ioio_viola Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 Category - Laps - Total Distance - Finish in case of red flag MotoGP™ - 27 - 120.1 Km / 74.62 Miles - 20 Moto2™ - 23 - 102.3 Km / 63.57 Miles - 17 Moto3™ - 21 - 93.41 Km / 58.04 Miles - 16 Total length 4.45Km / 2.76 Miles Total Width 13m / 42.65ft Longest Straight 900m / 2952.76ft Right Corners 5 Left Corners 7 Vineri 18.10 02:45-03:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 07:00-08:00 MotoGP™ Practice Sambata 19.10 02:10-02:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 02:50-03:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 03:15-03:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 05:15-05:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 06:10-06:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 07:00-08:00 MotoGP™13 Laps Tissot Sprint Duminica 20.10 01:40-01:50 MotoGP™ Warm Up 03:00 Moto3™21 Laps Race 04:15 Moto2™23 Laps Race 06:00 MotoGP™27 Laps Race Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 danke! benzina si diiiii! hai cu recuperarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 i-haaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 vai de plm, sambata noapte alba PS si duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 Acum 28 minute, Cavaleru a spus: vai de plm, sambata noapte alba PS si duminica Afirmativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 Nice!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 dum nu e asa rau, samb e foo-thai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 Acum 1 oră, frigider a spus: dum nu e asa rau, samb e foo-thai E clar, o sa ai de pus linkuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: E clar, o sa ai de pus linkuri! mai ales ca am nevoie de ratie care vreti linkuri dati-mi pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 13 ore, frigider a spus: mai ales ca am nevoie de ratie care vreti linkuri dati-mi pm. Pqrca era un topik dedicat pt linkuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 21 minute, Djenavar a spus: Pqrca era un topik dedicat pt linkuri? era prea dubios, sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 56 minute, Djenavar a spus: Pqrca era un topik dedicat pt linkuri? bine punctat, era! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 poate ati uitat. sa va fie rusina daca da. https://www.youtube.com/watch?v=neYExm1z84E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 7 minute, frigider a spus: poate ati uitat. sa va fie rusina daca da. https://www.youtube.com/watch?v=neYExm1z84E Haha,da,unul din momentele 2023 cand JM a umplut-o de sange. Locul 1 la intrarea in ultimul tur,cu gumele praf.Terminat pe locul 5 cu chiu cu vai. Singurul upside e ca a castigat si Zarco o cursa la viata lui... Nu cred ca JM a pierdut aici titlul 2023 (sunt in continuare de parere ca a fost pierdut la Mandalika),insa nici acest loc 5 nu a ajutat deloc. Sa speram ca anul acesta nu mai face prostii si se vor lupta macar o data de la egal la egal pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 6 minute, Method a spus: Nu cred ca JM a pierdut aici titlul 2023 (sunt in continuare de parere ca a fost pierdut la Mandalika),insa nici acest loc 5 nu a ajutat deloc. aici peco a terminat inaintea lui, multe locuri in fata lui. e un cumul, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 un tur prea mult a avut cursa aia pt JM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 5 ore, Cavaleru a spus: un tur prea mult a avut cursa aia pt JM zi si tu, omu a riscat si a pierdut. e nevoie de o.0 sa risti ceva-mi spune ca nu va mai pune iar Soft. *decat daca ii sugereaza cineva de la Miselin. :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 5 minute, frigider a spus: zi si tu, omu a riscat si a pierdut. e nevoie de o.0 sa risti Neah,omul a GRESIT. A vrut un edge,edge dat de gumele soft. Intradevar el avea un avantaj in faptul ca uza gumele ff finut,dar...almost made it. A fost insa o greseala. Unul din cuiele in cosciugul care i-a inmormantat sperantele la titlul 2023. Sa vedem acum in 2024. Eu cred ca va fi la fel de pasionant si anul asta pe Philip Island. Ar fi bine insa ca JM sa nu mai faca haiducii din astea disperate,pt ca are doar sansa anului asta - de la anul...la aprilia,engine freeze care dupa cum bine au zis colegii va avantaja echipa mai puternica (Ducati)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 6 minute, frigider a spus: ceva-mi spune ca nu va mai pune iar Soft. sa vezi chestie, toti o sa puna soft, el singur pe medium toti o sa fie cu vreo 10s in fata, vine ploaia, toti intra la boxe sa schimbe, dar el nu (ca ultima data cand a schimbat, nu i-a iesit bine :)) ploaia se intensifica, intra si el, dar deja e la vreo 40 de sec in spate, si dupa mari lupte, il depaseste pe Marini si Taka si Fernandejii si prinde locul 14 ha? joac-o pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: sa vezi chestie, toti o sa puna soft, el singur pe medium toti o sa fie cu vreo 10s in fata, vine ploaia, toti intra la boxe sa schimbe, dar el nu (ca ultima data cand a schimbat, nu i-a iesit bine :)) ploaia se intensifica, intra si el, dar deja e la vreo 40 de sec in spate, si dupa mari lupte, il depaseste pe Marini si Taka si Fernandejii si prinde locul 14 ha? joac-o pe asta parca vad ca o sa fie f f f plicti sicti. sper sa nu. amadoi au morcovul, amandoi vor merge safe pana cand nu mai merge 'safe'. in schimb ceilalti nu vor merge asa de linistiti, sper. pacat ca a ramas doar lupta in 2. mai sunt totusi 4 etape.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 5 ore, apriliacluj a spus: sa vezi chestie, toti o sa puna soft, el singur pe medium toti o sa fie cu vreo 10s in fata, vine ploaia, toti intra la boxe sa schimbe, dar el nu (ca ultima data cand a schimbat, nu i-a iesit bine :)) ploaia se intensifica, intra si el, dar deja e la vreo 40 de sec in spate, si dupa mari lupte, il depaseste pe Marini si Taka si Fernandejii si prinde locul 14 ha? joac-o pe asta Mai tre să revină alea cu "dear Jorge/Gigi"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 Acum 14 ore, frigider a spus: parca vad ca o sa fie f f f plicti sicti. sper sa nu. amadoi au morcovul, amandoi vor merge safe pana cand nu mai merge 'safe'. in schimb ceilalti nu vor merge asa de linistiti, sper. pacat ca a ramas doar lupta in 2. mai sunt totusi 4 etape.. La Philip Island nu are cum sa fie plictiseala.E prea smecher circuitul. Numa sa nu fie frig/sa ploua.In nu mai stiu care an parca au fost gen 13 grade erau gumele ebonita,mergeau toti cu morcovu. Teoretic JM are un avantaj aici,sta mai bine pe curbele alea.Si anul trecut a avut dar...da. Nu cred ca e o batalie in 2,mai ales pe circuitele astea atipice - aici se pot implica si MM si Bastianini dar si aprilia. Sa vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 Orele sunt perfecte pentru mine, ma trezesc zilnic la ora 6 (o sa ziceti e normal la cei cu probleme la cap) - vad cursele si apoi imi vad de viata, nu trebuie sa am blocat tot weekendul pt motoGP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 Orele astea matinale sunt normale de la o vârstă, nu mai secreți suficientă melatonină! Nici eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 Acum 3 ore, B.B. a spus: imi vad de viata, nu trebuie sa am blocat tot weekendul pt motoGP! aici gresesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate