Sari la conținut

10. NETHERLANDS Motul Grand Prix of the Netherlands

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 141
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

12 minutes ago, frigider said:

N are de ce.
Nu mi s a părut super murdar/agresiv a la Morbi.

A fost o glumă. Băiatul a fost înțepat de o albină și a dezvoltat ceva reacții adverse datorită unei alergii. 

Cristi, nu există antidot, vaccin sau altceva pentru așa ceva, nu este ca un șoc anafilactic. Dacă a mai avut probleme de genul ăsta înainte, e posibil să o rezolve mai repede, poate știe ce tratament e indicat. Dacă e prima dată se merge pe testate. Am pe cineva în familie alergic la iarbă și a durat o veșnicie până și-a găsit leacul. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, Method a spus:

Analiza celor de la TNT despre incidentul celor 2

observi inainte impact pe iesirea din curba cu efectiv AM se impinge in Acosta, uita-te pe reluare ca il surprinde si pe cel care vine din spate, uita-te cat de inclinat e cel care vine din spate.

AM s-a impins cu japca la iesirea din virajul ala in Acosta iar la urmatorul viraj karma a zis ia beshi tu de aici

Link spre comentariu

Acum 20 minute, Cavaleru a spus:

AM s-a impins cu japca la iesirea din virajul ala in Acosta iar la urmatorul viraj karma a zis ia beshi tu de aici

Hehe True True

A vrut sa îl incomodeze pe Acosta pe ieșire sa îl scoată nițel pe vibrator însă tiganeala i s-a întors împotriva lui.

Link spre comentariu

Acum 10 ore, danypop a spus:

Ți-o fi furat caii de la bicicletă 🤦‍♂️

Are si el un scop viața lui mega plictisitoare... 

Furia ii da aripi!!.. (pe forum)

Link spre comentariu

Acum 10 ore, Speedy.K a spus:

Tie ti-a dat cativa cai in plus la mobra?

Mie mi-au dat bucurie, spectacol! Nu doar Marquez, Rossi, Pedrosa, Stoner ci toti cei ce au concurat in ultimii 20-25 de ani de cand urmaresc această competiție fară intrerupere(nu cred ca am ratat 10 curse sa nu le fi urmărit live) indiferent ce constructor/echipă/pilot(i) au dominat această competitie. N-am vreun idol la care sa mă "inchin" insa evident ca pe unii ii apreciez mai mult dar pe niciunul n-am ajuns să-l urăsc, sa-i doresc răul, sa se accidenteze, sa moară, etc! Mi se pare de noaptea mintii sa faci asa ceva si ma pune pe gânduri la cum reactionezi față de unul cu care conviețuiesti(vecin, coleg, etc) atunci cand iti greșește (sau socotesti ca ti-a greșit) daca ai atata ura față de unu pe care probabil nici nu l-ai întâlnit niciodată si n-ai avut nicio interacțiune cu el! Hai succes si numai bine👍

P. S

Am urmari competiția cu acelasi interes indiferent ca au plecat rand pe rand piloti super-talentați pe care i-am apreciat (Stoner, Pedrosa, Lorenzo, Dovi, Rossi....) si o să o urmaresc in continuare pentru ca eu urmăresc competitia in sine si nu pe un pilot. 

Link spre comentariu