Sari la conținut

Camere video de supraveghere trafic

Kristian
 Share

Postări Recomandate

Acum 1 oră, Adrian M. a spus:

A gasit cineva si alta sursa, in afara de evz, care i o mizerie sinistra actual?

pe site MAI nimic de exemplu.

https://www.capital.ro/soferii-din-romania-monitorizati-cu-peste-10-000-de-camere-a-fost-introdus-un-sistem-national-de-supraveghere-rutiera.html

De exemplu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, era doar o chestiune de timp, dar cu verificarea ITP și RCA eu unul sunt de acord, nu mai vorbesc de utilizarea telefonului mobil. Ce nu-mi convine e chestiunea cu viteza, chiar dacă nu rup stilul. Până la urmă, pe autostradă nu mă deranjează, rar sar de 130, însă dacă pune radare la limitări de 30 în localități și 50 in afara lor, probabil vor crește vânzările la armele de paintball. Sper iarăși să nu calculeze viteza medie, spre deliciul unora care se dau măicuțe și jură că ei nu depășesc niciodată limitele de viteză.

Cât despre sistemul de camere, până nu văd la TV, nu cred nimic.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Keyser Söze a spus:

acelasi articol, aproape cu aceleasi cuvinte scris. acceasi sursa, si nimic concret. si fac referire la comunicat MAI, dar eu nu vad nici un comunicat recent pe speta asta :)))

deci pare vrajeala articolul.

Link spre comentariu

Acum 54 minute, Adrian M. a spus:

acelasi articol, aproape cu aceleasi cuvinte scris. acceasi sursa, si nimic concret. si fac referire la comunicat MAI, dar eu nu vad nici un comunicat recent pe speta asta :)))

nu e chiar vrajeala, primii pasi sunt facuti, ca nu functioneaza ele inca cum vor ei asta e alta problema. 

Dar de miscat se misca in directia asta....

Asta e, trebuia sa vina si pe la noi curentul asta cu bocancul pe gat, trecem la mopeduri

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Adrian M. a spus:

Sa dea cel de sus sa fie vrajeala, nu m-as supara, desi cred ca e asa cum spune @DonFlamingo.

Link spre comentariu

2 hours ago, DonFlamingo said:

nu e chiar vrajeala, primii pasi sunt facuti, ca nu functioneaza ele inca cum vor ei asta e alta problema. 

Dar de miscat se misca in directia asta....

Asta e, trebuia sa vina si pe la noi curentul asta cu bocancul pe gat, trecem la mopeduri

Ce treaba au mopedurile, mobrele cu bocancu pe gat ?     Sper sa nu te lovesti in viata , astfel incat sa aplauzi decizia ....   Ia meri matale linistit si ai sa vezi ca nu te afecteaza ...

Link spre comentariu