Cavaleru Postat Sâmbătă la 04:57 Share Postat Sâmbătă la 04:57 Acum 8 ore, ENEOS a spus: Da' Bellini/nelli este? moto morini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Sâmbătă la 06:15 Share Postat Sâmbătă la 06:15 1 hour ago, Cavaleru said: moto morini? De la italieni am văzut doar Ducati și MV Agusta. Mai erau și cei de la The Bike Hub cu italience, dar nu am trecut pe la ei. Morini nu am văzut, posibil să fie mai ascunși. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Sâmbătă la 07:16 Autor Share Postat Sâmbătă la 07:16 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: moto morini? Benelli, bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Sâmbătă la 07:30 Share Postat Sâmbătă la 07:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Sâmbătă la 17:11 Share Postat Sâmbătă la 17:11 Acum 18 ore, ENEOS a spus: Până la urmă mâine - adică azi, sâmbătă, că e trecut de ora 0 - se pune de o întâlnire/întrevedere/whatever la expo? Eu intenționez să ajung pe la 12-13h în principiu, dar sunt flexibil. Daca stiam ca esti flexibil …. Veneam dar am citit tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Sâmbătă la 19:54 Share Postat Sâmbătă la 19:54 @ENEOS lasă dom'le Benelli si alte prostii..... doar H2SX SE contează Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat ieri la 06:01 Share Postat ieri la 06:01 frumos mi-a placut, spatii mari motorete multe... data viitoare vin vinerea. mai pe relax facut poza cu Mani si luat autograf de pus la colectie si cartea lui Bertici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat ieri la 06:56 Share Postat ieri la 06:56 Si mie mi-a placut, nu am stat foarte mult ca am avut o zi plina, si partea buna e ca nu am plecat cu mainile goale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă O fo' faina expozitia. Ceva mai aglomerat decat ma asteptam, dar am bifat ce ma interesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă La 07.03.2025 la 21:45, ALEX-Guzzista a spus: juniorului pana in 14 ani, nope - copii fara buletin nu au voie pe motoreta ca pasager, nu au vor cu bicicleta pe strada, iar pe trotuar nu ai voie cu bicicleta - frumos nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă 1 oră în urmă, warlock a spus: *pana in 14 ani, copii nu au voie pe motoreta ca pasager, *nu au voie cu bicicleta pe stradai, iar pe trotuar nu ai voie cu bicicleta.... *stiu, ca si eu eram pasager la 14 ani pe Mobra 50 Super. *doar asiaticii au voie pe oriunde. Pt copii oricum e recomandat plimbarea undeva la aer curat nu printre masini. PS:nevasta mea ia interzis accesul la moto pe viata, parerea ei.... Dar nu are atractie la moto se uita la conserve,jocuri cu conserve... etc Cand va face Suzuki, Honda sau Yamaha din nou Cruisere voi veni si eu la Expo..... Sau BMW ceva gen R 18 dar mai "pilotabil" in Romanica, cu un motor mai mic si pana in 250 kg... Nu am permis de Autobuz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 2 minute în urmă Share Postat 2 minute în urmă Eu am ajns la concluzia ca pentru juniori cel mai bine e sa-i indreptam spre enduro sau motocros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate