frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă inteleg ce zici. da zi ca nu ti-a placut duelul acosta vs mm. cand a luat Bez 5 GP la rand - s-a batut asa cu cineva pt ele? nu cred - in sirul ala de victorii a facut record de ture conduse consecutiv, nu s-a apropiat nimeni de el. s-a dus in fata si aia a fost. inteleg ca vrei sa ia si altcineva dar nu asa frate MM se mai califica rau si revine etc. face show omu. Bez pana acum s-a dus si dus a fost. ok super ca ia aprilia camp da pla spectacol. Peco cu JM au avut si ei in 24 super batalii. nu am vazut asta la Bez - o fi prea bun, nu se tine nimeni de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 16 ore, damager a spus: regilamentul nu penalizeaza greseliile, penalizeaza urmarile. Cred ca este prima data cand aud de un asemenea principiu de drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 38 minute, MirceaB a spus: Ceea ce vroiam sa spun, este ca repet "de dragul spectacolului" imi doresc sa iasa altcineva campion (nu MM) si o alta marca (nu Ducati). Eu aș vrea ca MM să mai ia un titlu MotoGP, să aibă mai multe decât Rossi. Am fost fan Rossi pentru mulți ani, dar m-a dezamăgit în ultimii ani când a concurat (prin multe lucruri, n-are rost să mă apuc să le enumăr aici). MM în schimb pare mai cu picioarele pe pământ, mai om normal, deși are atâtea titluri de campion mondial la toate clasele. Mi-e teamă că de anul viitor, cu Acosta coechipier, îi va fi mai greu decât până acum să mai ia un titlu. Acosta face minuni cu KTM-ul anul ăsta, cred că talentul lui face minuni cu motocicleta aia (comparând rezultatele lui cu ale celorlalți piloți KTM). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 11 minute, georgem a spus: Eu aș vrea ca MM să mai ia un titlu MotoGP, să aibă mai multe decât Rossi. Am fost fan Rossi pentru mulți ani, dar m-a dezamăgit în ultimii ani când a concurat (prin multe lucruri, n-are rost să mă apuc să le enumăr aici). MM în schimb pare mai cu picioarele pe pământ, mai om normal, deși are atâtea titluri de campion mondial la toate clasele. idem. Acum 55 minute, xt600 a spus: Cred ca este prima data cand aud de un asemenea principiu de drept. am mai urmarit startul, frate JM a fost pasager, nu a fost ceva nesabuit. aia e. nici nu l-au lasat sa spuna ce s-a intamplat. dubios rau, aprilia incepe sa faca manevre marca ducati. nu-mi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 17 minutes ago, frigider said: idem. Igen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă in plus Aprilia pare ca are un blestem ceva deasupra. de la AEsp care a crezut ca s-a terminat cursa la aceste incidente de dat jos piloti aprilia intre ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Acum 2 ore, xt600 a spus: Cred ca este prima data cand aud de un asemenea principiu de drept. Eu zic macar sa citesti regulametele lor si apoi sa te dai cu parerea. ca si fapt divers, daca cadea singur in virajul 1, mai lua penalizare cu 2 LLP? ca tot greseala se numeste nu? Editat 1 oră în urmă de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate