Moderatori Kristian Postat 9 ore în urmă Moderatori Share Postat 9 ore în urmă Mno,de maine de la ora 14: https://evz.ro/sistemul-national-de-supraveghere-rutiera-functional-pe-principalele-drumuri-din-tara-si-capitala.html?sfnsn=wa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Era o chestiune de timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Nu exista popor civilizat ci doar suficient amendat.... Așa o sa dispară încet bizonii din trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 34 minute, piticot a spus: Nu exista popor civilizat ci doar suficient amendat.... Așa o sa dispară încet bizonii din trafic +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă A gasit cineva si alta sursa, in afara de evz, care i o mizerie sinistra actual? pe site MAI nimic de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă sedeti lin, se identifica bizon, e vreun sus pus, cancel la amenda, care e problema? dispar bizonii saraki, asta poate da. au pus si ei 2-3 camere pe 500km de drum si se c*ca pe ei cu supraveghere TOTALA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 1 oră, Adrian M. a spus: A gasit cineva si alta sursa, in afara de evz, care i o mizerie sinistra actual? pe site MAI nimic de exemplu. https://www.capital.ro/soferii-din-romania-monitorizati-cu-peste-10-000-de-camere-a-fost-introdus-un-sistem-national-de-supraveghere-rutiera.html De exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Da, era doar o chestiune de timp, dar cu verificarea ITP și RCA eu unul sunt de acord, nu mai vorbesc de utilizarea telefonului mobil. Ce nu-mi convine e chestiunea cu viteza, chiar dacă nu rup stilul. Până la urmă, pe autostradă nu mă deranjează, rar sar de 130, însă dacă pune radare la limitări de 30 în localități și 50 in afara lor, probabil vor crește vânzările la armele de paintball. Sper iarăși să nu calculeze viteza medie, spre deliciul unora care se dau măicuțe și jură că ei nu depășesc niciodată limitele de viteză. Cât despre sistemul de camere, până nu văd la TV, nu cred nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, Keyser Söze a spus: https://www.capital.ro/soferii-din-romania-monitorizati-cu-peste-10-000-de-camere-a-fost-introdus-un-sistem-national-de-supraveghere-rutiera.html De exemplu. acelasi articol, aproape cu aceleasi cuvinte scris. acceasi sursa, si nimic concret. si fac referire la comunicat MAI, dar eu nu vad nici un comunicat recent pe speta asta :))) deci pare vrajeala articolul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 53 minute în urmă Share Postat 53 minute în urmă Acum 54 minute, Adrian M. a spus: acelasi articol, aproape cu aceleasi cuvinte scris. acceasi sursa, si nimic concret. si fac referire la comunicat MAI, dar eu nu vad nici un comunicat recent pe speta asta :))) deci pare vrajeala articolul. nu e chiar vrajeala, primii pasi sunt facuti, ca nu functioneaza ele inca cum vor ei asta e alta problema. Dar de miscat se misca in directia asta.... Asta e, trebuia sa vina si pe la noi curentul asta cu bocancul pe gat, trecem la mopeduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 9 minute în urmă Share Postat 9 minute în urmă Acum 1 oră, Adrian M. a spus: acelasi articol, aproape cu aceleasi cuvinte scris. acceasi sursa, si nimic concret. si fac referire la comunicat MAI, dar eu nu vad nici un comunicat recent pe speta asta :))) deci pare vrajeala articolul. Sa dea cel de sus sa fie vrajeala, nu m-as supara, desi cred ca e asa cum spune @DonFlamingo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate