Rocker Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 (editat) Ieri, dupa o saptamana si ceva, de ploi intense, am iesit la o mica plimbare cu motocicleta, impreuna cu cativa prieteni. Am urcat pana la Balea Cascada, iar apoi am vizitat Cetatea Calnic, situata in apropierea orasului Sebes, din judetul Alba. Soare si vreme frumoasa cat cuprinde. Un mic colaj cu imagini si filmulete: Editat Mai 24, 2010 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Salutari tuturor Am si eu un topcase mare daca doreste cineva destul de ieftin zic eu,in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Vand Yamaha TDM 850 ,guma fata noua,ulei,filtru schimbate,stare super buna,colorit original inmatriculat ....revin cu poze....1700e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 in urma cu 5 minute m-a sunat un amic ....Cavaleru a avut un accident in dreptul policlinicii titan . daca pote cineva sa dea o mana de ajutor cu luatul motorului de acolo va rog sa apelati 0734 107 290 diana sau 0727 577 261 claudiu. cavaleru este la spital la pantelimon ..nu stiu in ce stare ..acum plec si eu la locul accidentului!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 sa-mi bag .... ce s-a ntimplat !? spune-ne ca e OK Cavalerul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 in urma cu 5 minute m-a sunat un amic ....Cavaleru a avut un accident in dreptul policlinicii titan . daca pote cineva sa dea o mana de ajutor cu luatul motorului de acolo va rog sa apelati 0734 107 290 diana sau 0727 577 261 claudiu. cavaleru este la spital la pantelimon ..nu stiu in ce stare ..acum plec si eu la locul accidentului!! care stie detalii rugam sa ne tineti la curent ... iti tinemi pumni Cavalere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Am venit acum de la spital, are o fractura deschisa la picior, l-a busit unul care iesea cu masina din lateral si i-a prins piciorul. Partea "buna" e ca era incaltat cu cizmele de enduro de care spunea acum cateva pagini, altfel putea sa fie si mai nasol. Motorul a scapat ieftin, l-au luat niste prieteni de-ai lui si l-au dus pe roti la un loc safe. Cavaleru se tinea bine, spunea ca doare ca dracu' dar era destul de cool, un adevarat Chuck Norris . Sanatate maxima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 al dracului ghinion ! si voiam sa-i spun ca pe Valea Doftanei ploua, sa nu iasa la plimbare ... insanatosire grabnica, Cavalere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Multa sanatate Cavalere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 (editat) Gata, acum am ajuns de la spital. Accidentul destul de usurel, dar cu urmari foarte grave. Cristi are o fractura deschisa de tibie si peroneu, la piciorul stang, undeva deasupra gleznei. Este internat la spitalul Sf Pantelimon, salonul 11, etajul 7 la ortopedie. Are un scripet cu greutate agatate cu surub bagate prin calcai sa-ti tina oasele ok si urmeaza ca maine sau poimaine sa-l opereze sa-i puna tija. Puteti sa-l sunati, sa-i mai ridicati moralul, ca era destul de ravasit. Editat Mai 24, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 in urma cu 5 minute m-a sunat un amic ....Cavaleru a avut un accident in dreptul policlinicii titan . daca pote cineva sa dea o mana de ajutor cu luatul motorului de acolo va rog sa apelati 0734 107 290 diana sau 0727 577 261 claudiu. cavaleru este la spital la pantelimon ..nu stiu in ce stare ..acum plec si eu la locul accidentului!! S-a rezolvat, motorul cu avarii minore a ajuns cu bine la locul lui. Sanatate maxima Cavalerului. Voi trece zilele astea sa vad cum se simte. Ceasu rau, pisica dungata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Gata, acum am ajuns de la spital. Accidentul destul de usurel, dar cu urmari foarte grave. Cristi are o fractura deschisa de tibie si peroneu, la piciorul stang, undeva deasupra gleznei. Este internat la spitalul Sf Pantelimon, salonul 11, etajul 5 la ortopedie. Are un scripet cu greutate agatate cu surub bagate prin calcai sa-ti tina oasele ok si urmeaza ca maine sau poimaine sa-l opereze sa-i puna tija. Puteti sa-l sunati, sa-i mai ridicati moralul, ca era destul de ravasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 insanatosire grabnica Cavalere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 insanatosire grabnica!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Insanatosire grabnica Cavalere,sa revii cat mai repede !!!!!!!! Si arata cine a fost cu masina ca rupem si lui un picor si daca ie amandoi !!! dracu sa ia prost ce ie !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 sper sa poti sa mergi dinnou pe moto fara probleme, cat mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitac2005 Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 HAI CAVALERE !!! INSANATOSHIRE GRABNICA !!! dar e cam nashpa din ce aud, totushi bine ca nu a fost mai rau, doamne fereshte , am patit o si eu cam la fel acu vreo 3 ani si am tras o 3 luni rau de tot, dar aveam ceva sa va spun, am de vanzare un suport Givi de prindere placa pt top case, placa de top case si top casele tot Givi Maxia cel de 52 L, toate la 150 euro, daca e cineva interesat ma gaseshte pe mess la chitac2005 sau la tel. 0724715074. BAFTA CAVALERE !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Salutare am si o masina devanzare Chevrolet Aveo 2007, 5700 Euro putetii sa vedeti pe urmatorul linc poze . NU IE IN LIZING !!!!(Proprietar) http://www.elado.ro/index.php?option=com_a...=2&Itemid=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Insanatosire rapida Cavalerului!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 de vanzare .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Model 3VD, probabil prin 93-94, cazut pe dreapta, reparat/reconditionat destul de frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Refacere fara dureri iti transmit de la Piatra Neamt dl. Cav.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruchi Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Presimt ca in foarte foarte scurt timp o sa mai apara un TDM-ist in clubul vostru. Si spun ca in timp foarte scurt pentru ca nu mai poate dormi noaptea pana nu aduce fierul acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 L-au operat pe Cavaler? Ca m-as duce maine pe la el sa vad ce face. Stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Da, l-au operat ieri. Aseara am vorbit cu el, se trezise, era ok. Au spus ca o sa-l tina cam o saptamana internat sub supraveghere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate