Minu Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 Superba! S-o stapanesti sanatos PS: schimba gumele ....sunt niste mizerii Bridgestone alea...parerea mea Merci, chiar asa de proaste sunt?Ma gandeam ca sunt ok avand in vedere ca sunt ffff moi (Bridgestone BT16 parca), sincer nu ma astept sa exceleze pe ploaie avand in vedere profilul si compozitia...Momentan sa o inmatriculez ca nu am apucat sa ies cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 Merci, chiar asa de proaste sunt?Ma gandeam ca sunt ok avand in vedere ca sunt ffff moi (Bridgestone BT16 parca), sincer nu ma astept sa exceleze pe ploaie avand in vedere profilul si compozitia...Momentan sa o inmatriculez ca nu am apucat sa ies cu ea. Am avut BT016 pe mobra noua... ZX10R 2015... niste mizerii de cauciucuri, daca dai de ud sunt alunecoase... Parerea mea... Mie nu mi-au placut deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 In cazul in care aveti nevoie mai am ceva piese pe stoc din dezmembrarea motoretei mele /index.php?/topic/752734-bazar-piese-honda-cbr-600rr-03-04/ Pompa apa Pompa ulei Radiator racire ulei Sorb ulei Instalatie electrica Pistoane Bloc motor Rampa de injectie Rezervor Capac ambreiaj Calculator HiSS Oala mica Oala mare Stator Electromotor Etrier spate + rezervor si conducte Bascula zgariata pe dreapta Semighidon stanga(levier) Sea pilot Un set de carene de strada adaptate pentru circuit. Relee 3x Furtune frana fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Salut! Caut bloc lumini partea stanga pentru Honda 929. daca ma poate ajuta cineva astept mesaj in privat. SH sau nou. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Suna la nr acesta și spune i omului ce vrei. E tot din București. 07285068 7 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Suna la nr acesta și spune i omului ce vrei. E tot din București. 07285068 7 8 Am sunat, nu are. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Posesori de CBR1000 RR SP avem pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Salutare! in caz ca cineva are nevoie de scarite pilot si discuri fata pt 1000 RR 08-017 marca Yutaka,piese noi au fost inlocuite cu discuri Galfer wave .. Vand/schimb cu alte piese moto ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 evacuare 600rr / 1000 rr 800 lei 0756235216 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezar2 Postat Iulie 19, 2018 Share Postat Iulie 19, 2018 Salutare domnilor, detin un 1000RR din 2006 si am urmatoarea problema: Domnul de la care am cumparat motorul la adus din Italia, proprietarul din Italia inainte sa il vand a remontat pe el evacuarea STOCK fara restul componentelor, drept urmare motorul a avut 2 erori in bord: 1 - de la EXUP 2 - de la SERVO MOTOR LOCK Prima eroare de EXUP am resuit sa o anulez cu EXHAUST SERVO ELIMINATOR de la HEAL TECH, dar am in continuare eroare de la SERVO MOTOR LOCK, am fost pe la mecanici mi-au spus ca acel motoras care actioneaza clapeta din evacuare nu e montat deloc nu sunt nici cablurile nici nimic. Intrebarile mele sunt urmatoarele: Cu ce as putea sa elimin si eroarea de SERVO MOTOR LOCK ? Exista ceva pe piata ce pot cumpara si care sa anuleze ambele erori simultan ? Dupa cateva incercari am observat ca motorul e limitat la 260-265, avand aceasta eroare e posibil ca motorul sa fie intr-un fel de SAFE MODE pana se remediaza problema? E posibil ca puterea motorului in momentul cand are o eroare sa se limiteze ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Ma ajuta cineva cu o poza si o lungime la un cablu de ambreiaj pt un cbr1000rr 2009. Am gasit la intercars la 50 ron 3 modele » Post actualizat in 21 Jul 2018 14:35 am rezolvat. trebuia doar uns putin. cum se regleaza amortizoru de ghidon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 prin schimbarea lui cu unul cu reglaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezar2 Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 ceva sfaturi in problema intampinata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Ma ajuta cineva cu o poza si o lungime la un cablu de ambreiaj pt un cbr1000rr 2009. Am gasit la intercars la 50 ron 3 modele » Post actualizat in 21 Jul 2018 14:35 cum se regleaza amortizoru de ghidon? Sau rescrierea softului cu o alta harta de amortizor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat August 12, 2018 Share Postat August 12, 2018 Sau rescrierea softului cu o alta harta de amortizor. Daca tot se vorbeste de amortizor,eu l-am scos si inlocuit cu un Hyperpro RSC..acum am ramas cu o eroare in bord HESD,cum o anulez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 Daca tot se vorbeste de amortizor,eu l-am scos si inlocuit cu un Hyperpro RSC..acum am ramas cu o eroare in bord HESD,cum o anulez? Te duci cu mobra la tng si ti-o scoate din soft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 Te duci cu mobra la tng si ti-o scoate din soft Nu am timp liber deloc sa ma duc cu ea,credeam ca exista o solutie mai simpla...o las asa,clipoceste de 5 ori si pe urma tace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alx_95 Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Am o intrebare (poate s-a mai discutat): exista diferente intre un CBR1000rr Fireblade si Repsol inafara de colorit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Da. Unele sunt ediție limitată, altele nu. Depinde și de anii de fabricație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alx_95 Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 exemplu 2004-2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigBigger Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 (editat) Spre deosebire de modelele de serie care au cadrul negru, editia limitata Repsol 1000RR are cadrul argintiu Editat Septembrie 18, 2018 de BigBigger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Salut,mi-am luat de curand si eu un 600rr/2005 si am o intrebare : ce pompe de frana radiale ar mege pe acest model? Mie mi-a facut o impresie f buna pompa de frana fata de r1 (brembo 16 parca e) si as vrea sa pun tot asa ceva,dar nu stiu sigur daca se potriveste avand in vedere felul cum sunt trase cablurile de accel la cbr. Deasemenea un sfat pt un upgrade pt frana spate care e ca si inexistenta ar fi la fel de binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 29, 2018 Share Postat Octombrie 29, 2018 Nu stiu ce cbr ai prins tu dar mie mi s-a parut ca honda are frane. Stai sa vezi la suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 29, 2018 Share Postat Octombrie 29, 2018 Stai sa vezi la suzuki cand pica de pe cric si se rupe cadru'... gunoaie de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 Cu Suzuki am mers foarte putin nu sunt fan,sa fie la ei acolo. ....stopping power este insa nu simt nimic din ce fac cu pompa aia.Au pus etriere radiale totul stas si s-au calcat pe ei la o pompa radiala,nu am feeling nimic.Iar pe spate efectiv e moarta,mi-a adus aminte de vechiul meu hornet.In fine,poate m-am obisnuit eu cu binele cu Yamaha,dar intrebarea ramane. M-am mai uitat si am vazut ca din 2007 s-a pus si pe 600 pompa radiala nissin de pe miar.E fezabila treaba asta si pe modelul 2005,se pot pune sau trebuie sa schimb si acceleratia ca sa aiba loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate