Lup69 Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Acum 53 minute, Djenavar a spus: Ăl mai prost om de pe planeta, fara gjlhilimele, este Marquez. Vaaaaiiii, aceste vorbe ne duare! Dar de ce zici asta, ce-a făcut? Că s-a împrăștiat nu e ceva nemaivăzut, oricum tirbușonul i-a luat și titlul de cel mai des pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Acum 1 minut, ENEOS a spus: Vaaaaiiii, aceste vorbe ne duare! Dar de ce zici asta, ce-a făcut? Că s-a împrăștiat nu e ceva nemaivăzut, oricum tirbușonul i-a luat și titlul de cel mai des pe jos. Nuùuuu, nu ca s.a imprastiat, da.l dracului, pt ca a incercat 1-2-3-4 ori vezi ca nu poti, te face, stai naibii pe 2 si tine.l pe JM pe 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 el are obloane la ochi ca si calul e doar pe pwula lui, nu-l intereseaza de altii, joaca in liga lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 acum vad ca mm tot a luat 5 puncte poate iese totusi pe 3 in camp a avut noroc ca a pus-o jos si basti altfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Acum 6 ore, Djenavar a spus: Nuùuuu, nu ca s.a imprastiat, da.l dracului, pt ca a incercat 1-2-3-4 ori vezi ca nu poti, te face, stai naibii pe 2 si tine.l pe JM pe 3 Recunoaste si el ca a gresit : Today we were the fastest, but not the smartest! A incercat pt ca era mai rapid decat Bagnaia - lucru spus si de MM dar recunoscut si de Bagnaia.E normal sa incerce - daca nu incearca dupa aia iarasi ajungem la teoria conspiratiei "a primit un telefon de la Gigi samd samd".Daca incearca - de ce incearca?Vorba lui BB nicicum nu e bine cu voi... Pana la urma ii iesea,vezi conferinta de presa - Pecco a zis ca "MM era mai rapid dar eu aveam de gand sa lupt cu el pt acele 5 puncte",deci Pecco spune clar ca erau mari sanse ca MM sa iasa pe 1 la final. Problema e si ca,dupa cum spune musiu,stand in spatele lui Pecco i se incalzea guma si incepeau sa apara "tot felul de probleme",de aceea incerca. Si hai sa recunoastem - l-a depasit binisor prima oara,insa Pecco efectiv il distrugea din grip si accel superioara GP24.Dar sunt convins ca pana la urma gasea el o cale daca nu cadea - ma asteptam (abia asteptam de fapt ) sa procedeze precum a facut cu Pecco la Philip Island - prima oara elegant - nu tine? Next time block-pass meltenesc ori te dai la o parte ori te imprastii.Ar fi fost frumos sa i-o aplice si lui Pecco precum i-a aplicat-o lui JM.Only fair nu? In conferinta Pecco spune ca la Sepang el are un oarecare avantaj pt ca sunt mai multe viraje de dreapta unde el franeza mai bine,si ca la Valencia sunt cam egali. Eu nush ce sa zic....parerea mea de noob e ca pe curbele de viteza mare (cum sunt destule la Sepang),Martin are un edge,intradevar pe franarile acelea de final de linii drepte nu,dar overall...hmm,nu m-as grabi sa il dau pe Pecco drept avantajat. Iar la Valencia...circuit mic tehnic inghesuit ....si spaniol.Martin. Sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Pare sincer rau sa te dezamag3ac, cu, conspiratia- esti tu si inca 2 indivizi de la ignore, nu am zis sa nu.l depaseasca pe Bag, am zis ca-forteaaza, la limita, limita-cade, in loc sa stea acolo pe 2. Normal ca vreau ca Bag sa ia campionatul dar mai mult vreau o cafteala in 3-4-5 motoare pana in ultima etapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Eu nu am susținut niciodată teoria conspirației ba dimpotrivă tot timpul am combătut-o.Deci eu NU sunt cu asa ceva. Da normal ca în acele condiții e periculos și poți greși oricând însă,după cum am mai zis,MM era mai rapid.Bagnaia e f greu de depasit pt ca frânează f tare iar pe accelerare motoreta de sub el era superioara clar motoretei de sun Marquez,deci MM trebuia sa facă o manevră care sa îl scoată pe Bagnaia din ritm ca să îl depășească. Dar meh,cazatura aia putea merge în orice direcție ca să zic asa pt ca și Bagnaia a zis ca forțau amândoi și erau la 2 zecimi ? de fastest lap ? A subliniat faptul ca amândoi erau la limita. Va fi cafteala și la Sepang.Clar se va baga și MM în lupta pt win și Bastianini,fii fără grija. La Valencia probabil nu pt ca na,deja e miză. În alta ordine de idei,m-am uitat acum la interviurile post race,pai JM nu "se lauda" degeaba,vad ca el chiar a pierdut fața în același viraj cu MM și a prins-o pe picior.Pfiii,periculoasă aceasta cursa pt JM,a avut totuși și noroc,locul 2 aici e un rezultat ff ok putea pierde f mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Acum 3 ore, Method a spus: Recunoaste si el ca a gresit : Today we were the fastest, but not the smartest! A incercat pt ca era mai rapid decat Bagnaia - lucru spus si de MM dar recunoscut si de Bagnaia.E normal sa incerce - daca nu incearca dupa aia iarasi ajungem la teoria conspiratiei "a primit un telefon de la Gigi samd samd".Daca incearca - de ce incearca?Vorba lui BB nicicum nu e bine cu voi... Pana la urma ii iesea,vezi conferinta de presa - Pecco a zis ca "MM era mai rapid dar eu aveam de gand sa lupt cu el pt acele 5 puncte",deci Pecco spune clar ca erau mari sanse ca MM sa iasa pe 1 la final. Problema e si ca,dupa cum spune musiu,stand in spatele lui Pecco i se incalzea guma si incepeau sa apara "tot felul de probleme",de aceea incerca. Si hai sa recunoastem - l-a depasit binisor prima oara,insa Pecco efectiv il distrugea din grip si accel superioara GP24.Dar sunt convins ca pana la urma gasea el o cale daca nu cadea - ma asteptam (abia asteptam de fapt ) sa procedeze precum a facut cu Pecco la Philip Island - prima oara elegant - nu tine? Next time block-pass meltenesc ori te dai la o parte ori te imprastii.Ar fi fost frumos sa i-o aplice si lui Pecco precum i-a aplicat-o lui JM.Only fair nu? In conferinta Pecco spune ca la Sepang el are un oarecare avantaj pt ca sunt mai multe viraje de dreapta unde el franeza mai bine,si ca la Valencia sunt cam egali. Eu nush ce sa zic....parerea mea de noob e ca pe curbele de viteza mare (cum sunt destule la Sepang),Martin are un edge,intradevar pe franarile acelea de final de linii drepte nu,dar overall...hmm,nu m-as grabi sa il dau pe Pecco drept avantajat. Iar la Valencia...circuit mic tehnic inghesuit ....si spaniol.Martin. Sa vedem. grip pe ploaie..... mai putin. Nu, pur si simplu pe iesire era mai rapid pentru ca MM fortand intrarea iesirea era larga, fortandu-l sa tina mult motoretq inclinata si deachidea gazul mai tarziu ca Pecco. pentru ca Bag nu a incercat niciodata sa stea sa-l inchida, sa ramana in block-pass.... l-a lasat sa se duca, stiind ca sacrifica iesirea si nu o sa aibe castig de cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 True,am văzut ca Marquez patrățea rău trasa,in timp ce Pecco ieșea curat,no arque. Și grip pe ploaie puțin. Bă nene bă...dar cum pleca motoreta aia pe uscat la Philip Island de lângă el...,iarasi cand se batea cu Basti,imi aduc eu aminte greșit ?...eu cred ca e o diferență clară pe accelerare între gp24 și 23. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Acum 10 ore, Method a spus: True,am văzut ca Marquez patrățea rău trasa,in timp ce Pecco ieșea curat,no arque. Și grip pe ploaie puțin. Bă nene bă...dar cum pleca motoreta aia pe uscat la Philip Island de lângă el...,iarasi cand se batea cu Basti,imi aduc eu aminte greșit ?...eu cred ca e o diferență clară pe accelerare între gp24 și 23. eate clar o diferenta, dar nu este asa mare cum vrea lumea sa creada. Poate o diferenta de 0.1-0.2 pe tur, diferenta care MM o topeste din talent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Acum 3 ore, damager a spus: eate clar o diferenta, dar nu este asa mare cum vrea lumea sa creada. Poate o diferenta de 0.1-0.2 pe tur, diferenta care MM o topeste din talent. Diferentele sunt sensibile, insa nu mai sunt atat de mari ca la jumatatea sezonului. Clar, GP23 a suferit niste up date-uri destul de consistente. Ca o fi electronica, ca o fi sistemul de coborare, sasiu, nu stiu, dar clar ca nu mai este motocicleta cu care se chinuia MM sa prinda un loc 5-6 in prima jumatate a sezonului. Cateodata am senzatia ca GP23 a avut o evolutie mai consistenta decat GP24. In orice caz, distanta dintre cele doua modele s-a redus, desi ar fi trebuit sa fie exact invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Acum 45 minute, xt600 a spus: Diferentele sunt sensibile, insa nu mai sunt atat de mari ca la jumatatea sezonului. Clar, GP23 a suferit niste up date-uri destul de consistente. Ca o fi electronica, ca o fi sistemul de coborare, sasiu, nu stiu, dar clar ca nu mai este motocicleta cu care se chinuia MM sa prinda un loc 5-6 in prima jumatate a sezonului. Cateodata am senzatia ca GP23 a avut o evolutie mai consistenta decat GP24. In orice caz, distanta dintre cele doua modele s-a redus, desi ar fi trebuit sa fie exact invers. depinde cum compari...daca compari cu restul pilotiilor care merg pe GP23 diferenta este mai vizibila daca compari cu GP23+MM diferenta nu este asa maare. Si aici apar ipotezele: a primit MM upgrade-uri si restul nu? si-a adaptat MM stilul ca sa extraga tot ce se poate din GP23? Eu inclin sa cred ca este cat putin din ambele, nu cred ca mecanic au primit ceva update-uri, dar la electronica poate si la setari...pb ca MM a gasit ceva setari mai bune pentru stilul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 La 26.10.2024 la 18:52, Cavaleru a spus: ce draci sunt tampeniile astea cu MM nu a vrut sa se implice in lupta. wtf! MM sa nu se implice in vreo lupta pentru orice loc. voi la ce curse va uitati ma baieti? MM nu primeste ordine de echipa, ci el le face Am crzut ca fraza asta a scos-o un prieten, doar ca acum realizez ca a fost o alta idee proasta a comentatorilor GigiTV. CAt or mai avea drept sa difuzeze motogp? La 28.10.2024 la 6:58, B.B. a spus: Am ajuns la concluzia ca a scrie pe acest forum este o forma de masochism de care vreau sa scap. Daca mmizeria nu ar fi ajuns la Ducati, scapai. Partea proasta e ca nu mai scapam nici noi de el La 28.10.2024 la 6:58, B.B. a spus: Orice as scrie nimic nu e bine, toata lumea contrazice pe toata lumea.. daca glumești esti catalogat nebun. Etc.. ia mai da-l in plm de forum. Amin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 1 oră în urmă, damager a spus: daca compari cu restul pilotiilor care merg pe GP23 diferenta este mai vizibila daca compari cu GP23+MM diferenta nu este asa maare. Si aici apar ipotezele: a primit MM upgrade-uri si restul nu? si-a adaptat MM stilul ca sa extraga tot ce se poate din GP23? Este drept ca MM pune si propriul talent in ecuatie si s-a adaptat perfect la motocicleta, insa nu este vorba numai despre el... cand la sfarsitul unei curse sunt 8 Ducati pe primele opt pozitii, bunul simt imi spune ca au primit si ceilalti cate ceva. Poate nu la fel ca cabronul, dar au primit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 totusi au zis mai multi piloti ca GP23 e diferit fata de GP22 ceea ce face si adaptarea la noul model nu la fel de fluida pt toti pilotii. Uite la Bez care anu trecut era constant in zona de top a clasamentului cu GP23 nu prea reuseste sa faca aceeasi figura frumoasa. eu zic ca mai conteaza si mana pilotului, iar cand acel pilot e MM e clar ca baiatu asta poate face diferenta fata de restul grupului. Greu de crezut ca ii ofera numai lui Gigi updateuri.. Acum 1 oră, nike a spus: Am crzut ca fraza asta a scos-o un prieten, doar ca acum realizez ca a fost o alta idee proasta a comentatorilor GigiTV. CAt or mai avea drept sa difuzeze motogp? Daca mmizeria nu ar fi ajuns la Ducati, scapai. Partea proasta e ca nu mai scapam nici noi de el Amin! Lasa-i sa difuzeze, asa e acoperire mai mare pt motoGP. eu oricum am si una si alta si prefer prima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 3 hours ago, damager said: .pb ca MM a gasit ceva setari mai bune pentru stilul lui. Inainte de una din curse, comentacii de servici au spus ca MM a avut o "sclipire"/idee, si a cerut echipei o modificare, probabil in electronica utilajului...Nu mai sunt sigur la care din ele...sigur nu in Thailanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Eu cursa am vazut-o asa, chiar daca MM a cazut si asta nu l-a ajutat pe Pecco deloc pt ca Jorghel a ajuns pe locu 2, faptul ca MM a inceput sa-l atace l-a activat oarecum pe Pecco care incepuse sa mearga asa la acalmie,, si Iorghe din spate venea tare.. Imediat cum MM a inceput sa-i dea tarcoale, Pecconel s-a activat bine de tot de-a ramas saracu Iorghe departe in spate. La MM cam era vremea sa cada, fiecare are portiile lui de cazaturi in sezon si probabil MM dupa victorie in Austrialia si ritm bun si ploaie a zis "gata, rup norii si aici" dar roata fata i-a adus aminte brusc ca e si el muritor ca restul. O trezire la realitate, care e un lucru bun. Pecco jos palaria, eu insa nu cred ca mai are sanse sa recupereze acele puncte daca Iorghe ramane pe roti in toate cursele care mai sunt de disputat. 1 oră în urmă, Lup69 a spus: Inainte de una din curse, comentacii de servici au spus ca MM a avut o "sclipire"/idee, si a cerut echipei o modificare, probabil in electronica utilajului...Nu mai sunt sigur la care din ele...sigur nu in Thailanda. MM are geniul "dezvoltatorului" de Ducati GP23!! Normal ca i-au dat Ducati ceva in plus pe usa din dos lui MMel, acum ca e factory rider, ca e vreo setare, ca e ceva, dracu stie.. ce plm Bezzechi si DiGianantoniu au uitat brusc sa mearga cu Ducati? Se vede clar ca merge mult mai bine ca la mid-season.. Eu ca big fan ar trebui sa zic ca nuu MM rupe cu talentul, dar totusi,, daca rupea cu talentul o facea si in zilele alea cand se chinuia pe locurile 5.6.. Clar faptul ca e cu Ducati in acte acum ii aduce ceva beneficii pe sub masa, + ca Ducati nu vor sa se faca de (cuvant urat) ca vai au ales pe prostul satului - catiga Marquez.. da bine si Ducati bossimea - ati vazut? l-am ales pe cel mai bun!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Privind în trecut dacă era mai chill mm putea sa ia camp cu cei 2 gresind atât de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 1 oră în urmă, B.B. a spus: Eu cursa am vazut-o asa, chiar daca MM a cazut si asta nu l-a ajutat pe Pecco deloc pt ca Jorghel a ajuns pe locu 2, faptul ca MM a inceput sa-l atace l-a activat oarecum pe Pecco care incepuse sa mearga asa la acalmie,, si Iorghe din spate venea tare.. Imediat cum MM a inceput sa-i dea tarcoale, Pecconel s-a activat bine de tot de-a ramas saracu Iorghe departe in spate. La MM cam era vremea sa cada, fiecare are portiile lui de cazaturi in sezon si probabil MM dupa victorie in Austrialia si ritm bun si ploaie a zis "gata, rup norii si aici" dar roata fata i-a adus aminte brusc ca e si el muritor ca restul. O trezire la realitate, care e un lucru bun. Pecco i-a testat, a impus un ritm sa afle in ce ape se scalda si ceilalti iar cand a fost cazul a tras ceva mai tare. Daca isi vedea de cursa sa, mmizrabilul nu se dadea la mobra incat sa se imprastie. Cu alte cuvinte, tactic a jucat-o prost. Cazatura lui Marcel are la baza din nou nevoia de afirmare mondiala. Rezultatul ambitiei a fost prost, doar ca dpmdv merita un premiu la cum a redresat mobra. Daca nu dadea de vibratorul ala, sigur nu se imprastia Acum 4 ore, Cavaleru a spus: Lasa-i sa difuzeze, asa e acoperire mai mare pt motoGP. eu oricum am si una si alta si prefer prima. TNT e rulez! Mai ales ca pe motomundo poti sa urmaresti cursa online. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Acum 4 ore, nike a spus: Pecco i-a testat, a impus un ritm sa afle in ce ape se scalda si ceilalti iar cand a fost cazul a tras ceva mai tare. Daca isi vedea de cursa sa, mmizrabilul nu se dadea la mobra incat sa se imprastie. Cu alte cuvinte, tactic a jucat-o prost. Cazatura lui Marcel are la baza din nou nevoia de afirmare mondiala. Rezultatul ambitiei a fost prost, Pecco nu a testat pe nimeni,el a vrut sa recupereze niște puncte în lupta pt titlu.Asculta ce zice în conferința de presă - zice clar ca MM era mai rapid și dimpotrivă MM l-a forțat și ca amândoi forțau și mai mult insinuează faptul ca MM avea un edge dar "m-as fi luptat cu el pt acele 5puncte".Deci clar Pecco nu mergea la lejer sau "ii testa",ba dimpotrivă Pecco a dat de înțeles ca erau șanse mari sa piardă locul 1 în defavoarea lui MM. În curse cu low grip (cum doh,e și aceasta),MM are un edge și iese la joc. Când e grip și condiții decente nu are cu ce,cei 2 sunt peste el,dar când sunt conditii dubioase e prim candidat la victorie. Nu e o "ambiție prostească" nu e "nevoia de afirmare" (serios? Consideri ca are nevoie de afirmare pilotul cel mai titrat de departe din lot și cu cei mai mulți fani?),e doar faptul ca a simtit ca poate câștiga.A greșit? Clar ca da.Dar asta nu inseamna ca nu trebuia sa încerce,pt ca dupa cum a zis Pecco,MM era probabil cel mai rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 Acum 9 ore, Method a spus: MM are un edge și iese în decor Fixed! Acum 9 ore, Method a spus: Nu e o "ambiție prostească" nu e "nevoia de afirmare" (serios? Consideri ca are nevoie de afirmare pilotul cel mai titrat de departe din lot și cu cei mai mulți fani?),e doar faptul ca a simtit ca poate câștiga.A greșit? Clar ca da.Dar asta nu inseamna ca nu trebuia sa încerce,pt ca dupa cum a zis Pecco,MM era probabil cel mai rapid. Mă aștept la cel mai cel pilot să știe cât se poate întinde, să simtă motocicleta, aderența, pista etc. Ca să câștigi curse e musai să treci linia de sosire. Cel puțin deocamdată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Mă aștept la cel mai cel pilot să știe cât se poate întinde, să simtă motocicleta, aderența, pista etc. Ca să câștigi curse e musai să treci linia de sosire. Cel puțin deocamdată. 100% de acord cu tine. Dar pilotii "e si ei oameni" - iar oamenii "greseste".Ca e oameni.Chiar si Marquez.Asta e. Ce am combatut eu e afirmatia colegului ca ce a facut Marquez e "ambitie prosteasca si nevoie de afirmare",nu am zis ca nu a gresit. Omul era rapid in asemenea conditii - trebuia sa incerce.Daca nu incerci cand esti mai rapid decat cei de la varf (si asta e o ocazie care nu se iveste tot timpul),atunci cand incerci? Fail?CLAR.Greseala lui?Clar.Dar nu putem sa il criticam pt ca a incercat. Pacat ca a incercat cu manusi si nu cum a incercat la JM in Australia,ca,avand in vedere aderenta precara...ar fi avut parte de o primire super in boxa Ducati la Valencia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 Acum 12 ore, Method a spus: Pecco nu a testat pe nimeni,el a vrut sa recupereze niște puncte în lupta pt titlu.Asculta ce zice în conferința de presă - zice clar ca MM era mai rapid și dimpotrivă MM l-a forțat și ca amândoi forțau și mai mult insinuează faptul ca MM avea un edge dar "m-as fi luptat cu el pt acele 5puncte".Deci clar Pecco nu mergea la lejer sau "ii testa",ba dimpotrivă Pecco a dat de înțeles ca erau șanse mari sa piardă locul 1 în defavoarea lui MM. În curse cu low grip (cum doh,e și aceasta),MM are un edge și iese la joc. Când e grip și condiții decente nu are cu ce,cei 2 sunt peste el,dar când sunt conditii dubioase e prim candidat la victorie. Nu e o "ambiție prostească" nu e "nevoia de afirmare" (serios? Consideri ca are nevoie de afirmare pilotul cel mai titrat de departe din lot și cu cei mai mulți fani?),e doar faptul ca a simtit ca poate câștiga.A greșit? Clar ca da.Dar asta nu inseamna ca nu trebuia sa încerce,pt ca dupa cum a zis Pecco,MM era probabil cel mai rapid. De aia spuneam eu ca Pecoo ar fi trebuit sa-i multumeasca lui MM ca l-a provocat sa traga mai tare, daca nu era MM acolo urmatorul era JM.. Faptul ca MM a inceput lupta l-a facut sa traga mai tare si sa inceapa sa-si asume riscuri, si in cazul lui a scos jackpot. Dar ma tem ca e cam tarziu pt el.. in lupta pt titlu, JM nu mai e asa prost ca anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 (editat) Acum 2 ore, B.B. a spus: Dar ma tem ca e cam tarziu pt el.. in lupta pt titlu, JM nu mai e asa prost ca anul trecut Pfff,nu m-as lansa sa dau un pronostic in lupta pt titlu.... JM nu e asa prost ca anul trecut,true,dar...Pecco ramane etalonul zic eu.Plus echipa aia din spate care...ai vezut conferinta de presa?Scurt "doresc sa multumesc echipei pt setari,pt ca au gasit ceva in warm'up cu care am facut un mare pas in fata".Poate fara acele setari Pecco facea un mare partz,sau pleca si el pe genunchi (sau direct pe burta) ca maestrul Marcel.Ce sa mai zicem...conteaza enorm echipa. Plus de asta...m-am uitat acum la repezeala pe clasament : numar eu bine? Pecco 9 win JM 3? Statistic oare cine are prima sansa? Pe de alta parte insa,ma uitam pe un grafic de pe motogp.com,JM a tot scos capul in fata cam pe tot parcursul campionatului : Doamne ajuta sa termine deasupra Editat Octombrie 30 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate