Ovidiu M Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Salutare, Hai ca deschid eu topicul. Am achizitionat jucaria prin programul Rabla 2025. Vin dupa o pauza de aproape 4 ani datorate unei fracturi de glezna si a unei operatii pentru un diagnostic oncologic. Este prima moto noua si am facut doar 10km (lipsa numere), deci foarte multe impresii nu pot sa impart. Ultima motocicleta a fost o Aprilia Pegaso pe carburatie, deci diferentele sunt enorme. Exista o comunitate pe Fb si din ce se pare sunt ceva utilizatori in Romania (ocazie cu care ii asteptam cu informatii si pe topicul acesta). Am achizitionat si ceva accesorii ce urmeaza a fi instalate: parbriz inalt, protectie radiator, cutie spate, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Bravo, dom'le! S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă la cat mai multi km ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate