Method Postat Sâmbătă la 14:09 Share Postat Sâmbătă la 14:09 N am înțeles o treabă: de ce zice Miller despre Morbidelli ca e cel care cauzează stres? (Vorbele lui Cocu) ...si ce tot insista aia de la aprilia cu Salvadori frate?căți ani are ala 54?wtf Și mai demult ii hateream pe japonezi ca vin cu piloti expirați de teste... Nevermind a explicat Cocu ce vroia sa zică - Morbi era un pericol pt el.ok. Am văzut o matură îngândurată.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Sâmbătă la 14:31 Share Postat Sâmbătă la 14:31 Ma uitam la niste vechituri pe olx mai devreme si am vazut ca este cineva acolo care face reducere la un Mercedes doar pentru MM Excelent JZ5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Sâmbătă la 14:47 Share Postat Sâmbătă la 14:47 4 hours ago, Kagemusha said: Să nu ne entuziasmăm cu Rins, încă. A făcut timpul la remorca lui Marquez, dacă nu face ceva asemănător în calificări, locul 12 pe grilă e al lui. Cum am zis ieri... 18 minutes ago, tourist1 said: este cineva acolo care face reducere la un Mercedes După kilometraj, pare că s-a mers cu el doar duminica, la biserică și la cumpărături. :))) Tâmplaru' a făcut o treabă excelentă până acum. Dacă nu o comite în curse poate termina în primii 5-6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Sâmbătă la 14:57 Share Postat Sâmbătă la 14:57 Pffff... ii distruge Marc... nou record al pistei. Cred ca de ce ne temem, nu scapam. Daca Mimisor merge asa pe circuitele care ii plac (si ii plac multe), iar pe celelalte se multumeste sa limiteze pierderile (in maniera din sezonul 2014), s-a terminat campionatul! Ok, sunt circuite care ii plac mult, pe care domina, dar ceea ce este de speriat, este sinergia dintre el, motoreta, echipa, realizata intr-un timp incredibil de scurt, iar asta trebuie sa dea de gandit. Omul parca lucreza cu echipa aia si piloteaza GP25 de o viata. Singurul care il poate bate pe MM, este MM.. parerea mea. Pecco traieste un cosmar, este deja in depresie. In alta ordine de idei, ce fata de ventuza de desfundat chiuvete, are fra-su, cu mustata aia... Inteleg ca alaturi de fratior, este intr-o permanenta criza de identitate, dar, totusi, nu se uita putin in oglinda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Sâmbătă la 16:49 Share Postat Sâmbătă la 16:49 Mi se pare mie sau MMS (s de la satana) isi lasa părul mai lung? După ce a slăbit de se vede prin el acuma isi lasa si plete? Asta zic ca e mana lui Gemma.. uy amorito.. , ia să vedemos si tu es simpatico con il cabello lungo.. Mie imi pare MM deja si cu un aer așa de aristocrat.. cum vorbește la interviu, se coboară asa spre muritori sa zica două vorbe. Pare transpus in...reptilian. -- De cealaltă parte a garajului roșu a prins azi un reporter un cadru cu Pecco asa printre ușa si perete.. vai doamne, daca eram langa el jur că vărsam și eu o lacrima .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Sâmbătă la 17:19 Share Postat Sâmbătă la 17:19 Acum 2 ore, xt600 a spus: Pffff... ii distruge Marc... nou record al pistei. Cred ca de ce ne temem, nu scapam. Daca Mimisor merge asa pe circuitele care ii plac (si ii plac multe), iar pe celelalte se multumeste sa limiteze pierderile (in maniera din sezonul 2014), s-a terminat campionatul! Ok, sunt circuite care ii plac mult, pe care domina, dar ceea ce este de speriat, este sinergia dintre el, motoreta, echipa, realizata intr-un timp incredibil de scurt, iar asta trebuie sa dea de gandit. Omul parca lucreza cu echipa aia si piloteaza GP25 de o viata. Singurul care il poate bate pe MM, este MM.. parerea mea. Pecco traieste un cosmar, este deja in depresie. In alta ordine de idei, ce fata de ventuza de desfundat chiuvete, are fra-su, cu mustata aia... Inteleg ca alaturi de fratior, este intr-o permanenta criza de identitate, dar, totusi, nu se uita putin in oglinda? eu am facut pariu cu Method doar ca sa am o motivatie sa ma mai uit la curse. dar, campionatul e lung, orice se poate intampla.... go Yamaka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Sâmbătă la 18:09 Share Postat Sâmbătă la 18:09 Pe mine incepe sa ma enerveze Alex Marquez, de cand merge asa bine? E sigur ca are Ducati 24 sau i-au dat si lui de-ala 24.9? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Sâmbătă la 18:31 Share Postat Sâmbătă la 18:31 Cum să fii, bre, dublu camion mondial și să ți-o de-a fratele mai puțin talentat și care e la echipă de client?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Sâmbătă la 18:33 Share Postat Sâmbătă la 18:33 Marquez GP Cursa tare plictisitoare, da macar am baut un kil de rose pe durata sprintului Yhaaaa si diiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Sâmbătă la 18:41 Share Postat Sâmbătă la 18:41 Daca va plangeati anul trecut ca e plictisitor unde erau macar 2 care castiga, bine ati venit la un sezon in care fratele cel mic ii tine spatele la al mare si nu-l va ataca niciodata. Mgp a devenit un F1 booring cel putin acum la inceput de sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Sâmbătă la 18:43 Autor Share Postat Sâmbătă la 18:43 Acum 31 minute, B.B. a spus: Pe mine incepe sa ma enerveze Alex Marquez, de cand merge asa bine? E sigur ca are Ducati 24 sau i-au dat si lui de-ala 24.9? face copy paste dupa fra-su, a zis prostu ca s-a simtit ca la antrenamente, in urma lui MM. Normal ca e rapid cand are cel mai bun pilot de pe grila frate si iepure. Peco locul 3, inteligent, nu a riscat, a scos maximul posibil pe un circuit care nu e pe placul lui. Ce i-a dat Zarco sa manance la martzoaga aia de 'onda? Acosta... inceput but curajos, final... vai mama lui, sa te faca in sange Mir.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Sâmbătă la 18:48 Share Postat Sâmbătă la 18:48 Acum 39 minute, B.B. a spus: Pe mine incepe sa ma enerveze Alex Marquez, de cand merge asa bine? E sigur ca are Ducati 24 sau i-au dat si lui de-ala 24.9? Vezi ca sunt reale sanse ca gp24 sa fie mai competitiva in început de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Sâmbătă la 19:07 Share Postat Sâmbătă la 19:07 1 oră în urmă, damager a spus: eu am facut pariu cu Method doar ca sa am o motivatie sa ma mai uit la curse. dar, campionatul e lung, orice se poate intampla.... go Yamaka Campionatul este lung si se poate intampla orice. O accidentare si totul s-a terminat, dar in conditii normale, campionatul asta este foarte previzibil. Si, cum ziceam si etapa trecuta, podiumul MM, AM si BG va fi foarte des vazut in acest sezon. As mai profeti, ca daca nu se intampla nimic neprevazut, fratii vor fi campion si vicecampion, Bagnaia va lupta pentru locul 3. Surpriza placuta a fost Zarco, cu 'Onda. A mers impecabil. Surpriza neplacuta, Quartararo... dupa un start promitator, a fost violat de jumatate din grila si a terminat in afara punctelor. ... in sportul asta, nivelul de testosteron conteaza. Acosta pierde timp pretios, din cariera, cu KTM. Ar fi timpul sa faca o mutare similara cu MM in 2024, altfel s-a nascut talent si va muri speranta. Acum 27 minute, ioio_viola a spus: Daca va plangeati anul trecut ca e plictisitor unde erau macar 2 care castiga, bine ati venit la un sezon in care fratele cel mic ii tine spatele la al mare si nu-l va ataca niciodata. MM este in control total, nu are nevoie de AM sa ii tina spatele, in schimb, dupa jumatatea sezonului, s-ar putea sa il vedem pe MM ajutand-ul pe fratior sa isi asigure locul doi la finalul sezonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Sâmbătă la 19:31 Share Postat Sâmbătă la 19:31 Acum 40 minute, danypop a spus: Vezi ca sunt reale sanse ca gp24 sa fie mai competitiva in început de sezon Pai sper ca Gigi sa vina mai repede cu update-uri la GP 24.9 ca să rămână A.Mar la locul lui in pluton. There can be only one! Marquez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Sâmbătă la 20:10 Share Postat Sâmbătă la 20:10 Acum 3 ore, B.B. a spus: Pare transpus in...reptilian. Acum 1 oră, ENEOS a spus: Cum să fii, bre, dublu camion mondial și să ți-o de-a fratele mai puțin talentat și care e la echipă de client?!? asta e o clar o problema in plus. dar nu ii place circuitu, nu cred ca AM o poate tine asa tot anul. da arata bine de tot deocamdata. Acum 1 oră, ioio_viola a spus: Daca va plangeati anul trecut ca e plictisitor unde erau macar 2 care castiga, bine ati venit la un sezon in care fratele cel mic ii tine spatele la al mare si nu-l va ataca niciodata. Mgp a devenit un F1 booring cel putin acum la inceput de sezon. nu stiu daca AM il menajeaza. adica plm, cine e MM cine e AM? pana acum AM era fratele intrat pe pile, acum e locotenent? sa fim seriosi. sa vedem cat o duce AM. da, e boring. asta e realitatea, unu e peste toti. doare? da. 1 oră în urmă, xt600 a spus: As mai profeti, ca daca nu se intampla nimic neprevazut, fratii vor fi campion si vicecampion, Bagnaia va lupta pentru locul 3. cum a mai zis un om - AM merge bine ca moto sh e pusa la punct. Peco isi va reveni, cel putin fata de AM. Anu trecut si Peco si JM au inceput in forta. In alti ani Peco incepea mai greu cu moto "noua". Sa vedem. 1 oră în urmă, xt600 a spus: MM este in control total, nu are nevoie de AM sa ii tina spatele, in schimb, dupa jumatatea sezonului, s-ar putea sa il vedem pe MM ajutand-ul pe fratior sa isi asigure locul doi la finalul sezonului. s-a ajuns de la MM expirat la AM ii tine spatele - omg. Din contra- AM fiind asa aproape - il preseaza pe MM = nu e ideal una e sa fie Peco, alta fra-su. Acum 3 ore, B.B. a spus: De cealaltă parte a garajului roșu a prins azi un reporter un cadru cu Pecco asa printre ușa si perete.. vai doamne, daca eram langa el jur că vărsam și eu o lacrima .. vreau sa vad. realitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Sâmbătă la 20:58 Share Postat Sâmbătă la 20:58 Acum 47 minute, frigider a spus: asta e o clar o problema in plus. dar nu ii place circuitu, nu cred ca AM o poate tine asa tot anul. da arata bine de tot deocamdata. nu stiu daca AM il menajeaza. adica plm, cine e MM cine e AM? pana acum AM era fratele intrat pe pile, acum e locotenent? sa fim seriosi. sa vedem cat o duce AM. da, e boring. asta e realitatea, unu e peste toti. doare? da. cum a mai zis un om - AM merge bine ca moto sh e pusa la punct. Peco isi va reveni, cel putin fata de AM. Anu trecut si Peco si JM au inceput in forta. In alti ani Peco incepea mai greu cu moto "noua". Sa vedem. s-a ajuns de la MM expirat la AM ii tine spatele - omg. Din contra- AM fiind asa aproape - il preseaza pe MM = nu e ideal una e sa fie Peco, alta fra-su. vreau sa vad. realitatea. Pe final de Q2..daca ai înregistrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Sâmbătă la 21:02 Share Postat Sâmbătă la 21:02 Acum 4 minute, B.B. a spus: Pe final de Q2..daca ai înregistrare. Am,sa vad dacă caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Sâmbătă la 21:06 Share Postat Sâmbătă la 21:06 Frumoas ca familia Marquez accepta si pe ceilalti sa se dea cu ei. Desi ii doresc multe fructe de padure lui MM, cred ca suntem martorii uneia dintre cele mai frumoase povesti ale sportului, in general, dar cu siguranta top 3 din istoria MotoGP. Este ceea ce mi-as fi dorit pentru Rossi dupa ce si-a rupt femurul, dar nu s-a intamplat. Fraxu e doar bonus pentru poveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Sâmbătă la 21:58 Share Postat Sâmbătă la 21:58 Acum 1 oră, frigider a spus: s-a ajuns de la MM expirat la AM ii tine spatele - omg. Daca ai citit atent, asta am spus si eu, ca nu are nevoie MM sa ii tina fra-su spatele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 05:05 Share Postat ieri la 05:05 Acum 7 ore, tourist1 a spus: Frumoas ca familia Marquez accepta si pe ceilalti sa se dea cu ei. Desi ii doresc multe fructe de padure lui MM, cred ca suntem martorii uneia dintre cele mai frumoase povesti ale sportului, in general, dar cu siguranta top 3 din istoria MotoGP. Este ceea ce mi-as fi dorit pentru Rossi dupa ce si-a rupt femurul, dar nu s-a intamplat. Fraxu e doar bonus pentru poveste. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat ieri la 05:10 Share Postat ieri la 05:10 Acum 8 ore, tourist1 a spus: Frumoas ca familia Marquez accepta si pe ceilalti sa se dea cu ei. Cică Alex n-ar fi avut ce căuta în MotoGp dacă nu l-ar fi recomandat familia dar până acum i-a dat-o dublului campion fără apel. Da, are veche care e pusă la punct, dar e fratele netalentat iar celălalt dublu campion în plm! Nu ne mai arată ... Ieri am pus să se înregistreze fp dar quali le-au dat pe alt canal digisporții și nu le-am văzut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 05:16 Share Postat ieri la 05:16 Acum 7 ore, xt600 a spus: Daca ai citit atent, asta am spus si eu, ca nu are nevoie MM sa ii tina fra-su spatele. Da,întaream ideea. Acum 9 minute, ENEOS a spus: dar quali le-au dat pe alt canal digisporții și nu le-am văzut. Pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 06:16 Share Postat ieri la 06:16 Acum 14 ore, xt600 a spus: Daca Mimisor merge asa pe circuitele care ii plac (si ii plac multe), iar pe celelalte se multumeste sa limiteze pierderile (in maniera din sezonul 2014), s-a terminat campionatul! Ok, sunt circuite care ii plac mult, pe care domina, dar ceea ce este de speriat, este sinergia dintre el, motoreta, echipa, realizata intr-un timp incredibil de scurt, iar asta trebuie sa dea de gandit. Omul parca lucreza cu echipa aia si piloteaza GP25 de o viata. Singurul care il poate bate pe MM, este MM.. parerea mea. Pecco traieste un cosmar, este deja in depresie. Aia ma gandesc si eu - cum poate replica Bagnaia la asa ceva??? Vine Cota - favorit Marquez,Doha - merge bine tot timpul acolo,Jerrez - le place la amandoi si lui MM si lui Pecco,LeMans - favorit MM de departe.... Adica eu nu vad un circuit si un scenariu (pana la Mugello),unde Bagnaia poate da o replica decenta lui MM. Aa,nu am zis ca MM nu poate gresi/cadea etc - orice se poate intampla - dar dupa cum se prezinta lucrurile,eu nu vad cum ar putea Bagnaia sa vina peste MM. Si ce e cel mai probabil - ca dupa vreo 3-4 curse din astea cu MM pole-win-win,Bagnaia sa acumuleze presiune si sa forteze...si sa o comita. Pt ca MM da impresia ca merge la 95%,la lejer.Si dupa cum zice si el - daca nu forteaza si nu risca pe frane pt ca acceleratia etc atuurile acestei motorete ii permit sa isi faca timpii fara sa forteze franarile,la MM nu e presiune,si cand nu e presiune iata ca nu mai cade. Mai,eu nu cred ca Pecco nu se astepta...ne asteptam noi cativa pe aici,inca de anul trecut am zis - daca MM mergea asa de bine la primele contacte cu acel GP23 destul de flawed,si de la o echipa desculta,era logic ca pe Ducati actual si cu toata echipa Ducati in spate va merge muult mai bine. Iar el de pe acel GP23 pe care nici unul din ceilalti rideri Ducati nu puteau sa il duca atat de aproape de Bagnaia si JM ca si el,a iesit pe 3.So...era de asteptat.Pt cine privea obiectiv.Pt cine era de parere ca MM era un washed-out "asta nu isi mai revine,sa se retraga,e praf uite cum cade samd"....cred ca e o surpriza.Dar pt majoritatea lumii nu e nimic suprinzator ca un 8xcampion mondial domina competitia de pe cea mai buna motoreta din grid. Ajungem la vorbele lui Chel,nu? Intradevar nu ma asteptam sa conlucreze atat de bine cu echipa si cu motoreta din prima.A zis el bine din 2024 dupa vreo 3-4 curse ca learning curve'ul,"invatarea" pe Ducati a facut-o,dar nu ma asteptam ca sa vina si direct sa dea mucu de pe GP25.Se pare ca si motoreta e beton. Si stai ca mai vine si 2026 un an in care cred ca nimeni nu va mai dezvolta nimic,deci practic vom vedea aceleasi motorete ca in 2025,deci... Acum 12 ore, damager a spus: go Yamaka Si eu mi-as dori...in quali par ca mai misca ceva,dar in curse Q se chinuie degeaba - vine tare la start (pe baza skill'ului sau nu a motoretei),dar ritmul lui de cursa e slab.Efectiv nu are ce face. Honda insa,iata ca Mir l-a atacat si depasit pe Acosta,Zarco merge tzipla...Honda a inregistrat un progres bunicel.Mai ales pe fondul caderii KTM....se vede. Sunt convins insa dupa multitudinea de update'uri samd ca bugetul Honda e probabil dublu fata de bugetul Yamaha. Acum 8 ore, tourist1 a spus: cred ca suntem martorii uneia dintre cele mai frumoase povesti ale sportului, in general, dar cu siguranta top 3 din istoria MotoGP. True that. (De)caderea si revenirea unui optuplu? (probabil in curand zece...tuplu?11?12?) campion mondial. Privita din spate asa va fi. Problema mea 4now e faptul ca aceasta superba poveste va fi foarte boring de privit anul asta (si preconizez ca si la anul) daca nu se ridica nimeni la nivelul lui.Reia 2014 sa vezi ce a facut,eu cred ca va fi the same story. Deci cu alte cuvinte - frumos pe foaie si in documentare,dar plictisitor de privit 1 an intreg... Acum 50 minute, ENEOS a spus: Cică Alex n-ar fi avut ce căuta în MotoGp dacă nu l-ar fi recomandat familia dar până acum i-a dat-o dublului campion fără apel. Da, are veche care e pusă la punct, dar e fratele netalentat iar celălalt dublu campion în plm! Nu ne mai arată ... Ieri am pus să se înregistreze fp dar quali le-au dat pe alt canal digisporții și nu le-am văzut. Alex...ar trebui sa urmaresti campionatul de moto3 din 2014 pe care eu l-am urmarit cu sufletul la gura ca sa intelegi de ce am boala pe el.La Aragon,cand mai erau de disputat vreo 4-5 etape,musiu l-a imprastiat pe Miller cu buna intentie,el iesind pe 2 si Miller in scaieti.Nu a fost penalizat desi intrarea era clar la rupere,iar campionatul a fost transat de acel incident,Miller a recuperat cele 20+ puncte ce se pusesera astfel intre ei,dar nu a mai putut recupera tot si a pierdut parca la diferenta de 2-3 pucnte.Asta a fost titlul lui Alex la moto3. Apoi musiu a venit la moto2 si a facut NIMIC 4-5 ani pana efectiv toti toti pilotii cat de cat decenti au plecat la motogp,dupa care a luat si el cu chiu cu vai titlul,si atunci fiind gata-gata sa fie batut de Oliveira care era rookie. Apoi ridicat cu japca la motogp si mai apoi la HRC pt ca frati-su. C'mon...asta e marele pilot? Eu stiu,asa privit din avion - Alex Marquez 2 titluri mondiale,dar daca vezi cum s-au luat nu mai dai 2 bani pe el. Ok - i'll give him that - omul e rapid pe GP24.Nu am ce sa zic. Dar hai sa punem problema altfel - "un" Oliveira sau "un" Diggia invatat antrenat si dadacit non-stop de Marc Marquez,cum ar fi fost??? E un pilot ok'ish,insa numele Marquez l-a facut.Si faptul ca are acelasi comportament de japitza pe circuit ca si seniorul. Daca l-ar fi chemat Alex Popescu,si nu ar fi primit nici un fel de ajutor de la MM,nu cred ca ar fi ajuns macar in motogp,decum sa vina la acest nivel,pt ca pur si simplu sunt alti piloti mult mai buni decat el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat ieri la 07:09 Share Postat ieri la 07:09 Acum 52 minute, Method a spus: asta e marele pilot? Nu. Dar ăsta îl bate pe marele campion, asta e problema! Capisci unde bat? N-am urmărit moto3, de Miller nu prea vorbește lumea de bine pe-aici, iar mârlănii au făcut și mulți alții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 07:59 Share Postat ieri la 07:59 Acum 16 ore, xt600 a spus: Daca Mimisor merge asa pe circuitele care ii plac (si ii plac multe), iar pe celelalte se multumeste sa limiteze pierderile (in maniera din sezonul 2014) nu știu cum a făcut-o în 2014 dar sunt destul de sigur ce va face acum. Daca va avea multe puncte în fata când ajunge pe circuit unde Peco merge bine va risca totul doar ca sa l termine psihic. Poate și dacă nu va avea multe puncte în fata tot asta va face. Doar ca sa fie clar cine i cine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate