barboge Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Cavalere, tot in spital esti? Cum te mai simti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Pentru ca am toba din dreapta cam sifonata desi nu e sparta, doresc sa o schimb. Stiti cam cat costa si de unde as putea sa fac rost? Noua sau SH. M-am uitat aici http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Ya...YA-TDM-850-3_ak insa nu am gasit reperul. Mesaj completat Sau daca e cineva capabil sa faca asa ceva ar fi si mai bine: http://www.carpe-tdm.net/ipb/index.php?sho...amp;hl=delkevic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Cavalere, tot in spital esti? Cum te mai simti? maine sper sa ajung acasa. ma simt bine in conditiile date Mesaj completat Pentru ca am toba din dreapta cam sifonata desi nu e sparta, doresc sa o schimb. Stiti cam cat costa si de unde as putea sa fac rost? Noua sau SH. M-am uitat aici http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Ya...YA-TDM-850-3_ak insa nu am gasit reperul. Mesaj completat Sau daca e cineva capabil sa faca asa ceva ar fi si mai bine: http://www.carpe-tdm.net/ipb/index.php?sho...amp;hl=delkevic cauta tobe hand made si o sa gasesti aici pe forum vick exaust. suna bine pe TDM. dupa patania asta cred ca o sa imi iau un set. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
truckeru_09 Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Pentru ca am toba din dreapta cam sifonata desi nu e sparta, doresc sa o schimb. Stiti cam cat costa si de unde as putea sa fac rost? Noua sau SH. M-am uitat aici http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Ya...YA-TDM-850-3_ak insa nu am gasit reperul. Mesaj completat Sau daca e cineva capabil sa faca asa ceva ar fi si mai bine: http://www.carpe-tdm.net/ipb/index.php?sho...amp;hl=delkevic Salutare Cristi poate sa-ti faca tobe vick din Oradea tot la el le fac si eu sunt gata saptamana care vine la un pret de 160 iepuroi doua bucati iti las nr lui de tel 0745681104 poti sa te uiti pe net la VICK EXHAUST ai sa vezi un video cu TDM-ul lui radu tm cu tobele schimbate sunet aspect etc CAVALERE imi pare rau de ce ai patit sa te refaci cat mai repede sa ne vedem din nou sanatosi mult noroc la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 (editat) as vrea sa imi schimb ambreiaju stie cineva ceva detalii de genu PRET,DIFICULTATE (de montare)...ETC...multumesc astept un raspuns...imi patineaza cand si cand...respect. SCuze am un tdm de 850 an 95 ...cred. Editat Mai 30, 2010 de 97TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Pentru ca am toba din dreapta cam sifonata desi nu e sparta, doresc sa o schimb. Stiti cam cat costa si de unde as putea sa fac rost? Noua sau SH. M-am uitat aici http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Ya...YA-TDM-850-3_ak insa nu am gasit reperul. Mesaj completat Sau daca e cineva capabil sa faca asa ceva ar fi si mai bine: http://www.carpe-tdm.net/ipb/index.php?sho...amp;hl=delkevic e pe bikeshop o pereche http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...500+-92200.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristifin Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Din pacate a trebuit sa ma despart de Yamaha mea TDM,model 3VD. Mi-au mai ramas de la ea 4 semnalizatoare originale noi si coburi spate originali cu tot cu sitemul de prindere, poate intreseaza pe cineva. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Mesaj completat cauta tobe hand made si o sa gasesti aici pe forum vick exaust. suna bine pe TDM. dupa patania asta cred ca o sa imi iau un set. eu mi-am luat toba la gs pe care l-am dat si isi facea treaba ca sa ma faca vazut/ auzit in trafic... singura nemultumire e ca lasa la latitudinea mea problema cu prinderea tobei de galerii... nu mi-a oferit o solutie concreta, iar eu am ales sa o sudez si sa o prind colier(dat de el) care la o groapa mai serioasa a inceput sa faca figuri... deci cantariti cu grija montarea tobelor custom... o alta chestie e ca deranjeaza la drum lung... nu poti asculta muzica la casti sau folosi vreo instalatie de comunicare numai bine Cavalere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Primiti si alte natii de motociclete la intrunire? Salutare, te asteptam cu drag !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Din pacate a trebuit sa ma despart de Yamaha mea TDM,model 3VD. Mi-au mai ramas de la ea 4 semnalizatoare originale noi si coburi spate originali cu tot cu sitemul de prindere, poate intreseaza pe cineva. Numai bine ! la ce pret ai coburile de laterale?te rog un pret...merci. Mesaj completat la ce pret ai coburile de laterale?te rog un pret...merci. si daca se poate eventual ceva pozee . merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 are careva un link cu manualul pt tdm 900 2003? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Dezmembrez TDM. Toate piesele! /index.php?showtopic=533753 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Dezmembrez TDM. Toate piesele! /index.php?showtopic=533753 ceva poze cu motocicleta daca poti ar fi de mare ajutor ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 ceva poze cu motocicleta daca poti ar fi de mare ajutor ..... Este identica cu cea a lui Cavaleru, asta e tot ce iti pot spune, pentru ca nu am poze cu ea si nici nu mai am cum sa ii fac pentru ca am desfacut-o complet si e toata pe rafturi. (excluzand cadrul - nu a avut loc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Da' ce avusi omule cu bunatate de motoreta de ai dezmembrat-o? PS: pastreaza scarita dreapta de la pilot si maneta de frana pt Cavaleru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) Am nevoie o masina !!!!!!!!!!!! Editat Iunie 1, 2010 de Raider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Da' ce avusi omule cu bunatate de motoreta de ai dezmembrat-o? PS: pastreaza scarita dreapta de la pilot si maneta de frana pt Cavaleru! Mi-ai luat-o inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Da' ce avusi omule cu bunatate de motoreta de ai dezmembrat-o? PS: pastreaza scarita dreapta de la pilot si maneta de frana pt Cavaleru! Tocmai ce am vorbit cu el la telefon si deja i-am promis ca i le pastrez daca sta cuminte si nu alearga asistentele prin spital. O dezmembrez pentru ca nu am timp sa fac din ea ce mi-am propus. Iti explic cand ne-om mai vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Cine a fost la intrunirea SETH on FIRE in 28-30 mai la Cluj? Am vazut cateva TDM-uri. Al meu era la intrare in partea dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 eu am vazut malu mai spre malul lacului negru foarte fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loti61 Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 e pe bikeshop o pereche http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...500+-92200.html Salut, daca poti trimite-mi niste poze si un pret pentru coburi. Multam Mesaj completat Din pacate a trebuit sa ma despart de Yamaha mea TDM,model 3VD. Mi-au mai ramas de la ea 4 semnalizatoare originale noi si coburi spate originali cu tot cu sitemul de prindere, poate intreseaza pe cineva. Numai bine ! Scuze,am gresit postul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Din pacate a trebuit sa ma despart de Yamaha mea TDM,model 3VD. Mi-au mai ramas de la ea 4 semnalizatoare originale noi si coburi spate originali cu tot cu sitemul de prindere, poate intreseaza pe cineva. Numai bine ! iti iau eu semnalizarile, le pun la "vaselina", conditia sa fie originale si cum ai scris noi(nu ma astept sa fie ca din magazin). Contact: 0744633428 Dragos. Ma mai intereseaza si un parbriz inalt ca e cale lunga pana la Sfantu Gheorghe la intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 faina perioada am gasit si eu pentru absenta ... CAVALERE sanatate multa si virtute, sa poti cat mai repede stii tu . shazi cuminte pana zice doctoru ca o trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 azi am fost eliberat pe motiv de buna purtare. urmeaza o lunga perioada de recuperare. pana la 15 iulie n-am voie sa calc pe picioru asta sub nici o forma. urmeaza exercitii cu piciorul astfel incat genunchiul si glezna sa se miste la fel ca cele ale piciorului nevatamat. multumuesc inca odata tuturor celor care au fost alaturi de mine si pt gandurile bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Cavalere, mai ai de tras, mama ei de treaba si de idiot neatent ! numai bine de la Gretzia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate