frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă pusese un coleg link unde se pot vedea cursele live pe tnt, il are cineva? 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: MM la o secunda in spatele lui Peco cred ca loc 4 e maximul. poate si mai jos cu un binder /acosta in forma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Breaking!!! FINALA SE VA JUCA LA ADANCATA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 8 ore, ENEOS a spus: Numa' moș ex-paleta vedea că se va ține cursa acolo, că e întreg circuitul. Bine, bine, biletele valabile pt la anu', dar și-or fi luat unii bilete de avion, cazări, plm... Și anul ăsta e finala acolo, la anu' o să fie înscăunat crashquez campeon de la jumatea sezonului. 🫣 Avand in vedere motivul anularii toate cele se incadreaza la forta majora si, conform legilor din orice tara cu apa calda, banii se ramburseaza integral, deci niciun spectator n-ar trebui sa ramana pagubit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Zice nea comentatorul ca sunt 70% șanse de ploaie la ora sprintului. Totuși sper sa nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 1 oră în urmă, frigider a spus: pusese un coleg link unde se pot vedea cursele live pe tnt, il are cineva? Incearca livetv punct sx Inainte sa am tnt pe tv, acolo ma uitam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Plouă Mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Chiar nu-l inteleg pe Martin de ce tine neaparat sa fie "mintal" si face cacaturile astea pe pista. Nu ii sta bine asa, nu se pricepe, iar ultima data cand a incercat asa a fost penibil tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 19 minute, wolfybv a spus: Incearca livetv punct sx Inainte sa am tnt pe tv, acolo ma uitam ms. ps. oliveira mai exista? Acum 3 minute, tourist1 a spus: Chiar nu-l inteleg pe Martin de ce tine neaparat sa fie "mintal" si face cacaturile astea pe pista. Nu ii sta bine asa, nu se pricepe, iar ultima data cand a incercat asa a fost penibil tare. de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 minut, frigider a spus: ps. oliveira mai exista? Da. Dar este accidentat si inlocuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Prima greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Metronom Bagnaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Oʻoooooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Asta a fost, plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă S-a rezolvat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Cineva trebuia sa cedeze Psihic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Martin poate sa castige campionatul weekendul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Nu știu de ce dar aveam un feeling ca Pecco nu termină acest sprint... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Plânge mătura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 14 minute, tourist1 a spus: Chiar nu-l inteleg pe Martin de ce tine neaparat sa fie "mintal" si face cacaturile astea pe pista. Nu ii sta bine asa, nu se pricepe, iar ultima data cand a incercat asa a fost penibil tare. ce anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Bagnaia tavaliciul sezonului! Clar, omul nu vrea titlul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 minut, damager a spus: ce anume? Faze d-alea cu stat in roata spate la viteza mica, de exemplu. Bagnaia cade singur prin propriile decizii, nu are legatura cu nimic din ceea ce fac ceilalti pe langa el. Asta daca nu cumva pe langa el sunt fratii dinamita care-i rup picioarele cand au ocazia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 4 minute, B.B. a spus: Nu știu de ce dar aveam un feeling ca Pecco nu termină acest sprint... cam asa am si eu feelingul ca marcel nu va mai face nimic in urmatorii ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Varful erei tehnologice dominate de Ducati: campionat castigat de pilotul unei echipe client. Editat 2 ore în urmă de tourist1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Comentatorii de pe prima bat și ei câmpii cu grație "Nu există nici o presiune la nivelul topului 3,nici unul din cei din spate nu sunt interesați sa se bata cu JM" Ce mă? Dacă îl prind cei 2 îl executa fără sa clipească.Viol. Acum 2 minute, tourist1 a spus: Varful erei tehnologice domitate de Ducati: campionat castigat de pilotul unei echipe client. Asta spune multe despre motoreta furnizata echipei de client. Aa sau implici ca Bagnaia e un pilot slab?nu as zice. Ducati însă a avut tot timpul alegeri foarte dubioase ca și piloti. Și btw vârful dominației Ducati cred ca va fi în următorii 2 ani. Editat 2 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate