danypop Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Chiar acum, apriliacluj a spus: hahaha, buna asta! tot gp24 a castigat titlul, dar in alta coloratura JM avea tot gp24 ca si Pecco Deci e ok ca au castigat niste saraci cu mobra lor, e =, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă inseamna ca era mobra buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Cică Gigi s a accidentat la piscina. Io as vorbi cu Peco sa vad și versiunea lui. Ce plm face mm? In conferință cică vrea sa lucreze pt la anul. Nu ma pricep f mult dar îmi imaginez ca high side urile nu ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă A găsit limita. A doua oară Na că a căzut și fra-su. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Dubioasa sesiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Cam multe căzături Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă (editat) Urmează decăderea lui MM? Prima oara în q1. Ce sa zic, sa fie cu noroc! Adevăru e ca nici lui Peco nu i place aici. Nici lui mm. Bez vrea locul 3 la sfârșit de an. Editat 10 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Bezzecchi când nu are pe cineva să-l dea jos merge binișor și constant. E îmbucurător. Și pare că și hondele au început să dea semne de viață. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă Trosc facut de Satana https://www.motogp.com/en/videos/2025/10/03/watch-marc-marquez-hits-the-deck-for-second-time-in-fast-crash/760427?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=traffic&fbclid=IwdGRjcANMaTJjbGNrA0xpDmV4dG4DYWVtAjExAAEeeMZFJzGC4BZqtIXzwFOcnezm2KnjE1hDIpyDYobkE3vGkvk5H5GKQyX6LMM_aem_j5OhUH1JBPWCxUKEimb0SA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă 1 oră în urmă, exilatu' a spus: Bezzecchi când nu are pe cineva să-l dea jos merge binișor și constant. E îmbucurător. Și pare că și hondele au început să dea semne de viață. S a cam întors în cap treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Deci Bag e ultima cu gp24? Eu cred ca cei de la factory au testat ceva in acest început de we, ceea ce e si normal. Pregatesc mobra pentru '26,are sens. Anul asta e gata, nu mai merita "tras" pentru el, insa un avantaj bunicel pentru inceput de' 26 ar fi binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Am văzut și eu acum scorul din primele antrenamente.. s-a stricat Ducati de tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 6 ore în urmă Autor Share Postat 6 ore în urmă cred stiu cum l-a convins Peco pe Gigi sa-i dea GP24 Acum 4 minute, B.B. a spus: Am văzut și eu acum scorul din primele antrenamente.. s-a stricat Ducati de tot? ha, un singur ducati in top 10 si ala chiar pe 10 prima data sezonu asta cand satana rateaza Q2 Acum 4 ore, frigider a spus: Ce plm face mm? In conferință cică vrea sa lucreze pt la anul. Nu ma pricep f mult dar îmi imaginez ca high side urile nu ajuta. Nu intelegi tu tehnicile de gasire a limitei de catre Champ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă (editat) Acum 18 ore, Cavaleru a spus: e vorba de imagine, ca ar recunoaste ca GP25 e mai slaba ca GP24... opusul evolutiei... Mai ales cand ai un pilot care a iesit CM pe ea nu? Cu rezultate exceptionale. iti dai seama ca toti inginerii s-au laudat de ce treaba buna au facut, si-au luat bonusurile pr 2025... doar nu or sa recunoasca ca nu e asa si sa dea bonusurile inapoi. In plus de asta mai e si o chestie de mandrie Editat 5 ore în urmă de apriliacluj eliminat postare dubla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 59 minute, Cavaleru a spus: cred stiu cum l-a convins Peco pe Gigi sa-i dea GP24 ha, un singur ducati in top 10 si ala chiar pe 10 2! Ambii de la Grisine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: Nu intelegi tu tehnicile de gasire a limitei de catre Champ Asa face tot timpul când câștigă campionatul înainte cu câteva curse,asa a făcut si în 2019,nush ce tot testa el da numa pe jos a fost. Ce făcu Ducati factory se duc în "B"? Aprilia iar merge bine. ...și Quartararo direct in q2? S-a întors lumea cu susul în jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 2 ore, B.B. a spus: Am văzut și eu acum scorul din primele antrenamente.. s-a stricat Ducati de tot? afara de al lui Aldeguer. cu GP24 evident Acum 2 ore, Cavaleru a spus: Nu intelegi tu tehnicile de gasire a limitei de catre Champ muritorii nu vor intelege niciodata zeii. 1 oră în urmă, Method a spus: Ce făcu Ducati factory se duc în "B"? mai degraba D (clasa de concesii) exercitiu de imaginatie: daca nu lua MM titlul etapa trecuta, ce stres ar fi fost aici pe el. Mandalika = Kriptonita pt MM. *cu siguranta aborda weekendul mai safe. cred ca mai rau decat circuitul asta pt MM - doar un oval parcurs "pe dreapta" ar fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă A și zis ceva în genul "this is not my Kind of circuit,I just wanna get thru this weekend " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 9 ore, Method a spus: Nu,dar mi se pare aberant sa se planga de 2 ani ca el cu rezervorul mic de 12litri de sprint nu se poate sprijini bine,iar raspunsul sa fie inexistent.Da-o in...vorba aia..... Ba nene ba - deci e treaba de 1-2 ore si niste fibra cu rasine,nu zice omul sa ii dati alt sasiu - wtf nu se poate??Eu asta nu inteleg.Mi se pare efectiv rea vointa. Oricat o fi Jiji omul momentului, nu este Furusawa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 57 minute în urmă Share Postat 57 minute în urmă 23 hours ago, Cavaleru said: e vorba de imagine, ca ar recunoaste ca GP25 e mai slaba ca GP24... opusul evolutiei... Eu am tot zis/scris...batman...batman... 23 hours ago, Method said: Da cică Gigi foarte orgolios vis-a -vis de treaba asta. again....batman.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 51 minute în urmă Share Postat 51 minute în urmă Acum 3 ore, frigider a spus: Mandalika = Kriptonita pt MM. Eu ma mir de Yamaha - erau 60grade la asfalt deci efectiv no grip,cele mai nenorocite condiții pt Yamaha...și totuși multe Yamaha in top 10. Probabil de aia e Aldeguer sus,Hondele...insa nu e și Miller ca lui ii plăcea low grip'ul. Ciudat clasament. Cred ca va fi interesant mâine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 47 minute în urmă Share Postat 47 minute în urmă (editat) 6 hours ago, Cavaleru said: Nu intelegi tu tehnicile de gasire a limitei de catre Champ Care limita? DE CE sa cauti limita?Doar sa arati ca esti campeon? Nu e in contradictie cu abordarea corecta si cerebrala a parcursului pana in etapa 17?Nu e posibil ca omul sa se fi destins si sa nu mai fie atat de concentrat? a luat deja titlul, wtf ....Adica satana se abtine de la luat doza/injectia cu red mist sa ia titlul apoi pe primul circuit (la rand) sa testeze limita mobrei? fix un circuit care (dupa zvonuri si unele declaratii i-ar fi antipatic....), sa riste o reaccidentare care l-ar scoate din cursa pentru titll 8/10? Ori MM s-a intoxicat cu vreo ciuperca prin Indonezia, ori noi ne-am dus prea departe cu cititul in stele si premonitiile...sau cu... nevermind..... Editat 46 minute în urmă de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 minute în urmă Share Postat 8 minute în urmă Acum 38 minute, Lup69 a spus: fix un circuit care (dupa zvonuri si unele declaratii i-ar fi antipatic....) sa nu uitam si "performantele" de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate