MirceaB Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 23 minute, Cavaleru a spus: poza? Asta rămâne momentan un mare regret ! NU AM! Probabil că dacă revezi cursa de la început, o sa te convingi. Cu condiția să-ți placă blondele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 1 oră, MirceaB a spus: De unde foc ai ajuns la concluzia că Bez se crede pilotul cu nr. 1? Ai citit vreo declarație? Dacă da, te rog link. Dacă nu, sunt doar presupuneri fara nicio valoare. Pai jm pe bară 1 an și bez cu victorii. Nu ai crede și tu ca ești pilot nr 1? Editat 2 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 minute, danypop a spus: Care fidbec băbăeți, gp25 a fost facut pe "masura" lui Pecco si eventual Martin, ei erau cu mobre de uzina cand se punea "fundatia" pentru gp25. Nu va mai vindecați cu "dezvoltarea" asta făcută de piloti Referitor la sfârșitul dominatiei Ducati, si trecerea Apriliei in fața, se întâmpla de anul trecut din a 2a jumătate a sezonului, eu tot am scris pe aici dar eram luat la mișto E normal, asa merg lucrurile, era cumva ducati condamnat sa ramana vesnic top? Au fost pe rand mai toți, Honda, yamaka, Ducati, etc. Asa e normal, nu va mai mirați asa nu vrei sa intelegi ca pe baza feedbackului pilotului se "rezolva" problemele de dezvoltare. Daca Gigi l-a vazut pe Satana ca da blana a zis Peco tre sa se obisnuiasca. A ignorat solicitarile lui Peco si l-a lasat pe Satana sa-si faca talentu Din pacate cu gp26 pare sa faca aceeasi greseala, problema e ca Aprilia nu a stat cuminte si a scos coarnele Si cu 2 piloti rapizi ca Bez si foame-n glanda JM o sa se bata la titlu la constructori dar si la piloti Acum 5 minute, frigider a spus: Pai jm pe bară 1 an și bez cu victorii. Nu ai crede și tu ca ești pilot nr 1? si cand Rivola zice ca prioritatea no1 era asigurarea semnaturii lui Bez Acum 7 minute, MirceaB a spus: Asta rămâne momentan un mare regret ! NU AM! Probabil că dacă revezi cursa de la început, o sa te convingi. Cu condiția să-ți placă blondele. poate ne ajuta @frigider cu un stop cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Da, pe Feedback-ul lui Pecco a fost facut gp25. Sau lucrau pe la spate cu Marc, care era la Gresini pe gp23? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 6 minutes ago, danypop said: Da, pe Feedback-ul lui Pecco a fost facut gp25. Sau lucrau pe la spate cu Marc, care era la Gresini pe gp23? Feedback-ul era de la toate moto de pe grila din 2024, dar fiindca MM zbura cu ea din orice pozitie, nu a mai contat prea mult datele celorlalti, considerati "alintati"...cand MM iti scoate titlul atat de devreme, desi fratele (pilot deosebit!!!) rupe pe modelul anterior si celalalt"campeon" nu performeaza...ghici ciuperca ce-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 14 minute, danypop a spus: Nu va mai vindecați cu "dezvoltarea" asta făcută de piloti Aparte de asta,In legtura cu cartonul,mi s-a parut neverosimil ca un pilot atat de rapid pe un model sa fie pur si simplu lost pe upgrade-ul aceluiași model deci nu e ca și cum ar fi schimbat constructorul.Si din moment ce și Diggia cam strâmba din nas ( nu ca ar fi Diggia un etalon dar era singurul care mai mergea pe gp25) am zis ca e foarte posibil ca omul sa aibă dreptate.Dupa MM oricum nu tr poți lua ca să zic asa. Bai nene dar acum când ii vad pe Diggia la bătaie cu MM pt podium iar Bagnaia pe burtă (a câta oara?) De pe locul 8.... Miroase urat.Urat rău. Acum 19 minute, danypop a spus: Referitor la sfârșitul dominatiei Ducati, si trecerea Apriliei in fața, se întâmpla de anul trecut din a 2a jumătate a sezonului, eu tot am scris pe aici dar eram luat la mișto E normal, asa merg lucrurile, era cumva ducati condamnat sa ramana vesnic top? Au fost pe rand mai toți, Honda, yamaka, Ducati S-a vazut un Shift intradevar de atunci dar Aprilia nu era acolo.Marquez semi accidentat nu mai trăgea meh,aprilia si-o cam lua pe liniile drepte etc. Erau a close second dar fără piloți care sa se poata bate la titlu am zis și eu asta. Anul asta însă...deja e a 2a cursa în care aprilia domina.Nu castiga la milimetru sau din noroc,domină. E o mică mare diferență între ce am văzut anul trecut și ce vedem acum. Eu încă nu cred 100% dar după cursa asta sper.Nu zic încă hop.Inca îmi e frica de Ducati urile alea care au distrus tot din 2022? Încoace. Sa vedem pe circuitele mari pe high-grip pe alea de viteza bai dar deocamdată sunt semne fantastic de bune ca vom avea o batalie pt titlu. Eu însă tot pe MM îl dau campion.Sper sa ma înșel amarnic și sa fie unul din cei 2 băieți în negru,dar nu am tupeu nici sa sper încă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Care Marquez era semi-accidentat anul trecut? Era 100% fit! Au fost curse/weekend-uri si anul trecut cand Aprilia a dominat (doar ca bez a facut rahatul praf, asta e alta poveste) si sa nu-mi spui ca Bez pe o mobra inferioara ii da mucu lui Marc, vorbim de Marc de anul trecut nu cel de acum nerefacut. Hai ca in cateva zile ajungem la Austin, acasa la Marcel. Daca si acolo Aprilia ii sufla in ceafă sau mai rau, ii dau bataie.... lucrurile-s clare. Avem sherif nou in sat, unul oficial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 35 minute, Cavaleru a spus: poate ne ajuta @frigider cu un stop cadru Scuze băieți dar am urmărit live. Nici nu descarc cursa asta pt rație. Nu pot sa trec peste faptul ca Bez a provocat accidentarea lui mm care nici acum nu e refăcut, iar Bez defilează și bate recorduri. Nu e corect, sper doar sa revină la 100% mm. De el îmi fac griji,nu de ducati. Știu ca a fost un accident dar na, e greu de înghițit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: Oare sa fie din cauza ca a venit MM care poate merge si cu roaba tare si Peco avea dreptate ce GP25 e o caruta si se pare ca si GP26 e la fel? Nush ce sa zic... Intr-o derclaratie de zilele trecute, MM spunea ca nu se simte la fel de bine pe actuala motoreta, fata de cea de anul trecut. Cat despre Pecco, anul trecut, am crezut si eu ca dramatizeaza, cand se plangea de motoreta (pe la inceputul campionatului), in timp ce MM zburda pe acelasi model,... dar prin a doua jumatate a sezonului, lucrurile aratau ca avea dreptate. Iar semnele nu sunt prea bune nici cu GP26. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă btw Bez primul pilot care castiga 4 curse consecutive cu Aprilia si intra in top 5 piloti care au castigat 4 curse consecutive alturi de MM, Jlo, Rossi si Peco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 53 minute, danypop a spus: Referitor la sfârșitul dominatiei Ducati, si trecerea Apriliei in fața, se întâmpla de anul trecut din a 2a jumătate a sezonului, eu tot am scris pe aici dar eram luat la mișto Aici ai avut dreptate. Intr-adevar, de pe la jumatatea sezonului trecut, Aprilia incepuse sa faca progrese sensibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 20 minute, danypop a spus: Hai ca in cateva zile ajungem la Austin, acasa la Marcel. Daca si acolo Aprilia ii sufla in ceafă sau mai rau, ii dau bataie.... lucrurile-s clare. Avem sherif nou in sat, unul oficial. True.Doamne-ajuta sa ii calareasca din nou baietii in negru. Sunt fan Martin însă oricare din ei dacă se bate măcar cu Marquez eu sunt mulțumit. Ce nu vreau e un sezon ca 2025,în rest orice e bine din punctul meu de vedere. Nu am văzut Aprilia ca pe un contender serios anul trecut și nici nu a fost - dovada clasamentul.Anul asta însă au început....pe cu totul alt ton Acum 12 minute, frigider a spus: Scuze băieți dar am urmărit live. Nici nu descarc cursa asta pt rație. Nu pot sa trec peste faptul ca Bez a provocat accidentarea lui mm care nici acum nu e refăcut, iar Bez defilează și bate recorduri. Nu e corect, sper doar sa revină la 100% mm. De el îmi fac griji,nu de ducati. Știu ca a fost un accident dar na, e greu de înghițit. Hai man ca nu are nici o legătură.Shit happens. Nu e ca și cum Bez ar fi făcut-o înadins sau s-ar fi lansat la ceva la rupere (precum făcea Marquez in zilele lui de glorie) Nu vreau sa fiu rău dar acum vreo câteva zile a fost o gala cu toți campionii motogp in care Rossi și Pedrosa depanau amintiri.Rossi își amintea cum Pedrosa a pierdut niște curse bune pt ca un debutant pe nume Marquez l-a lovit (fiind amândoi la aceeiasi echipa !!!) si i-a rupt controlul tracțiunii la moto făcându-l sa se rupă pe următoarea accelerare. Poate i se întorc și lui Marquez păcatele ce sa zic Acum 5 minute, xt600 a spus: Intr-adevar, de pe la jumatatea sezonului trecut, Aprilia incepuse sa faca progrese sensibile Da,asta am remarcat toți - Aprilia de după vacanta de vara era altceva fata de cea dinainte de pauza. Problema era ca erau inconstanti- a venit Bezzechi pe vreo 2 circuite tare,apoi parca a mai luat 1 sprint, parca si Raul Fernandez a luat o boaba la Philip Island nu?...după aia parca si Bagnaia a mai luat 1,nu era ceva clar...oricum incomparabil cu dominația aproape totala din astea 2 curse. Ceva s-a schimbat.Si mi-am dat seama ca e treaba serioasa nu după prima cursa ca aia meh...poate fi fluke,ci când am văzut pe Pirro ca testează brusc carena noua pe Jerez. Gigi si-a rupt o zi de teste private (și câte are Ducati care e direct primul constructor? 2-3 i guess ca nu e yamaha sa le dea la liber câte vor) ca să încropească ceva sa răspundă cumva deci omul e îngrijorat rău - asta e treabă serioasă. Și iată ca a2a runda confirma. Vorba colegului dacă și pe Cota se menține acest trend de dominație Aprilia,e cam clar. Acum 19 minute, xt600 a spus: Iar semnele nu sunt prea bune nici cu GP26 Eu zic ca merg bine cu Gp26 Vezi Diggia aici. Problema e ca Aprilia merge mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Acum 35 minute, Method a spus: Eu zic ca merg bine cu Gp26 Vezi Diggia aici. Problema e ca Aprilia merge mai bine Am mentionat ceea ce declara MM. Dar, da.. Aprilia merge mai bine, in debutul asta de campionat. Dominatie evidenta, pe doua circuite foarte diferite, din care unul complet necunoscut. Nu este coincidenta. Pare ca au un edge. Bine, trebuie sa fim realisti... vor fi circuite pe care Ducati va avea primul cuvant. Editat 1 oră în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 54 minute în urmă Share Postat 54 minute în urmă În conferința de presă Bez zicea ca el se astepta sa fie și azi ca ieri,l-a luat prin surprindere ca sunt asa rapizi. JM zice ca "(most times) Ducati are stronger than us" Diggia întrebat foarte bine de un francez unde e Aprilia mai puternica a spus ca în combinația high-heat low grip ei au mai mult grip pe fata (aero?) Și pot întra mult mai clean și astfel pot ieși mult mai bine,în timp ce Ducati pe asemenea tracks unde e f cald și low grip pierde fața. Deci da,din ce zic riderii nu e chiar așa rozy precum pare. Sa vedem pe Cota. Eu sustin în continuare ca MM e the man to beat și ca e foarte mica șansa să fie detronat anul acesta. Sper sa ma înșel și sa îl bata amândoi cei de la Aprilia dar nu cred nici eu ce zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate