Alex_250EXC Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 cand vreti voi... eu ma bag.. ca as vrea sa vad si eu pareri despre motoreta asta in general si sa aud dif tobe oricum daca are cineva toba mivv x-cone pe 1000rr sa imi dea si mie de stire ca vreau sa o aud live. ms mult si hai cu intalnirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 cand vreti voi... eu ma bag.. ca as vrea sa vad si eu pareri despre motoreta asta in general si sa aud dif tobe oricum daca are cineva toba mivv x-cone pe 1000rr sa imi dea si mie de stire ca vreau sa o aud live. ms mult si hai cu intalnirea dupa ce iti iei toba sa te uiti la semnatura mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 ia vezi brembo ca ti-am facut o oferta . daca o onorezi... scapi si tu de acarete si eu de niste bani care ma incurca ce zici? Ce ati zice de o intalnire cat mai curand... dati-va si voi cu parerea care ar veni si care nu pe /index.php?showtopic=535461 ca sa stim daca organizam. pacat e ca e doar pt cei din bucuresti si imprejurimile capitalei. hai k astept posesorii de 600/1000rr sa se stranga pt ca am vazut ca multi fzr-isti,hornetisti s.a.m.d fac intalniri de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob1979 Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 cand vreti voi... eu ma bag.. ca as vrea sa vad si eu pareri despre motoreta asta in general si sa aud dif tobe oricum daca are cineva toba mivv x-cone pe 1000rr sa imi dea si mie de stire ca vreau sa o aud live. ms mult si hai cu intalnirea Salut trimite-mi un pm caind vrei sa auzi x-cone pe 1000 rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) bob ti-am tot lasat vreo 2 Pm-uri si nimic... iar pt shokatu... coane nu dai toba aia jmechera??? ca eu am PC si filtru .. ia fa-mi un pret pt ea dar nu sari calu ca stiu si eu preturile. ce zici te bagi? P.S. - Facem si noi intalnirea aia de RR-uri? haideti dati o data sa ne vedem cu tontii Editat Iunie 10, 2010 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 bob ti-am tot lasat vreo 2 Pm-uri si nimic... iar pt shokatu... coane nu dai toba aia jmechera??? ca eu am PC si filtru .. ia fa-mi un pret pt ea dar nu sari calu ca stiu si eu preturile. ce zici te bagi? P.S. - Facem si noi intalnirea aia de RR-uri? haideti dati o data sa ne vedem cu tontii nu se da nimic inca... vorbim mai incolo ... cred ca o fac. ori o dau toata. asfalt uscat.... ( in 2 sapt maxim revin pe strazi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 am nevoie de scarita stanga pilot, stock, 600RR 2003. as prefera doar partea unde se pune piciorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 (editat) cine are suportul scaritei din dreapta,pentru un 600 RR din 2004, il rog sa-mi dea de veste. si un pret va rog Editat Iunie 11, 2010 de ovidius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 off off ce tii tu la toba aia cand te razgandesti astept un semn cu un pret frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo_29 Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 vand carene noi pt CBR 600 RR, 450 euro. 0722609258 Teo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 vand carene noi pt CBR 600 RR, 450 euro. 0722609258 Teo. Carenele din poza sigur nu sunt de 600RR. Poate de 1000RR '06-'07. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 daca ar fi sa ma iau dupa codita as zice clar 1000rr 06-07. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heaton Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Domnilor, Eu zic sa votam o zi pentru intalnire.....de doua saptamani nu am ajuns la nici o concluzie! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 stai linistit ca si eu ma chinui de ceva timp si nu cred ca va iesi ceva... eu oricum as vrea sa vad o intalnire de RR dar vad ca nimeni nu zice nimic in afara de noi 2. dar putem sa facm noi 2 si sigur mai vin vreo 2-3 si incetul cu incetul poate ne-om strange mai multi. ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heaton Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Pai hai sa ne vedem noi 2.... Eu mai am un vecin cu RR si poate se va baga si el. In ce zi ai putea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Are cineva idee pana in ce an s-a fabricat cbr rr 919 ? ca am gasit una din 97 in stare foarte buna si ma bate gandul sa o iau.dar ma intereseaza in ce masura o sa gasesc piese pt ea!!! Multumesc maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 sunt foarte mari sansele sa fi fost facuta pana in 99, ca daca nu ma insel din 2000 a aparut 929. piese o sa gasesti la cele avariate cat si noi mai mult ca sigur. Heaton pai ce sa zic ca eu maine seara ma duc la concert la aerosmith iar sambata o tai la mare pt cam o saptamana. vezi ca iti dau un PM cu id-ul de mess sa vb si noi in timp real si sa stabilim o data cand ne vedem. ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 hai in seara asta la 20, parcul din dr taberei. care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezar.diculescu Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Buna seara, De 4 zile sunt posesorul unui CBR 600 RR. Sustin ideea unor intalniri a proprietarilor de CBR. Sunt sigur ca putem concretiza aceasta idee. Va puteti baza si pe participarea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heaton Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Bine ai venit Cezar si felicitari! In momentul de fata doar eu si Alecs_1000RR incercam sa organizam ceva. Sper ca macar o zi saptamana asta sa stabilim o zi! Oricum te tinem la curent! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Are cineva idee pana in ce an s-a fabricat cbr rr 919 ? ca am gasit una din 97 in stare foarte buna si ma bate gandul sa o iau.dar ma intereseaza in ce masura o sa gasesc piese pt ea!!!Multumesc maxim! pana in '99! 2000 si 2001 s-a scos 929 iar 2002 si 2003 s-a scos 954. piese am vazut ca se gasesc destul de repede la toate Fireblade-urile... bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezar.diculescu Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Bine ai venit Cezar si felicitari!In momentul de fata doar eu si Alecs_1000RR incercam sa organizam ceva. Sper ca macar o zi saptamana asta sa stabilim o zi! Oricum te tinem la curent! Asfalt uscat! Salut, Deci suntem 3. Imi astept prietenul sa vina din CO (deh...Croatia) si el posesorul unui CBR, tot de 600, si cu siguranta vom fii 4. Hai ca nu este greu. Tinem legatura. O seara buna. P.S. Numarul meu de tel. este 0722.234.432. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 salutare tuturor am si eu o nedumerire ... in curand o sa fiu fericitul posesor al unui 600rr 2004 caruia nu-i functioneaza acul de la turometru, desi atunci cand pun contactul urca si coboara normal. Stie cineva ce trebuie sa fac pentru a-l repara? Ce trebuie sa schimb sau sa repar? Multumesc in al 2-lea rand ... daca se pune de o intalnire saptamanala a posesorilor de RR, ma bag si eu RRide safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Salutare oameni buni! Poate ma ajutati si pe mine...oscilez intre horneta si CBR600RR..chestia e ca horneta mi-as permite din 2007 - nu-mi fac prea multe griji referitor la oboseala, ca am gasit si cu pana in 6000km, care arata impecabil..in schimb, CBR600RR abia din 2005 daca imi permit...=> multi km - ~15000 , si o moto de 5 ani..+ca sunt mai paranoic cand vine vb de SH, dar noua nu-mi permit. ( Imi puteti spune la ce sa ma uit? Cam ce probleme sunt bine cunoscute la acest model? (asta daca exista asa ceva..) Eu ma gandesc ca e moto vitezana, si ca cine a avut-o a forjat-o...si de aceea incerc sa gasesc cu cat mai < km. Va multumesc anticipat pentru ajutor...si poate daca aveti vreunul sa-mi faceti o oferta..cu atat mai bine! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate