crmatei09 Postat Marți la 13:16 Share Postat Marți la 13:16 Stie cineva daca se poate reconstrui un amortizor spate pentru CBR 600 F4i, in cazul in care curge ulei sau isi pierde din proprietatile lui de amortizare? Nu prea am gasit pe net nimic in legatura cu asta si am zis sa pun aici o intrebare. Daca da, unde pot gasi pe cineva sa ma ajute cu acesta? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Marți la 13:41 Share Postat Marți la 13:41 Salutari si tie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Marți la 13:49 Share Postat Marți la 13:49 32 minutes ago, crmatei09 said: Stie cineva Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Marți la 13:54 Share Postat Marți la 13:54 Acum 27 minute, crmatei09 a spus: Stie cineva daca se poate reconstrui un amortizor spate pentru CBR 600 F4i, in cazul in care curge ulei sau isi pierde din proprietatile lui de amortizare? Nu prea am gasit pe net nimic in legatura cu asta si am zis sa pun aici o intrebare. Daca da, unde pot gasi pe cineva sa ma ajute cu acesta? Multumesc Salut. Nu toate se preteaza unei reconstructii. De fapt, putine amortizoare o fac. SI fiind si o moto veche, eu din start as lua amortizor nou-nu merita bataia de cap. ca idee:https://webshop-hyperpro.com/product/emulsion-shock-honda-cbr-600-fs/ Sa te astepti pe la 3000 lei sa fie un amortizor nou. PLus montaj. Si revizia daca o faci , ar fi minim 100 euro un arc, plus manopera, plus desfacut refacut (daca nu e capsulat), si tot te duci in 300 euro. Deci clar nou. Cam asta patesti cand iei o moto de 20 de ani, nu te poti astepta sa dai 2000 euro si apoi sa nu bagi nici un leu. SI din dezmembrari daca iei amortizor, nu stii cat mai tine si ala.... Apoi tu intrebi unde sa faci dar nu ai specificat in ce oras stai :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crmatei09 Postat Marți la 13:54 Autor Share Postat Marți la 13:54 (editat) Ma scuzati ca nu am inceput cum trebuia, sunt cu capul in nori si nu stiam sigur cum sa incep, am zis sa fiu scurt si direct. Va multumesc pentru raspunsuri si inca o data imi cer scuze. Va salut pe toti cu respect 9 minutes ago, Adrian M. said: Salut. Nu toate se preteaza unei reconstructii. De fapt, putine amortizoare o fac. SI fiind si o moto veche, eu din start as lua amortizor nou-nu merita bataia de cap. ca idee:https://webshop-hyperpro.com/product/emulsion-shock-honda-cbr-600-fs/ Sa te astepti pe la 3000 lei sa fie un amortizor nou. PLus montaj. Si revizia daca o faci , ar fi minim 100 euro un arc, plus manopera, plus desfacut refacut (daca nu e capsulat), si tot te duci in 300 euro. Deci clar nou. Cam asta patesti cand iei o moto de 20 de ani, nu te poti astepta sa dai 2000 euro si apoi sa nu bagi nici un leu. SI din dezmembrari daca iei amortizor, nu stii cat mai tine si ala.... Apoi tu intrebi unde sa faci dar nu ai specificat in ce oras stai :))) Povestea este una mai complicata defapt, eu am pus aceasta intrebare pentru ca la motocicleta mea Honda NC700 amortizorul este dus, este plin de ulei, simt aproape orice gropita sau denivelare ca un sut in fund cand merg si acesta nu poate fi reparat. Asa ca am cautat si pe forumul pentru NC700 si am vazut ca altii au facut acest swap in trecut si ma gandeam ca ar fi fost mai ieftin sa iau unul de la dezmembrari si sa il pun pe motorul meu decat sa iau unul aftermarket special facut pt NC care ar fi fost de 4 sau 5 ori mai scump. Dar inainte sa fac asta am vrut sa vad daca este posibil ca in viitor sa fac revizia la amortizorul de pe CBR F4i si cam cat de bine as iesi din punct de vedere financiar. Adaug ca locuiesc in Bucuresti Editat Marți la 14:04 de crmatei09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat ieri la 09:43 Share Postat ieri la 09:43 Te scarpini la urechea stângă cu mana dreapta.... De foarte multe ori, "less îs more"...încerci sa cârpești un amortizor vechi de minim 20 de ani si o sa ajungi sa dai mai mult (bani, timp, nervi) decât daca ai lua un lucru nou, de calitate. Pana la urma decizia e la tine Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat ieri la 14:13 Share Postat ieri la 14:13 On 5/19/2026 at 4:54 PM, crmatei09 said: Ma scuzati ca nu am inceput cum trebuia, sunt cu capul in nori si nu stiam sigur cum sa incep, am zis sa fiu scurt si direct. Va multumesc pentru raspunsuri si inca o data imi cer scuze. Va salut pe toti cu respect Povestea este una mai complicata defapt, eu am pus aceasta intrebare pentru ca la motocicleta mea Honda NC700 amortizorul este dus, este plin de ulei, simt aproape orice gropita sau denivelare ca un sut in fund cand merg si acesta nu poate fi reparat. Asa ca am cautat si pe forumul pentru NC700 si am vazut ca altii au facut acest swap in trecut si ma gandeam ca ar fi fost mai ieftin sa iau unul de la dezmembrari si sa il pun pe motorul meu decat sa iau unul aftermarket special facut pt NC care ar fi fost de 4 sau 5 ori mai scump. Dar inainte sa fac asta am vrut sa vad daca este posibil ca in viitor sa fac revizia la amortizorul de pe CBR F4i si cam cat de bine as iesi din punct de vedere financiar. Adaug ca locuiesc in Bucuresti Se poate face, problema este ca in afara de axul uzat si bucsa pe care lucreaza axul s-ar putea sa-ti mai trebuiasca un simering. Axul si bucsa se pot rezolva dar simeringul nu-l vei gasi, si este simering de presiune nu simering obisnuit pe care il poti cauta dupa cote. Singura varianta in care merita sa-ti freci mintea sa-l repari este daca nu gasesti altul nou sau SH. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 8 ore în urmă Admin Share Postat 8 ore în urmă Dacă vrei să păstrezi motoreta, strânge bani și ia-ți unul nou, cum spune toată lumea. În trecut am făcut și eu alegeri greșite în ideea că nu aveam bani, dar apoi cârpeala nu ținea și mă costa cât unul nou. Sună totuși și la numerele respective și ține-ne la curent. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate