danypop Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Chiar acum, apriliacluj a spus: hahaha, buna asta! tot gp24 a castigat titlul, dar in alta coloratura JM avea tot gp24 ca si Pecco Deci e ok ca au castigat niste saraci cu mobra lor, e =, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă inseamna ca era mobra buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Cică Gigi s a accidentat la piscina. Io as vorbi cu Peco sa vad și versiunea lui. Ce plm face mm? In conferință cică vrea sa lucreze pt la anul. Nu ma pricep f mult dar îmi imaginez ca high side urile nu ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă A găsit limita. A doua oară Na că a căzut și fra-su. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Dubioasa sesiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Cam multe căzături Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) Urmează decăderea lui MM? Prima oara în q1. Ce sa zic, sa fie cu noroc! Adevăru e ca nici lui Peco nu i place aici. Nici lui mm. Bez vrea locul 3 la sfârșit de an. Editat 4 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Bezzecchi când nu are pe cineva să-l dea jos merge binișor și constant. E îmbucurător. Și pare că și hondele au început să dea semne de viață. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Trosc facut de Satana https://www.motogp.com/en/videos/2025/10/03/watch-marc-marquez-hits-the-deck-for-second-time-in-fast-crash/760427?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=traffic&fbclid=IwdGRjcANMaTJjbGNrA0xpDmV4dG4DYWVtAjExAAEeeMZFJzGC4BZqtIXzwFOcnezm2KnjE1hDIpyDYobkE3vGkvk5H5GKQyX6LMM_aem_j5OhUH1JBPWCxUKEimb0SA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 1 oră în urmă, exilatu' a spus: Bezzecchi când nu are pe cineva să-l dea jos merge binișor și constant. E îmbucurător. Și pare că și hondele au început să dea semne de viață. S a cam întors în cap treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Deci Bag e ultima cu gp24? Eu cred ca cei de la factory au testat ceva in acest început de we, ceea ce e si normal. Pregatesc mobra pentru '26,are sens. Anul asta e gata, nu mai merita "tras" pentru el, insa un avantaj bunicel pentru inceput de' 26 ar fi binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Am văzut și eu acum scorul din primele antrenamente.. s-a stricat Ducati de tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă cred stiu cum l-a convins Peco pe Gigi sa-i dea GP24 Acum 4 minute, B.B. a spus: Am văzut și eu acum scorul din primele antrenamente.. s-a stricat Ducati de tot? ha, un singur ducati in top 10 si ala chiar pe 10 prima data sezonu asta cand satana rateaza Q2 Acum 4 ore, frigider a spus: Ce plm face mm? In conferință cică vrea sa lucreze pt la anul. Nu ma pricep f mult dar îmi imaginez ca high side urile nu ajuta. Nu intelegi tu tehnicile de gasire a limitei de catre Champ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 56 minute în urmă Share Postat 56 minute în urmă (editat) Acum 18 ore, Cavaleru a spus: e vorba de imagine, ca ar recunoaste ca GP25 e mai slaba ca GP24... opusul evolutiei... Mai ales cand ai un pilot care a iesit CM pe ea nu? Cu rezultate exceptionale. iti dai seama ca toti inginerii s-au laudat de ce treaba buna au facut, si-au luat bonusurile pr 2025... doar nu or sa recunoasca ca nu e asa si sa dea bonusurile inapoi. In plus de asta mai e si o chestie de mandrie Editat 51 minute în urmă de apriliacluj eliminat postare dubla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 39 minute în urmă Share Postat 39 minute în urmă Acum 59 minute, Cavaleru a spus: cred stiu cum l-a convins Peco pe Gigi sa-i dea GP24 ha, un singur ducati in top 10 si ala chiar pe 10 2! Ambii de la Grisine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 33 minute în urmă Share Postat 33 minute în urmă 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: Nu intelegi tu tehnicile de gasire a limitei de catre Champ Asa face tot timpul când câștigă campionatul înainte cu câteva curse,asa a făcut si în 2019,nush ce tot testa el da numa pe jos a fost. Ce făcu Ducati factory se duc în "B"? Aprilia iar merge bine. ...și Quartararo direct in q2? S-a întors lumea cu susul în jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate