frigider Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Acum 14 minute, damager a spus: de admirat MM care nu s-a implicat in lupta. Nu cred ca a putut L a agresat puțin pe JM în primele curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Acum 17 minute, damager a spus: Unde naiba ai vazut tu asta la JM? Poate la Pecco. JM dupa ce a pierdut pozitii, a ridicat sa-l lase pe Acosta cand putea sa-l blocheze. A preferat sa ramana pe roti. de admirat MM care nu s-a implicat in lupta. Iar depasirea la Pecco a fost la mare arta. Daca te referi la trasa din virajul 1 si 3, nu a gresit deloc, aia era trasa lui pt a avea avantaj pe iesire, Bag il apropria pe intrare pt ca JM bloca intrarea ca sa nu fie depasit pe frana si iesea mai larg pt ca avea avantaj pe iesire. l-a depasit si a mers 6 sau 7 lap-uri cu el in spate fara sa ii ofere o singura sansa de depasire si tu vi cu presiunea si greseli. man, nu a avut Bag nici o oportunitate de depasire. singura greseala a avut-o cand forta sa vada daca poate sa-l ajung pe Bas... atunci cand a fost la limita cu marginea circuitului. Cand a vaxut ca nu poate s-a linistit si l-a tinut in dpate pe Bag ...si încă un half-race care s-a desfășurat în favoarea lui JM. Bagnaia n-a recuperat nimic ba chiar a pierdut puțin,și alta cursă s-a dus.Daca si mâine vor avea rezultate similare,deja JM se depărtează si Bagnaia nu mai are multe oportunități. Valencia eu as zice ca ii va aparține lui JM,din toate punctele de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 sprintul: https://drive.google.com/file/d/12w-FNycxJeuhFNdY6KKI5Q6OLP1f_yZY/view?usp=sharing Acum 4 minute, Method a spus: Daca si mâine vor avea rezultate similare,deja JM se depărtează si Bagnaia nu mai are multe oportunități. parca vad ca maine iese peco in fata si castiga 4-5 puncte si iar avem acel du-te vino. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 2 minutes ago, frigider said: sprintul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Acum 30 minute, frigider a spus: Nu cred ca a putut L a agresat puțin pe JM în primele curbe. Nu prea e genul, ar fi incercat macar o redepasire, remeber MM vs Rossi cand se batea cu JL la titlu. Putea sa faca 1-2 block-pass-uri ratate cat sa-l lase pe Pecco sa se duca. deci, cel putin pana acuma nu vad nici un ordin de echipa... Bes n-a avut nici o ezitare sa plece in fata, iar MM nu s-a implicat deloc. mai e timp de jocuri, vom vedea ce se intampla, dar acuma pe final, JM mi-i se pare mult mai puternic si mai calm decat anul trecut. daca mai reuseste JM o cursa lunga sa termin in fata lui Pecco, s-a cam terminat campionatul. Daca are 12 puncte in fata la valencia eu zic ca 90% ia campionatul. Acum 25 minute, frigider a spus: sprintul: https://drive.google.com/file/d/12w-FNycxJeuhFNdY6KKI5Q6OLP1f_yZY/view?usp=sharing parca vad ca maine iese peco in fata si castiga 4-5 puncte si iar avem acel du-te vino. 4-5 puncte nu mai sunt suficiente. Este cu presiune, trebuie sa fie cineva intre ei deja. daca reducea acuma, JM avea nevoie sa mai termine odata in fata lui pecco. Acuma tre sa termine in spatele lui direct.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 (editat) Acum 4 ore, damager a spus: sanse are clar, si destul se mari. Dar mai e mult pana departe. Bag e un pilot f puternic, desi nu ne pare noua ca nu are comportamentul de invingator cu care suntem noi obisnuiti. daca ramanea si Martin la ducati ar fi scazut semnificativ sansele. In materie de viteza pura, JM mi-i se pare cel mai rapid pilot in acest moment. MM va fi campion mondial de la anul vreo 2-3 la rand. Pecco nu-s ce-o să facă .. Pt anul ăsta eu deja dau pronosticul. Jorge Martin va fi campion mondial fara doar si poate. La Pecco singurul lucru strong acum este marele morcov pe care il are in fund.. O să piardă supremația MotoGP ..vai vai..forever. Imparțial vorbind, JM este mai bun si mai motivat decat el. Editat Octombrie 26 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Acum 2 ore, damager a spus: Unde naiba ai vazut tu asta la JM? Poate la Pecco. JM dupa ce a pierdut pozitii, a ridicat sa-l lase pe Acosta cand putea sa-l blocheze. A preferat sa ramana pe roti. de admirat MM care nu s-a implicat in lupta. Iar depasirea la Pecco a fost la mare arta. Daca te referi la trasa din virajul 1 si 3, nu a gresit deloc, aia era trasa lui pt a avea avantaj pe iesire, Bag il apropria pe intrare pt ca JM bloca intrarea ca sa nu fie depasit pe frana si iesea mai larg pt ca avea avantaj pe iesire. l-a depasit si a mers 6 sau 7 lap-uri cu el in spate fara sa ii ofere o singura sansa de depasire si tu vi cu presiunea si greseli. man, nu a avut Bag nici o oportunitate de depasire. singura greseala a avut-o cand forta sa vada daca poate sa-l ajung pe Bas... atunci cand a fost la limita cu marginea circuitului. Cand a vaxut ca nu poate s-a linistit si l-a tinut in dpate pe Bag Start luat foarte bine si apoi f---t in primul viraj, cel putin inca doua iesiri largi, doua iesiri "pe verde", care erau sa ii compromita cursa, era sa o comita si pe a treia, dar a salvat-o pe muchie, la propriu. S-a vazut de la o posta ca este nervos si pripit in anumite momente. Clar, vedem curse diferite. Acum 2 ore, frigider a spus: Nu cred ca a putut Asa zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Acum 4 ore, damager a spus: de admirat MM care nu s-a implicat in lupta. Iar depasirea la Pecco a fost la mare arta. N-a avut pace sa se bata cu aia din fata lui, nu te minti singur si nu admira ce nu e de admirat. Daca putea, se ducea, dar e un circuit unde se vede diferenta dintre GP23 si GP24, dintre Ducati si restul. Se apropia de Pecco numai pe zonele puternic virajate, dar cum aparea o linie dreapta, cum GP24 pleca glont de langa el. In primul tur a trecut Pecco pe langa el ca si cum n-ar fi fost acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Acum 4 ore, frigider a spus: parca vad ca maine iese peco in fata si castiga 4-5 puncte si iar avem acel du-te vino. Nu nu nu va fi ok pt Pecco sa fie așa.Deja dacă nu reușește sa recupereze niște puncte bune e cam jumătate jucată treaba. Pt ca ok - pierde JM 4 5 puncte dar mai sunt 2 curse după asta iar la Valencia,am mai zis - cred ca JM va avea un avantaj. Deci dacă în cursa asta nu recuperează puternic,întra în criza masiva de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Ce a zis JM de Peco Jocuri? Fiind în comentariu live sigur o sa ajungă la urechile lui Peco 1111682128_ScreenRecording_10-26-202415-34-07_1.mp4 Și altele 910858426_ScreenRecording_10-26-202417-28-01_1.mp4 29414621_ScreenRecording_10-26-202417-30-25_1.mp4 743949973_ScreenRecording_10-26-202417-33-46_1.mp4 maine cica se anunta si ploaie dar parca si azi era la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Octombrie 26 Autor Share Postat Octombrie 26 1 oră în urmă, frigider a spus: Ce a zis JM de Peco Jocuri? Fiind în comentariu live sigur o sa ajungă la urechile lui Peco 1111682128_ScreenRecording_10-26-202415-34-07_1.mp4 Im primul rand: Multumesc pentru inregistrare! Apoi am auzit si eu comentariul si ma gandesc ca nu ramane fara raspuns din partea lui FB1. + Peco zice ca Martin a atins verdele de 4 ori azi: https://www.instagram.com/p/DBlirIlMDG9/?igsh=MWdrb2J0cmp1MjVtbQ== Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 ce draci sunt tampeniile astea cu MM nu a vrut sa se implice in lupta. wtf! MM sa nu se implice in vreo lupta pentru orice loc. voi la ce curse va uitati ma baieti? MM nu primeste ordine de echipa, ci el le face MM nu a avut ritm sa faca fata celor 3 JM a fost racheta azi dar Bestia a jucat in alta liga. Acosta mai incearca si el sa termine cursele? Daca maine nu se intampla o minune cu Peco nu-l vad facand tripla. @frigider ms pt cursa, a trebuit sa revad startul si primele tururi ca eram in masina conduceam si l-am vazut asa pe fragmente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 1 oră în urmă, ioio_viola a spus: Im primul rand: Multumesc pentru inregistrare! Apoi am auzit si eu comentariul si ma gandesc ca nu ramane fara raspuns din partea lui FB1. + Peco zice ca Martin a atins verdele de 4 ori azi: https://www.instagram.com/p/DBlirIlMDG9/?igsh=MWdrb2J0cmp1MjVtbQ== :))) ce telenovela a declarațiilor 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: a trebuit sa revad startul si primele tururi ca eram in masina conduceam si l-am vazut asa pe fragmente Lasă că eu am văz live și s a întrerupt de multe ori transmisia. Culmea la TNT nu e deloc întreruptă. Ca erau la fata locului poate? 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: Acosta mai incearca si el sa termine cursele? Dezamăgitor și mai ales pt ca o sa termine probabil jos în campionat. Ia ca ma uit unde e fata de Binder. E la 11 pcte in spatele lui Binder. La un moment dat părea ca Pedro începe sa i fure reflectoarele lui mm dar pare ca lucrurile au revenit. O fi nasoala rău ktm aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Acum 7 minute, frigider a spus: La un moment dat părea ca Pedro începe sa i fure reflectoarele lui mm dar pare ca lucrurile au revenit. O fi nasoala rău ktm aia.. ii fura pietrisu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Acum 1 oră, Cavaleru a spus: ii fura pietrisu nu mult, nu erau aproape la nr de cazaturi? Acum 3 ore, ioio_viola a spus: Peco zice ca Martin a atins verdele de 4 ori azi: https://www.instagram.com/p/DBlirIlMDG9/?igsh=MWdrb2J0cmp1MjVtbQ== cui arata 4? vreunui oficial ceva? ma uit iar pe inregistrare de la sprint sa vad poate apare si acolo, mi-a scapat. si ca sa fiu bulache: asa e cand esti in spate, numeri de cate ori iese pe verde ca de depasit..mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Acum 4 ore, ioio_viola a spus: Peco zice ca Martin a atins verdele de 4 ori azi: Cam urticat Pecco,cam sarcastic. Dar după cum bine a zis în a2a parte a interviului,el trebuie sa meargă mai rapid decât JM nu sa stea în spatele lui sa ii numere de câte ori atinge ala verdele. Dar altfel,sarcastic Pecco 'poate nu a atins de 4 ori a atins de 2" Mda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Acum 4 ore, Cavaleru a spus: ce draci sunt tampeniile astea cu MM nu a vrut sa se implice in lupta. wtf! MM sa nu se implice in vreo lupta pentru orice loc. voi la ce curse va uitati ma baieti? MM nu primeste ordine de echipa, ci el le face MM nu a avut ritm sa faca fata celor 3 JM a fost racheta azi dar Bestia a jucat in alta liga. Acosta mai incearca si el sa termine cursele? Daca maine nu se intampla o minune cu Peco nu-l vad facand tripla. Sunt curios daca prin alte parti tot asa se discuta despre scenarii peste scenarii sau e doar o chestie la romani. Cine are impresia ca Ducati controleaza ceva in legatura cu cine ce puncte ia chiar are o problema cu scenarita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Acum 1 oră, Method a spus: Cam urticat Pecco El ca el, dar una din mături avea o față în timpul interviurilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Ambele, nu doar una. Si nici Gigi nu era in al noualea cer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 8 ore, frigider a spus: nu mult, nu erau aproape la nr de cazaturi? nu stiu, la asta chiar n-am tinut socoteala dar in curse cred ca a inceput sa il intreaca la cazaturi.. Am si eu o rugaminte la tine, ca o sa fiu la padure cu potaia in dimineata asta, imi lasi si mie un PM cu linkul de la cursa ca nu vreau sa imi iau spoilere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Diiii, incepe mintenas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 7 ore, ENEOS a spus: El ca el, dar una din mături avea o față în timpul interviurilor... Nu pot sa spun ca nu ma încântă asta. Răutăți Wet race la moto3. Sau cel puțin declarata wet race deși nu plouă. Sper ca la cursa mare sa nu plouă deși platoul de nori e masiv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 10 hours ago, frigider said: nu mult, nu erau aproape la nr de cazaturi? Cred ca are 24 sau 25 fata de 21 sau 22 ca a mai picat si aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Faina cursa micutilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 A fost ca o cursa de sprint, incident la finish, Furusato cu Veijer... Per total cursa foarte frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate