Speedy.K Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 (editat) Acum 7 ore, B.B. a spus: Amuzant faptul ca i se acorda circumstante atenuante lui Enea ca a intors capul sa vada ce s-a intamplat cu Jorghe. De parca daca se imprastia oprea si se ducea sa-i acorde primul ajutor.. Asta e ca si cum impingi o baba pe scari intentionat si apoi te intorci sa te uiti sa vezi daca si-a rupt gatul sau daca mai misca.. uau, cata compasiune!!! --- I don't give a fuck.. eu din perspectiva de fan MMel ma bucur ca i-a mai taiat 5 puncte lui Jorghe. Cum va spuneam, astia doi, Jorgel si Pecconel iti dau singuri la gioale, MMel isi vede de treaba. Iar n-ai inteles, ca de obicei! Bastianini a intors capul ca sa vada daca trebuie sa-si mai faca griji pe retul turului in privinta lui Martin, nu ca sa vada daca s-a imprastiat ala. Acum 4 ore, Method a spus: Sunt curios atunci ce li se pare "a dirty move" demna de penalizare - sa ii dea si asta o ciubotica in ghidon?Sau? Deci sa inteleg ca dupa ei diferenta intre penalizare si ne-penalizare e cat de bine s-a tinut Martin in sa?Ca de lovit clar a fost lovit. Genul asta de justificari..."daca cadea era motiv de penalizare,asa daca nu a cazut nu e"....e ca si cum ai da peste unul pe trecere si daca ii rupi piciorul iti ia permisul,daca nu,e ok. Si aia cu block-pass'ul...bai nene,sa o lase moarta cu block-pass,ala nu a fost block-pass,a explicat colegul damager foarte clar ce e block-pass,la block-pass ii tai trasa franand tarziu si astfel nu mai poate sa isi faca linia pe iesire,nu dai in el.Asta a fost dive din ala disperat a la...nu mai zic cui ii e caracteristic,ca se stie. Se pare ca da. Hah,good point,asta e o buna intrebare - daca ar fi facut-o Martin la un exponent al echipei oficiale Ducati,lua penalizare?Hehe... Nu-i asa ca dupa faza asta "ciubotica" nu mai pare asa demna de penalizat?! Io v-am zis de atunci ca ala a fost doar blockpass si ca fraieru' a cazut de prost ce-a fost incercand sa fie mai al dreaqu decat dreaqu in persoana... Acolo n-a scos nimeni pe nimeni in afara circuitului. A fost doar un fraier care n-a stiut sa franeze pe viraj si sa gestioneze duelul. Mie asta de ieri mi se pare mai condamnabila decat aia a lu' Vale. Desi ma bucur ca s-a intamplat si nu s-a lasat cu penalizari pentru ca nu-mi place Martin, dar asta e alta discutie. Editat Septembrie 23 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 Un mini rezumat: mini Salvare Pedro: SM 2 salvare pedro.mp4 start: 336347108_SM2start.mp4 JM primeste warning fix unde a primit in sprint si l-a deranjat :)) zici ca intentionat au vrut sa-l saboteze: 1538406706_SM2mesajundenutrebuieJM.mp4 Pare ca Peco invarte spatele , in cadrul indepartat se vede: 2079372528_SM2Pecospinningpemargine.mp4 Peco pare ca se apropie, si daca nu ma insel aici comentatorii spun ca ori castiga ori o pune jos 937595073_SM2premonitiecomentatorirefPecopestelimita.mp4 Cica JM prefera putin TC ca o simte la mana bine: 1051508096_SM2JMpreferaputinaelectronica.mp4 Ce e in capul unui pilot cand nu merge treaba - teoretic 164252682_SM2psihologiecandnumerge.mp4 Basti intra tare, JM iese tare 935560615_SM2bastiintratareJMiesetare.mp4 Asta e ciudata: JM are warning deja pt track limits da pot sa jur ca o calca (verdele). O calca si basti. 1572212706_SM2JMpeverdecuwarning.mp4 Peco jos 827607333_SM2Pecojos.mp4 Basti recunoscut pentru depasiri curate (lol) 2109312472_SM2Bastiecurat-LOL.mp4 cica ce ar insemna "rider behind 14" 1445607559_SM2ceinseamnariderbehind14.mp4 Pe final JM era mai lent - cu juma de sec si bloca tot. Poate de-asta basti nu a avut efectiv de ales - e de inteles. Nu se putea altfel. 15308512_SM2JMlentblocheaza-de-aiaafortat-oBastiprobabil.mp4 depasire la JM 33888074_Sm2depasirecontroversata.mp4 putin umor ref echipa ducati de uzina care se bucura da nu prea 808724822_Echipaducatiparbolnavitotiahaha.mp4 inca putin umor 1718969751_saseracoreascaJM.mp4 teorie - ce spune echipa lui JM in parc ferme 475428078_ceziceechipaluiJM.mp4 interactiune Basti- JM in parc ferme 1664144084_bastiinteractJM.mp4 Acum 51 minute, Speedy.K a spus: Bastianini a intors capul ca sa vada daca trebuie sa-si mai faca griji pe retul turului in privinta lui Martin, exclus, stia ca JM s-a dus in balarii complet, nu a avut nicio sansa sa incerce o revenire. de-asta era si asa suparat JM, daca era depasire mai ok putea sa se lupte. dar asa - nu a avut nicio sansa. si eu cred ca s-a uitat in spate sa vada daca a cazut sau nu JM. daca era m*st nu se uita, dar cat de m*ist sa fii? *sa ma in el de ios ca nu au sunet in chrome, iisuse. m-am chinuit atata degeaba. in Safari se si aud o sa pun linkuri de pe gdrive...in ordine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 A, tu zici ca a vrut sa vada cat rau i-a facut. Posibil si asa, Enea pare baiat de comitet de felul lui. Ce mi-a placut (dupa ce mi-a displacut total reactia de cocalar a spaniolului) a fost ca s-au impacat la "camera secretelor", unul si-a cerut scuze, celalalt l-a inteles si gata. Pe vremuri se tinea raca pana sezonul urmator. Astia sunt mult mai putin artagosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 (editat) 23 minutes ago, frigider said: Asta e ciudata: JM are warning deja pt track limits da pot sa jur ca o calca (verdele). O calca si basti. Asta am vazut si eu la momentul ala, dar na, probabil senzorii au fost luati prin surprindere...., sau ... nu bagasera curent in ei.... In turul trei parea ca iesisera si Peco si Martin pe verde, probabil s-a contabilizat doar la Martin... Depasirea Bestiei asupra lui Peco fix in acelasi viraj 14, nu? Editat Septembrie 23 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 Acum 2 minute, Speedy.K a spus: A, tu zici ca a vrut sa vada cat rau i-a facut. Posibil si asa, Enea pare baiat de comitet de felul lui. Ce mi-a placut (dupa ce mi-a displacut total reactia de cocalar a spaniolului) a fost ca s-au impacat la "camera secretelor", unul si-a cerut scuze, celalalt l-a inteles si gata. Pe vremuri se tinea raca pana sezonul urmator. Astia sunt mult mai putin artagosi. stai tu chill ca JM nu uita dar s-a abtinut in fata camerelor ca stia ca o fi exagerat cu gestul, l-a calmat si echipa etc. poate Basti nu e asa de direct ca adversar cum e Peco, dar e si el matematic in cursa. Acum 23 minute, frigider a spus: Un mini rezumat: mini Salvare Pedro: https://drive.google.com/file/d/1tIRBr7gg5x-lJot9ZTz5ucGeNZnwvoqj/view?usp=sharing start: https://drive.google.com/file/d/1bptaPMVAvK_moePawdK3hmQ003ndXKZy/view?usp=sharing Acum 23 minute, frigider a spus: JM primeste warning fix unde a primit in sprint si l-a deranjat :)) zici ca intentionat au vrut sa-l saboteze: https://drive.google.com/file/d/1hw-qkLq8de7l2kK7LbXrPQSpaozI5zJD/view?usp=sharing Pare ca Peco invarte spatele , in cadrul indepartat se vede: https://drive.google.com/file/d/1TafmbIDWnvOhvNlMYjl8BAlwTgyfA6Xs/view?usp=sharing Peco pare ca se apropie, si daca nu ma insel aici comentatorii spun ca ori castiga ori o pune jos https://drive.google.com/file/d/1KNiWJsRTMXu4wgT-8NErIStlavXeRkXv/view?usp=sharing Cica JM prefera putin TC ca o simte la mana bine: https://drive.google.com/file/d/1R57K9wA1lcVN39FzKfOkbk5xNbIj8_he/view?usp=sharing Ce e in capul unui pilot cand nu merge treaba - teoretic https://drive.google.com/file/d/1vZU5BdqkCcOAQWn-5Bamh8CEzlfrEooe/view?usp=sharing Basti intra tare, JM iese tare https://drive.google.com/file/d/1RsMvmPYo1v-Xzji8XUBktGICMTHYKhZ-/view?usp=sharing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 M-am gandit si eu la asta cu impacarea de dragul imaginii, dar pe Enea il doare-n cot. Ma indoiesc cano sa fie vreodata in stare Martin sa i-o plateasca, la o cafteala intre ei pariez pe italian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 Acum 28 minute, frigider a spus: Asta e ciudata: JM are warning deja pt track limits da pot sa jur ca o calca (verdele). O calca si basti. https://drive.google.com/file/d/1BrOqqyk4TvQQiq5MaPICjKu7bCm6rzHO/view?usp=sharing Acum 28 minute, frigider a spus: Peco jos https://drive.google.com/file/d/1tIRBr7gg5x-lJot9ZTz5ucGeNZnwvoqj/view?usp=sharing Basti recunoscut pentru depasiri curate (lol) https://drive.google.com/file/d/1gq66yB0Xr64rb74-CrVSAVLx5gRxuGGg/view?usp=sharing cica ce ar insemna "rider behind 14" https://drive.google.com/file/d/1pGkpOxNl_UFuBjtk6nvJJ5wJA8BgYpcK/view?usp=sharing Pe final JM era mai lent - cu juma de sec si bloca tot. Poate de-asta basti nu a avut efectiv de ales - e de inteles. Nu se putea altfel. https://drive.google.com/file/d/1b5BH_gPpHy3eI_Vh71gnGZXuIDGOZBMl/view?usp=sharing depasire la JM https://drive.google.com/file/d/18SX0ryehGj3XeBmk1fpzdiOXo9UWirbZ/view?usp=sharing putin umor ref echipa ducati de uzina care se bucura da nu prea https://drive.google.com/file/d/100ZLki_IrrZyvR9JSntNqy_dbo-ovHFS/view?usp=sharing inca putin umor https://drive.google.com/file/d/1JDbWBsfLzvFk6xTpEnvHEFXSCG59gpqC/view?usp=sharing teorie - ce spune echipa lui JM in parc ferme https://drive.google.com/file/d/1p7uCVGETq7xbdNkJxoYGOmV04NbUqQzC/view?usp=sharing interactiune Basti- JM in parc ferme https://drive.google.com/file/d/1YXdT9IR8CZ3zoLQzA3LnBwhzW0-d3gZF/view?usp=sharing 1664144084_bastiinteractJM.mp4 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Bastianini a intors capul ca sa vada daca trebuie sa-si mai faca griji pe retul turului in privinta lui Martin, Chiar acum, Speedy.K a spus: M-am gandit si eu la asta cu impacarea de dragul imaginii, dar pe Enea il doare-n cot. Ma indoiesc cano sa fie vreodata in stare Martin sa i-o plateasca, la o cafteala intre ei pariez pe italian. de obicei basti e mai in spate Acum 13 minute, Lup69 a spus: Asta am vazut si eu la momentul ala, dar na, probabil senzorii au fost luati prin surprindere...., sau ... nu bagasera curent in ei.... sabotaj italian :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 Acum 9 ore, B.B. a spus: Amuzant faptul ca i se acorda circumstante atenuante lui Enea ca a intors capul sa vada ce s-a intamplat cu Jorghe. De parca daca se imprastia oprea si se ducea sa-i acorde primul ajutor.. Asta e ca si cum impingi o baba pe scari intentionat si apoi te intorci sa te uiti sa vezi daca si-a rupt gatul sau daca mai misca.. uau, cata compasiune!!! --- I don't give a fuck.. eu din perspectiva de fan MMel ma bucur ca i-a mai taiat 5 puncte lui Jorghe. Cum va spuneam, astia doi, Jorgel si Pecconel iti dau singuri la gioale, MMel isi vede de treaba. Vezi ca Bes a pus de fapt 5 puncte in plus fata de cele 4 care le-ar fi avut daca termjna pe 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 1 oră în urmă, frigider a spus: Asta e ciudata: JM are warning deja pt track limits da pot sa jur ca o calca (verdele) Exact așa mi s-a părut și mie. Dar de văzut nu văd nici un video din ce ai postat. 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Astia sunt mult mai putin artagosi. Au mai puțin testosteron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 Acum 56 minute, frigider a spus: de obicei basti e mai in spate sabotaj italian :)) Anul asta, dar la anul nu se stie, cartile se vor amesteca din nou. Acum 9 minute, ENEOS a spus: Exact așa mi s-a părut și mie. Dar de văzut nu văd nici un video din ce ai postat. Au mai puțin testosteron. Enea mi se pare mai ok fata de altii dp asta dv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 Acum 46 minute, damager a spus: Vezi ca Bes a pus de fapt 5 puncte in plus fata de cele 4 care le-ar fi avut daca termjna pe 2. JM e principalul inamic. Acum 35 minute, ENEOS a spus: Dar de văzut nu văd nici un video din ce ai postat. Nici alea unde m am citat singur și am pus linkuri? Data viit lucrez pe win Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 13 minutes ago, frigider said: Nici alea unde m am citat singur și am pus linkuri? Data viit lucrez pe win Eu le-am vazut pe win, e ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 Acum 3 minute, Lup69 a spus: Eu le-am vazut pe win, e ok... Dubios. Măcar unii le vad, alții nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 Acum 12 ore, B.B. a spus: Amuzant faptul ca i se acorda circumstante atenuante lui Enea ca a intors capul sa vada ce s-a intamplat cu Jorghe. De parca daca se imprastia oprea si se ducea sa-i acorde primul ajutor.. Asta e ca si cum impingi o baba pe scari intentionat si apoi te intorci sa te uiti sa vezi daca si-a rupt gatul sau daca mai misca.. uau, cata compasiune!!! --- I don't give a fuck.. eu din perspectiva de fan MMel ma bucur ca i-a mai taiat 5 puncte lui Jorghe. Cum va spuneam, astia doi, Jorgel si Pecconel iti dau singuri la gioale, MMel isi vede de treaba. Nu pari prost, deci nu fa pe prostul, pt ca s-ar putea sa ramai asa. Ca incerci tu o troleala ieftina e una, dar sa rastalmacesti e complet altceva. Prin urmare, da-i cu praf de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Acum 8 ore, frigider a spus: Nici alea unde m am citat singur și am pus linkuri? Eu nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Analizand un pic la rece, si accidentul lui Pecco cu AM, si aceasta cazatura, cand a cam fortat peste limita, pt un eventual loc 2 sau fff improbabil loc 1, in loc sa aduca acasa safe cate 16 puncte in astea 2 curse, adica 2x16=32 de puncte, deja era liderul clasamentului.... Ajung la concluzia, unde nu-i cap e vai de picioare Il credeam mai cerebral..., campionatul se castiga prin constanta si puncte adunate, nu doar din victorii! Ase ni, vorba intre noi, nu prea il vad bine pe Pecco, am un ferling ca i se scurge printre degete titlul, JM nu e Q si Yamaha Daca JM nu o mai comite, nu face vreo tziganeala, as zice ca a cam scapat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Acum 15 minute, apriliacluj a spus: Analizand un pic la rece, si accidentul lui Pecco cu AM, si aceasta cazatura, cand a cam fortat peste limita, pt un eventual loc 2 sau fff improbabil loc 1, in loc sa aduca acasa safe cate 16 puncte in astea 2 curse, adica 2x16=32 de puncte, deja era liderul clasamentului.... Ajung la concluzia, unde nu-i cap e vai de picioare Il credeam mai cerebral..., campionatul se castiga prin constanta si puncte adunate, nu doar din victorii! Ase ni, vorba intre noi, nu prea il vad bine pe Pecco, am un ferling ca i se scurge printre degete titlul, JM nu e Q si Yamaha Daca JM nu o mai comite, nu face vreo tziganeala, as zice ca a cam scapat As zice ca nu e nimic jucat - JM a "demonstrat" ca o poate comite major chiar si in ultima clipa - a se vedea sfarsitul sezonului 2023. Nu mai sunt Lorenzo Pedrosa Rossi si Marquez sa nu greseasca nimeni sau daca gresesc sa iasa de pe 2 pe 3. Astia o comit.Si des.Precum se vede. Nu mi se pare ca Pecco a gresit (asa de) rau....ok - clar a gresit fortand pe frane.No argue.Dar nu e asa o drama.Si e oarecum scuzabil avand in vedere ceea ce a descris ca i s-a intamplat la gume - guma hard spate efectiv nu a functionat 15 tururi si dupa aia dintrodata si-a dat drumul.Si atunci normal ca omul vazand ca dintrodata treaba merge ca unsa a incercat sa recupereze.Si a gresit. Dupa cum am zis - a gresit clar dar are circumstante. Va avea loc sa recupereze oho,si cu Fabio in 2022 a venit in turneul asiatic in spate binisor si a iesit detasat in fata ....so,the fat lady didn't sing yet In alta ordine de idei,Pedrosa numit sef la KTM.Forza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Am mai spus-o și repet: Ducati are pârghiile necesare ca să iasă campion cine trebuie, mai ales că nu e nici un pilot pe altă marcă implicat în bătălie! Și v-a zis și Gigi că nu vrea să ajungă nr. 1 la Aprilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: Analizand un pic la rece, si accidentul lui Pecco cu AM, si aceasta cazatura, cand a cam fortat peste limita, pt un eventual loc 2 sau fff improbabil loc 1, in loc sa aduca acasa safe cate 16 puncte in astea 2 curse, adica 2x16=32 de puncte, deja era liderul clasamentului.... AM iesise larg si na, te bagi. daca nu iesea larg acolo sigur il depasea corect, curat, sigur. *si MM daca nu cadea de x ori pana acum era mai aproape martin nu mai zic. Acum 3 ore, ENEOS a spus: Eu nu. lasa ca data viit le fac pe win si o sa mearga la toti. sper sa am ce pune, sa fie nebunie controverse. ce sa mai, scandal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Acum 2 ore, Method a spus: Nu mi se pare ca Pecco a gresit (asa de) rau.... doar sa piarda 32 de puncte... greseli minore, care costa mult Acum 2 ore, Method a spus: ... - guma hard spate efectiv nu a functionat 15 tururi ... era pe Medium Acum 2 ore, Method a spus: In alta ordine de idei,Pedrosa numit sef la KTM.Forza dii Dani diiiii! sper sa fie de bine aceasta numire, sa se mai revigoreze KTMul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Eu prezic ca JM va iesi campion mondial - pentru ca presiunea acum e pe Pecco si pe masura ce se apropie finalul de sezon morcovul in fundul lui intra din ce in ce mai adanc, pentru ca aste a aproape ultimul sezon cand poate lua titlul lejer.. asa cum frumos zicea cineva mai sus, de la anul seriful e back in town si nu se mai joaca cu alde Enea si Jorghe.. asta cred ca incepe sa il macine. JM nu va purta numarul 1 in 2025.. dar va fi unul dintre putinii care iau titlul cu o echipa client.. (desi are o moto full spec ca si Ducati Lenovo - in teorie) Acum 4 ore, Method a spus: In alta ordine de idei,Pedrosa numit sef la KTM.Forza Cum adica, e seful echipei de motoGP sau seful la ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Acum 23 minute, B.B. a spus: JM nu va purta numarul 1 in 2025.. dar va fi unul dintre putinii care iau titlul cu o echipa client. Nu înțeleg Acum 24 minute, B.B. a spus: seful la ce? La bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Septembrie 24 Autor Share Postat Septembrie 24 1 oră în urmă, B.B. a spus: Eu prezic ca JM va iesi campion mondial ... JM nu va purta numarul 1 in 2025.. cum reusesti sa te contrazici singur intr-o fraza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Funny moment: https://www.gpone.com/en/2024/09/23/motogp/video-bastianini-in-english-lesson-from-marquez-epic-moment.html 1 oră în urmă, B.B. a spus: Eu prezic ca JM va iesi campion mondial Cum adica, e seful echipei de motoGP sau seful la ce? Sper ca JM sa iasa campion anul asta. Nu are Bagnaia fata de triplu campion mondial. Bine, nu are nici de dublu, dar asta este, s-a nascut sub o stea norocoasa... Se pare ca va fi un director in cadrul echipei... director sportiv, ceva de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 absenta lui mm a schimbat niste destine. Peco campion si honda ajunsa ultima la propriu. cat de mare sa fii sa influentezi atatea "lucruri"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate