck Cumva mascat, i-a aratat doua degetele .... poate nu ploua la noapte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat August 31 Share Postat August 31 Ok, a confirmat pe circuitul „de casa“ si pe conditii de patinoar. I s-au aliniat stelele perfect, daca maine mai si ploua, e weekend-ul lui cap-coada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat August 31 Share Postat August 31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat August 31 Share Postat August 31 Vinales ultimul clasat la 37 secunde de primul loc. Cum dracu? A fost depasit pana si de Mir sau Marini, care sunt abonati la ultimele locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 31 Share Postat August 31 1 oră în urmă, MirceaB a spus: Vinales ultimul clasat la 37 secunde de primul loc. Cum dracu? A fost depasit pana si de Mir sau Marini, care sunt abonati la ultimele locuri. Nu stiu daca ai vazut cursa dar patinau/derapau/se duceau taras , pur si simplu nu inclinau motorul, zici ca era patinoar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat August 31 Share Postat August 31 Am vazut cursa. Am observat rahatul facut de A. Espargaro la start, dar normal, Vinales fiind ultimul nu a aparut la tv nici macar o secunda. Pana maine trebuie sa repare ceva, altfel sunt in buda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 31 Share Postat August 31 Cursa de mare maestru a lui MM. jos palaria, a dominat cap coada! sa vedem daca maine ia Peco zeama de reveneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat August 31 Share Postat August 31 Ceva interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 31 Share Postat August 31 (editat) V-am mai zis ca Enea o arde tare si bine cand e liber de contract?! Acum 3 ore, danypop a spus: Ba, ce nu-l sufar pe Marquez, da' ce i-as sparge mufa lu taranu de ta-su! Editat August 31 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat August 31 Share Postat August 31 MV12 si AE41 au fost la 3+ s de MM in calificari. Nu stiu ce au facut mobrelor, dar este un dezastru. Toti pilotii au cerut sa fie curatata zona de start. Nu s-a intamplat. Este o zi buna pentru MotoGP dat fiind faptul ca niciun pilot nu s-a rupt. Iar MM, indiferent de preferinte, a aratat ca mai intai de toate este talentat. Dar in restul cazurilor cand pista este in regula este o combinatie de talent, munca, mobra si minte, ceea ce el nu are in cantitatile potrivite pentru a se bate constant la victorie. Poate o sa aiba anul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 31 Share Postat August 31 Acum 3 ore, MirceaB a spus: Vinales ultimul clasat la 37 secunde de primul loc. Cum dracu? A fost depasit pana si de Mir sau Marini, care sunt abonati la ultimele locuri. e o cauza pierduta, uita de el. 1042 de zile de la prima victorie. aragon 1042 de zile.mp4 633333594_aragonMMhonda.mp4 Peco cred ca a nimerit un cauciuc naspa. in clip cred ca zice "a doua oara cand se intampla"? nici eu nu ma asteptam ca Bez sa incerce ceva. 341133396_aragonpecocauciuc.mp4 *daca castiga maine Peco imi bag pla si nu ma mai uit la gp. link la sprint pt cine nu a vazut. https://drive.google.com/file/d/16cLjldWmn_dTnIoESkXRVjgoRMSzEOXH/view?usp=sharing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate