Sari la conținut

10. NETHERLANDS TISSOT GRAND PRIX OF THE NETHERLANDS

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Vineri 26 Iunie 2026

10:00-10:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1

10:50-11:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1

11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1

13:40-14:00 Baggers™ Free Practice Nr. 1

14:15-14:50 Moto3™ Practice

15:05-15:45 Moto2™ Practice

16:00-17:00 MotoGP™ Practice

18:10-18:30 Baggers™ Free Practice Nr. 2

Sambata 27 Iunie 2026

09:40-10:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2

10:25-10:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2

11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2

11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1

12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2

13:05-13:25 Baggers™ Qualifying Practice

13:45-14:00 Moto3™ Qualifying Nr. 1

14:10-14:25 Moto3™ Qualifying Nr. 2

14:40-14:55 Moto2™ Qualifying Nr. 1

15:05-15:20 Moto2™ Qualifying Nr. 2

16:00 MotoGP™13 Laps Tissot Sprint

17:10 Baggers™9 Laps Race Nr. 1

Duminica 28 Iunie 2026

10:40-10:50 MotoGP™ Warm Up

12:00 Moto3™        20 Laps Race

13:15 Moto2™         22 Laps Race

15:00 MotoGP™     26 Laps Grand Prix

16:30 Baggers™      9 Laps Race Nr. 2

image.thumb.png.203e98506d90097a7942a04433a2d552.png

Sanatate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

The Grand Prix Commission has announced a series of regulation changes that will take effect immediately and over the coming seasons.

Starting with this weekend’s Dutch TT at Assen, holeshot devices will be banned from MotoGP competition. The devices, designed to lower motorcycles during race starts, were already set to be removed under future regulations, but the ban has now been brought forward.

Further changes will arrive from the German Grand Prix, with increased spacing on the starting grid across all classes. Riders will now line up four metres apart instead of three, while the distance between rows will increase from nine metres to twelve metres in an effort to improve safety during race starts.

Looking further ahead, new regulations for 2028 will officially limit manufacturers to a maximum of six bikes on the grid. This means factories will be permitted to supply no more than two satellite teams in addition to their own operation, provided at least five manufacturers are competing in the championship.

The changes mark another significant step in MotoGP’s ongoing efforts to enhance safety and shape the future of the sport.

image.thumb.png.2d6d7b2640639e420139a0808890a158.png

Editat de Cavaleru
Link spre comentariu

Acum 1 oră, frigider a spus:

degeaba, aprilia e cea mai buna si anu asta si aia de 850 :) 

mai bine se retragea.

Acum a comis-o, dacă a semnat... Trebuie să mai îndure 2 ani trotinera roșie, apoi se poate retrage.

Link spre comentariu

Cine erau aia care tot îmi explicau ca Marquez e distrus și își anunță retragerea?

Nimeni nimic acum desigur.

Îmi e lene sa caut dar se știu.

2028 da?hah

Link spre comentariu

Acum 31 minute, Method a spus:

Cine erau aia care tot îmi explicau ca Marquez e distrus și își anunță retragerea?

Nimeni nimic acum desigur.

Îmi e lene sa caut dar se știu.

2028 da?hah

Eu spuneam asta ca S-AR PUTEA SA-ȘI ANUNTE RETRAGEREA la ce început dezastruos de sezon a avut. Dar cred ca ceva s-a întâmplat intre timp, nu? Ceva de care nimeni nu stia. Probleme existau, clar. Ma bucur ca a rezolvat, cel puțin partial. 

Link spre comentariu

Acum 23 minute, danypop a spus:

Eu spuneam asta ca S-AR PUTEA SA-ȘI ANUNTE RETRAGEREA la ce început dezastruos de sezon a avut. Dar cred ca ceva s-a întâmplat intre timp, nu? Ceva de care nimeni nu stia. Probleme existau, clar. Ma bucur ca a rezolvat, cel puțin partial. 

Și-a rezolvat problema cu șuruburile strâmbe din umărul drept care îi atingeau nervul, mai are să își refacă complet masa musculară, ca să poată merge cum știe el. Probabil după pauza de vară va fi complet refăcut. 

Link spre comentariu

Acum 22 minute, georgem a spus:

Și-a rezolvat problema cu șuruburile strâmbe din umărul drept care îi atingeau nervul, mai are să își refacă complet masa musculară, ca să poată merge cum știe el. Probabil după pauza de vară va fi complet refăcut. 

Da! Chestia e ca la începutul sezonului spunea ca e ok, si-a revenit de dupa ultima accidentare si totul e ok. Ei bine, daca într-adevăr era la potențial maxim si atat putea el... cu siguranță ca l-ar fi putut bate gandul retragerii. Si au mai fost si alte chestii care intareau ideea, cum ar fi refuzul semnarii contractului pe 2 ani direct, ci 1+1 cu posibilitatea retragerii dupa 1 an. Acum treaba e destul de clara, nu, nu era ok la începutul sezonului, nu era Marc din 2025 si nici macar Marc de weekendul trecut. 

Link spre comentariu

Screenshot-20260623-152320-Facebook.jpg

Poza de la testul 850 Brno - nu bag 100% mana în foc ca e reală dar sursa a fost veridică până acum

E imaginația mea sau pare foarte foarte urâtă? Nu ca actualele ar fi foarte frumoase dar măcar sunt impozante....

Link spre comentariu

Acum 49 minute, danypop a spus:

Da! Chestia e ca la începutul sezonului spunea ca e ok, si-a revenit de dupa ultima accidentare si totul e ok. Ei bine, daca într-adevăr era la potențial maxim si atat putea el... cu siguranță ca l-ar fi putut bate gandul retragerii. Si au mai fost si alte chestii care intareau ideea, cum ar fi refuzul semnarii contractului pe 2 ani direct, ci 1+1 cu posibilitatea retragerii dupa 1 an. Acum treaba e destul de clara, nu, nu era ok la începutul sezonului, nu era Marc din 2025 si nici macar Marc de weekendul trecut. 

Acum stim sigur ca a semnat pentru inca doi ani, dar uite ce spunea intr-un interviu de zilele trecute: https://www.gpone.com/en/2026/06/20/motogp/marquez-im-building-my-future-if-i-dont-improve-i-dont-have-many-more-years-left   

Link spre comentariu

Cu siguranță ca lucrurile au luat-o într-o direcție buna pentru el dupa acea operatie de indepartare a celor 2 suruburi +ceva os(daca am retinut bine). Rămâne de vazut daca isi va reveni la forma de anul trecut sau macar pe aproape insa o îmbunătățire clara se vede fara doar si poate. Zicea Tardozzi ca a vorbit cu medicii si acestia i-au spus ca prin septembrie ar trebui sa revina la 100%, inclusiv la masa musculara pe care a pierdut-o, atenție, nu acum ci de la acel incident de anul trecut. Deci in concluzie, accidentarea de anul trecut, abia acum se apropie de vindecare. 

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Method a spus:

E imaginația mea sau pare foarte foarte urâtă? Nu ca actualele ar fi foarte frumoase dar măcar sunt impozante....

Daca poza este reala, este putin probabil ca asta sa fie forma finala. Pana la anul este timp suficient pentru inbunatatiri, inclusiv estetice. 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Method a spus:

Poza de la testul 850 Brno - nu bag 100% mana în foc ca e reală dar sursa a fost veridică până acum

Honda VRF800 🤣. Doar ca alea erau ok-ish ca design pt vremea lor (2001-2012)

10137107_honda-vfr800-2006.jpg

Link spre comentariu

Acum 4 ore, Method a spus:

Pffffff... arata de parca ar concura in competitia de baggers.... 

Link spre comentariu

Acum 15 ore, ovi_ice a spus:

Honda VRF800 🤣

Hehe,exact la aia m-a dus si pe mine capul.

Se pare ca este reala,exista si un follow-up cu a lui Aldeguer :

Whats-App-Image-2026-06-24-at-08-51-35.j

...cu un burlan de evacuare.Back-pressure anyone? :)  De ce le trebuie atata back-pressure pe 850 cand pe 1000 nu mai stiau cum sa faca evacuarea mai repede?Nu foloses in continuare valvele acelea electrice de evacuare?

Link spre comentariu