Sari la conținut

Redresor Ultimate Speed /Lidl, Kaufland/

Redresor Lidl 70ron. Isi merita banii sau e gunoi?  

53 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Moderatori

Dpmdv,isi merita denumirea de cel mai popular redresor si merita si ca raport pret/calitate,atat moto si auto,fara vreo comparatie cu altele branduite.

Oricum reteta lui de fabricatie n-au facut-o cei de la Lidl sau Kaufland,ci e o licenta dupa ceva consacrat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, si dpmdv pentru acei 70 de lei, isi face treaba.

Ca or fi fost exemplare de luni dimineata sau vineri dupamasa care nu erau bune, e o treaba

Dar per ansamblu, pt acei 70 de lei, e OK

Timpul si poll-ul ne va da raspuns, la felul cum s-a comportat aici, in comunitatea moto!

Link spre comentariu

La garaj unde avem mai multe motoare am avut 2 redresoare de la Lidl, care ambele s-au stricat dupa 2 folosiri. Generatii diferite. De atunci, Ctek si Optimate sunt cele folosite. Probabil am avut noi ghinion. De 2 ori :). Nu votez, am venit pentru show

Link spre comentariu

E cat se poate de bun la ce este el.

Folosesc de mult timp unul si inca, nu si-a dat duhul. Dupa ce moare, o sa vad ce si cum merita cumparat sa-l inlocuiesc.

Link spre comentariu

Folosesc doua redresoare pe perioada rece. Unul dedicat pentru moto, cumpărat de la Louis in urma cu vreo 8 ani și altul, cel despre care se discută aici (îl am de vreo 4 ani)i. Nu am sesizat diferente  notabile între ele. După părerea mea își face treaba cu brio.

Link spre comentariu

Depinde la ce-l folosesti. Personal, de cand am baterie Li-Ion pe enduro, ma uit strict dupa redresoare ce stiu si Litiu. Pentru 23 lei diferenta chiar merita sa nu strici bateria Li-Ion cu un redresor normal.

Am o chinezarie luata de pe Emag:

(link sters)

Link spre comentariu

Sunt ok, eu il am de un an si inca merge.

Acum 3 minute, pinnochio a spus:

E un gunoi.L-am uitat în ploaie,și s-a stricat.

Pai problema nu e la redresor , e la utilizator atunci.

E ca si cum ai zice ca ai sarit cu Honda in lac si nu mai merge, deci Honda e de vina...

Una peste alta, raportul pret/calitate este ok.

Link spre comentariu

Acum 7 minute, pinnochio a spus:

E un gunoi.L-am uitat în ploaie,și s-a stricat.

Aoleuuuuu si vaiiiiii

Scrie cumva ca e waterproof????

Ca atunci ar fi trebuit sa ti-l schimbe pe garantie! 

Macar trebuia sa mergi la Protectua Consumatorului :)

Link spre comentariu

Acum 48 minute, apriliacluj a spus:

Aoleuuuuu si vaiiiiii

Eteee..nahhh....motoreta mai stă și-n ploaie,nu doar în sufrajerie.

Link spre comentariu

Știu un tip, un soi de mecanic, lucra în curtea unui prieten. Ca tot omul avea o lampă portativă la 220V pe care o mai scăpa pe jos, se scutura filamentul sau se spărgea becul (era înainte de apariția becurilor LED). În apropiere era un magazin Sylvania, se ducea fugă și lua bec nou. Ăia,  văzând că e client fidel, îl întreabă dacă e mulțumit de produse. "Mneah, așa și așa" zice omul. "De ce, ce te nemulțumește?"

"Dom'le, ele sunt bune, luminează bine, dar nu rezistă la proba cu betonul!"

Exact așa și redresorul lăsat în ploaie!

Sunt la al 2-lea redresor din Lidl (ăsta al 2lea s-ar putea să fie din kkaufland, dar tot Ultimate Speed, roșu). Primul a rezistat ceva ani, l-am trântit rău și s-a smuls transformatorul de pe placă și a rupt niște piste. L-am reparat și a mai mers o vreme până l-am bușit iar și ăia a fost. Baterii mari încarcă greu, dar altfel își face treaba, am încărcat zeci de baterii, l-am folosit și pt menținere pe perioada iernii, dar nu non stop. Per total e OK.

Link spre comentariu

Tine acumulatorul la 12,8 V non-stop din noiembrie si pana azi.

E tot ce trebuie sa faca si o face bine. Deci a meritat banii dati pe el in urma cu vreo 3-4 ani.

In consecinta, si votul meu. 

In plus, nu am vazut sa scrie in specificatii ca resuscitează acumulatori decedați.

E ca si cum ai cumpara un cal de povara si ai paria pe el la hipodrom. Iar apoi te miri ca ai ramas falit....

Editat de Kassu
Link spre comentariu

Am avut unul albastru cu gri, i-am luat și tatălui meu varianta roșie, mai nouă, la banii ăia chiar n-ai ce reproșa. Nu-ți place cum lucrează, îi faci retur in 30 de zile. Probe de impact nu le-am făcut, am grijă de scule. Am întreținut bateria de pe DL650 din 2018 până prin 2023, parcă (atunci am luat C-tek). Diferența între UltimateSpeed și C-tek? Ambele își fac treaba, dar în adâncul sufletului meu sper că ăsta mai scump e mai bun.

În rest, un încărcător care scoate 0,8 A in mod moto și maxim 5 A în mod auto, deci curent mic, încărcare fără "șoc". 

30 lei un pachet de țigări, două zile și un pic de fumat pentru 70 lei mi se pare nimic pentru un charger chiar ok.

Link spre comentariu

@mircea.cazachevici este topic FIX de acest redresor daca e bun sau nu, FARA comparatii cu altele, de la 1 leu mai scump in sus. Ca de obicei, ai dat-o de manta. Sa ma scuze @ENEOS, dar Manta este o chestie mie preferata si de suflet... :)

Link spre comentariu

Am 2 redresoare de la LIDL, sunt foarte multumit.

Pentru ce-mi trebuie mie sunt excelente (in special mentinere baterii la cele 2 motociclete)

Link spre comentariu

La 03.03.2025 la 19:21, mircea.cazachevici a spus:

Depinde la ce-l folosesti. Personal, de cand am baterie Li-Ion pe enduro, ma uit strict dupa redresoare ce stiu si Litiu. Pentru 23 lei diferenta chiar merita sa nu strici bateria Li-Ion cu un redresor normal.

Am o chinezarie luata de pe Emag, ceva gen asta:

(link stres)

La descrierea produsului apar doar baterii cu Pb!

Screenshot_20250304_104250_Firefox.jpg

Link spre comentariu

Din experiența mea cu produsul care face obiectul topicului:

- l-am luat când era sub 60 lei și am beneficiat și de 15% reducere, altfel nu mă băgam. 

- l-am folosit strict pentru menținerea bateriei pe timp de iarnă, nu pentru încărcare sau altele.

- nu merită 70 lei pentru că are doar "crocodili" și nu are cablu de conectare (vezi poza) și mă obligă să dau jos șaua, sau chiar bateria. Ăsta este cel mai mare minus din punctul meu de vedere. În plus, nu are alte funcții avansate gen regenerare (nu că aș avea nevoie), încărcare baterii litiu etc.

1741078822655439581975093428395.thumb.jpg.11214fd366a4be080d67125546b5e9a4.jpg

Pentru cine nu vrea să dea banii pe ceva mai avansat, probabil este ok. Eu l-am luat la reducere, cum am zis, pentru că am turma mare și numai pentru mentenanță. Celelalte sunt toate CTEK.

Editat de Kagemusha
Link spre comentariu

• apriliacluj changed the title to Redresor Ultimate Speed /Lidl, Kaufland/

Incarca? Incarca. Tine voltajul bateriei pe o perioada mai lunga? Tine. 70 lei "well spent", desi eu am dat mai putin acum vreo 8-10, cand l-am luat.

Link spre comentariu