Sari la conținut

Grupul Posesorilor De Yamaha Tdm

bcristian

Postări Recomandate

Ieri, dupa o saptamana si ceva, de ploi intense, am iesit la o mica plimbare cu motocicleta, impreuna cu cativa prieteni. Am urcat pana la Balea Cascada, iar apoi am vizitat Cetatea Calnic, situata in apropierea orasului Sebes, din judetul Alba.

Soare si vreme frumoasa cat cuprinde. :)

Un mic colaj cu imagini si filmulete:

Editat de Rocker
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

in urma cu 5 minute m-a sunat un amic ....Cavaleru a avut un accident in dreptul policlinicii titan . daca pote cineva sa dea o mana de ajutor cu luatul motorului de acolo va rog sa apelati 0734 107 290 diana sau 0727 577 261 claudiu. cavaleru este la spital la pantelimon ..nu stiu in ce stare ..acum plec si eu la locul accidentului!!

Link spre comentariu

in urma cu 5 minute m-a sunat un amic ....Cavaleru a avut un accident in dreptul policlinicii titan . daca pote cineva sa dea o mana de ajutor cu luatul motorului de acolo va rog sa apelati 0734 107 290 diana sau 0727 577 261 claudiu. cavaleru este la spital la pantelimon ..nu stiu in ce stare ..acum plec si eu la locul accidentului!!

care stie detalii rugam sa ne tineti la curent ... iti tinemi pumni Cavalere ...

Link spre comentariu

Am venit acum de la spital, are o fractura deschisa la picior, l-a busit unul care iesea cu masina din lateral si i-a prins piciorul. Partea "buna" e ca era incaltat cu cizmele de enduro de care spunea acum cateva pagini, altfel putea sa fie si mai nasol.

Motorul a scapat ieftin, l-au luat niste prieteni de-ai lui si l-au dus pe roti la un loc safe.

Cavaleru se tinea bine, spunea ca doare ca dracu' dar era destul de cool, un adevarat Chuck Norris :).

Sanatate maxima !

Link spre comentariu

Gata, acum am ajuns de la spital. Accidentul destul de usurel, dar cu urmari foarte grave. Cristi are o fractura deschisa de tibie si peroneu, la piciorul stang, undeva deasupra gleznei. Este internat la spitalul Sf Pantelimon, salonul 11, etajul 7 la ortopedie. Are un scripet cu greutate agatate cu surub bagate prin calcai sa-ti tina oasele ok si urmeaza ca maine sau poimaine sa-l opereze sa-i puna tija. Puteti sa-l sunati, sa-i mai ridicati moralul, ca era destul de ravasit.

Editat de Metal Heart
Link spre comentariu

S-a rezolvat, motorul cu avarii minore a ajuns cu bine la locul lui.

Sanatate maxima Cavalerului. Voi trece zilele astea sa vad cum se simte. Ceasu rau, pisica dungata.

Link spre comentariu

Gata, acum am ajuns de la spital. Accidentul destul de usurel, dar cu urmari foarte grave. Cristi are o fractura deschisa de tibie si peroneu, la piciorul stang, undeva deasupra gleznei. Este internat la spitalul Sf Pantelimon, salonul 11, etajul 5 la ortopedie. Are un scripet cu greutate agatate cu surub bagate prin calcai sa-ti tina oasele ok si urmeaza ca maine sau poimaine sa-l opereze sa-i puna tija. Puteti sa-l sunati, sa-i mai ridicati moralul, ca era destul de ravasit.
Link spre comentariu

Insanatosire grabnica Cavalere,sa revii cat mai repede !!!!!!!!

Si arata cine a fost cu masina ca rupem si lui un picor si daca ie amandoi !!! dracu sa ia prost ce ie !!!!!!!!

Link spre comentariu

HAI CAVALERE !!! INSANATOSHIRE GRABNICA !!! dar e cam nashpa din ce aud, totushi bine ca nu a fost mai rau, doamne fereshte , am patit o si eu cam la fel acu vreo 3 ani si am tras o 3 luni rau de tot, dar aveam ceva sa va spun, am de vanzare un suport Givi de prindere placa pt top case, placa de top case si top casele tot Givi Maxia cel de 52 L, toate la 150 euro, daca e cineva interesat ma gaseshte pe mess la chitac2005 sau la tel. 0724715074.

BAFTA CAVALERE !!!!!

Link spre comentariu

Da, l-au operat ieri. Aseara am vorbit cu el, se trezise, era ok. Au spus ca o sa-l tina cam o saptamana internat sub supraveghere.

Link spre comentariu