Djenavar Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Viteza minima va trebuie voua,daca mergi un pic pe sosele patriei o sa vezi ca 90% intra in curba peste linia continua si intra tehnic vorbind pe contrasens, majoritatea nu se pot tine inttre 2 linii desenate , a plouat un pic si ii apuca panica si nu mai stiu ce sa faca si voua va ttebuie viteza minima. Bun bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă La 10.11.2025 la 11:21, DonFlamingo a spus: Sustin reintroducere legii de prima notces! Si atunci va rog sa o respectati atat in litera cat si in spiritul ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă On 11/11/2025 at 12:26 PM, Speedy.K said: Eu sunt la scoala sa-i invat pe elevi sa ia permisul, nu sa mearga bine cu motocicleta pe strada, ca aia nu cost 1800 de lei si nu se invata in 13 sedinte. Deci nicio legatura una cu alta, iar vorbesti discutii paralele. Si ce ati facut concret sa nu se mai intample asta ?...NIMIC Fara legatura cu tine sau cu alti instructori ....dar am asa o scarba ...pffff Si ca sa-ti edific ''umpic''.....de banii aia nu te doare gura sa-i inveti cum sa stea , cum sa se pozitioneze , cum sa stea in rampa ....etc ...dar nah ...suntem romani si ne place sa ne plangem de ceeea ce nu facem . Daca te obliga statul sa faci extra pe aceiai bani , ziceam ...altfel las-o jos ca macane rau .... de 6 luni ma plimb sdi ma uit pe la scoli ... toti o apa si un pamant ...fara exceptii . Si repet ...nu este un atac la tine ...dar daca voi sunteti constienti ca nu este bine ce se intampla , dar va convine ca luati niste banuti usor ...este grav si sunteti la fel de vinovati de accidente ca si cei implicati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sylmena Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 1 hour ago, 3.14 said: Si ca sa-ti edific ''umpic''.....de banii aia nu te doare gura sa-i inveti cum sa stea , cum sa se pozitioneze , cum sa stea in rampa ....etc ...dar nah ...suntem romani si ne place sa ne plangem de ceeea ce nu facem Si la moto si la auto e o curba de invatare, in scoala deprinzi doar abilitatile esentiale si nimic mai mult. Mai departe te invata experienta, dorinta de a te perfectiona si eventual cursuri suplimentare. Intr-adevar, unii instructori depun mai mult interes decat altii, care prefera sa stea mai mult pe margine. Eu am avut un instructor bun cred, care mi-a spus de la bun inceput ca "te invat sa iei permisul si sa supravietuiesti pe strada, mai departe trebuie sa continui tu!". Am luat permisul acum 4 luni, de atunci am facut vreo 9000 km in toate conditiile, drumuri de 5-6 ore, drumuri de munte, trafic de Bucuresti la 8 dimineata, ploaie, ceata, 3-4 grade dimineata, etc. Am fost in parcari sa exersez la conuri puse de mine, am fost la curs de perfectionare la Titi Aur, am vazut tone de instructaje video pe youtube si in continuare sunt f.f.constient ca sunt incepator si mai am o gramada de invatat. Macar la noi si in restul Europei este totusi un sistem bun de lua permisul moto, care te forteaza la mai multe sesiuni, te obliga si partea teoretica, ai si o etapizare legata de puterea motorului si varsta....dar chiar si asa, nu te poti astepta sa deprinzi mai mult decat acele cunostinte elementare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă @Sylmena atentie ca acei 9000 de km nu sunt multi deloc. Cand aveam eu 9000 km unii mai in varsta mi-au zis ca abia acum devine periculos. Si ca ar fi un interval in care avem senzatia ca suntem buni si ca riscul de a ajunge pe jos creste. Nu stiu daca mai circula vorba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Nu intrăm în detalii, dar cu cât te crezi mai cocoș, cu atât ți-o poți lua mai tare pe coajă. Faptul că ai făcut un mic maraton nu-i mare lucru, am un băiat prin zonă care a făcut 25.000 km anul ăsta cu CBR600RR. Da, a luat o trântă, i-am mai ajustat carenele, bagă km de rupe, dar nu se dă viteaz, deși conduce de mulți ani. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate