Professoru Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 ms...al 2-lea e grozav ..are mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 cine mai doreste cine mai pofteste, orice culoare orice model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Asa arata noul Model 'Honda CBR 600 RR 2013" parerea mea este ca arata bine . voi ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Urata cu spume, dar poate are sufletul frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Vanzarile lor s-au oprit aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Farurile alea imi aduc aminte de shelby gt500. E ceva care arata mai ciudat pe un ss, insa mie unul imi place, depinde de preferinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David moto Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 mi se pare frumusel dar model 2006-2012 e mai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=T0HRxdC8eYo Cred ca asta e un review putin mai decent, Din punctul meu de vedere este super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Arata dubios, mie unul nu imi place. La fel cum nu ma omor nici dupa modelul meu(2007), in general design-ul Honda lasa de dorit. Putin training la italieni pe partea de design si ar iesi mult mai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sdu Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 uitandu-ma la cum arata, cred ca prostii aia de japonezi s-au alipit la italieni... parca ar fii ducati din fata. modelul 2003 e frumos, e mai simplu, la fel si modelul 2005, foarte frumos. dar, cum si cei de la mercedes au devenit excentrici si au inceput sa scoata extraterestrii pe piata, nu vad de ce honda nu ar intra si ea in trend. e doar opinia mea, nu dati cu pietre cheers at all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Shadow Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 (editat) Si mie imi placem,chiar daca e mai ciudat . Editat Ianuarie 5, 2013 de Ice_Shadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Cred ca asta e un review putin mai decent, Din punctul meu de vedere este super da, dar eu vreiam ceva filmat nu poze, arata altfel in poze as zice urat din lateral ! dar cand am vazuto in filmare mi sa parut super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Owens_k2 Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Salut! Am un cbr 600 rr modelul 2004 adus din Anglia si bordul e in mile/ h am vre-o posibilitate sa il schimb in Km/h ? Multumesc mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Pe langa 636 e chiar hidoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 sincer si mie mi se pare ca modelul 2003 a fost cel mai reusit, si in continuare imi place cel mai mult.. dar si asta e cool, are o "privire" mai badass din fata si parca aduce cu mustangul. nu mai e 600rr ce a fost odata dar imi place mai mult decat orice 'nija' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Arata superb. Spunea cineva mai sus ca farurile seamana cu cele de la Shelby GT 500. Si mie mi se pare. Ii da o nuanta de clasic. Imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 voi ce parere aveti? De faptul ca ai deschis topicul total aiurea la sectiunea dedicata echipamentelor si accesoriilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 nu pot sa zic ca imi place mai mult ca modelele anterioare,care arata parca mai sportiv(parerea mea),fata prea "butucanoasa",dar fiecare cu gusturile lui..oricum e foarte tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Parca e far de TDM. Arata super,imi place mult mai mult decat predecesoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 De faptul ca ai deschis topicul total aiurea la sectiunea dedicata echipamentelor si accesoriilor? ai dreptate acum am vazut.. ar trebui mutat la alta categorie ! u ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 uitandu-ma la cum arata, cred ca prostii aia de japonezi s-au alipit la italieni... parca ar fii ducati din fata. modelul 2003 e frumos, e mai simplu, la fel si modelul 2005, foarte frumos. dar, cum si cei de la mercedes au devenit excentrici si au inceput sa scoata extraterestrii pe piata, nu vad de ce honda nu ar intra si ea in trend. e doar opinia mea, nu dati cu pietre cheers at all nu stiu ce ducati ai vazut tu care sa semene cu oribilitatea asta...faruri de dacia 1300:))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Salut! Am un cbr 600 rr modelul 2004 adus din Anglia si bordul e in mile/ h am vre-o posibilitate sa il schimb in Km/h ? Multumesc mult!! vezi mai sunt baieti care au borduri de vanzare..poate faci un skimb pe skimb cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sdu Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 nu stiu ce ducati ai vazut tu care sa semene cu oribilitatea asta...faruri de dacia 1300:))))))) tot urata e man. deci nu incape indoiala, japonezii s-au prostit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate