loti61 Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Salutare, oameni buni,am nevoie de ajutor! Daca are cineva, sau stie ca ar avea cineva un telescop spate pentru un TDM 3VD va rog sa ma anuntati.In mijlocul sezonului am ramas fara mobra. HELP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Daca are cineva, sau stie ca ar avea cineva un telescop spate pentru unTDM 3VD va rog sa ma anuntati.In mijlocul sezonului am ramas fara mobra. HELP! am eu o furca cu arc si telescop ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 @Cristian72: cat ai dat pe releu si de unde? 310 de la dilipoint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 am eu o furca cu arc si telescop ... Telescop SPATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 (editat) spate, spate ... sper ca despre suspensie se vorbeste, nu despre instrumente de urmarire a stelelor Editat Iulie 19, 2010 de ache2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 spate, spate ...sper ca despre suspensie se vorbeste, nu despre instrumente de urmarire a stelelor In cazul asta tu ai BASCULA si telescop spate, nu furca Furca e aia din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 (editat) bascula sa-i ramiie numele ! tocmai ma corectam ... dar ia stati, cine a decis sa-i zica asa ? de ce nu furca basculanta ? sau bascula furcata ? ma rog, important e ca am ! Editat Iulie 19, 2010 de ache2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loti61 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 bascula sa-i ramiie numele !tocmai ma corectam ... dar ia stati, cine a decis sa-i zica asa ? de ce nu furca basculanta ? sau bascula furcata ? ma rog, important e ca am ! Deci,eu am nevoie numai de telescop!Bascula nu ma intereseaza. Daca ai o (ba)scula din aia,trimite-mi te rog un pm despre doleantele tale pecuniare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 dragi copii, un bun prieten TDM-ist si el de langa Odorheiu secuiesc trebuie sa isi cumpere acumulator (baterie) pentru 3VD. Ce puteti sa ne recomandati? Care sunt cele mai bune raport pret/calitate si de unde. Marimi etc. Va multumesc pentru raspuns. ps: www.fotok.ro/tdm.doc aici este lista cu numele numerele de telefon si tipul motorului + o mica fotografie cu aceea care au fost la intalnire. cine mai doreste sa fie adaugat sau sa modifice ceva il rog sa trimita un PM cu datele si tot ce este nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Salutare din nou, Dupa cum ziceam candva ca vreu sa merg, iata ca pana la urma am ajuns la Targul de fete de la Muntele Gaina . Desigur, cu TDM-ul si pasager. Pot sa zic ca s-a comportat destul de bine motocicleta, cu toate ca avea cateva bagaje-n spate. O problema a fost drumul de toata jena (25km la urcare, si 8km la coborare): pamant si pietris+panta+putin noroi. Un fel de Garnic, pentru cei care stiu . Am culcat-o de vreo 5 ori, fara urmari. Nu au fost prea multe motociclete (acum inteleg de ce). La coborare, am avut o problema: s-a incalzit mult frana spate, incat la un moment nu mai frana deloc. Apasam pedala, si parca mergea in gol, pana jos. Am facut un popas, in care s-au mai racit franele, si si-au revenit. Apoi am coborat ceva mai vioi, in frana de motor in a1a (inainte am mers in a1a, dar si cu frana spate, ca aveam impresia ca totusi cobor cam repede). Ca intrebare: e ok sa nu mai franeze cand se incing franele foarte mult? Ar trebui sa imi fac griji in ceea ce priveste uleiul de frana, poate trebuie schimbat ? Pun si o poza cu motocicleta. Restul galeriei, cand le pun pe picasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 man cu cauciucurile alea nu-i de mirare ca ai avut probleme pe noroi. macadam cel mult merge cu ele nu stiu drumul de acolo dar daca cobori si aproape tot tompul frana apasata ste foarte normal sa se intample asa. trebuie sa mai eliberezi frana sa apuce si ea sa se raceasca.. poti incerca un schimb de lichid de frana cu ceva mai deosebit, agip sau motul, dar nu cred ca asta e solutia in cazul drumetiei tale Mesaj completat dragi copii, un bun prieten TDM-ist si el de langa Odorheiu secuiesc trebuie sa isi cumpere acumulator (baterie) pentru 3VD. Ce puteti sa ne recomandati? Care sunt cele mai bune raport pret/calitate si de unde. Marimi etc. Va multumesc pentru raspuns. ps: www.fotok.ro/tdm.doc aici este lista cu numele numerele de telefon si tipul motorului + o mica fotografie cu aceea care au fost la intalnire. cine mai doreste sa fie adaugat sau sa modifice ceva il rog sa trimita un PM cu datele si tot ce este nevoie. man 2 corecturi la veres zoltan ai pus tdm 900 4tx - de fapt e tdm 850 4tx si pe Linx in cheama Oncescu Florin eu am Exide amg de 10Ah de la userul Fortec, sunt foarte multumit de ea. desi am avut probleme cu incarcarea bateriei si am tot incarcat-o descarcat-o si tot asa un an jumate pana am schimbat releul de incarcare. dupa 6 saptamani de la accident a avut viata in ea sa traga benzina de pe rezerva dupa ce pe normal era gol, nici macar in carburatoare nu mai era nimic binenteles ca dadusem mult lautomat cu robinetul pe on pana sa ma duca capu ca sa dau pe rezerva. alte baterii bune sunt Varta, iar Rombat sunt ieftine si ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Update cu link: aici Cand o fi sa schimb cauciucurile, ar trebui sa caut ceva putin mai off, macar pentru fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 iti recomand k60 iar pe spate k76 (sau KAROO T daca vrei namoale - de la romi3), de la tine din Timisoara de la maxiscooter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 (editat) PENTRU ALIN SI MAIA :Casa de piatra ,fericire, sanatate, bani si tot ce va mai doriti voi ! Si cate un motor nou din cand in cand !!! Editat Iulie 19, 2010 de 1Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 (editat) Bai fratilor, am uitat ca pamantul! Maia si Rockere, casa de piatra si tot ce va doriti, mai ales un Rocker sau o Rockerita mai mica! Ma oftic pentru ca sambata si duminica nu am avut ce face si am dat o tura la Ploiesti, Predeal. Nu stiu cum dracu' am uitat! Mai bine veneam la voi. Multa bafta! Editat Iulie 19, 2010 de barboge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 ai de capu meu si eu am uitat. lasa ca au petrecut ca-n povesti. mai rau ii deranjam de la petrecere Casa de piatra si tot ce va doriti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 casa de piatra roachere ... copii de METAL !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Hop si eu: PENTRU ALIN SI MAIA: Casa de piatra, fericire, sanatate si tot ce va doriti! Mesaj completat dragi copii, un bun prieten TDM-ist si el de langa Odorheiu secuiesc trebuie sa isi cumpere acumulator (baterie) pentru 3VD. Esential este sa fie capsulata - maintenance free, pt ca e foarte incomod de scos rezervorul o data pe luna pt verificarea electrolitului, cum e recomandat la acumulatorii normali Eu am Victor si nu am probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Multumim mult baieti pentru urari si va asteptam la anul pe toti(o sa primiti si invitatii) sa ne fiti alaturi la petrecerea cea mare. Si cateva poze : Numai bine tuturor si multumim inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Sa fiti fericiti si alaturi unul de altul indiferent de e bine sau rau, sa va iubiti si sa va respectati.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Maia ai fost superba. Rockere sa stii ca iti sta bine cu cravata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 imi permit, pentru ca tot suntem la sectiunea "proaspat condamnati" sa atasez cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ziguana Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 CASA DE PIATRA!!! SI DE R...T SA NU ISI BAGE NIMENI NASUL. Felicitari celor proaspeti intrati "in randul lumii" dupa cum zice un bun prieten de-al meu. In sfarsit am reusit sa incarc si eu pozele: Poze Vine careva sambata la Predeal? Eu cu siguranta voi da o tura pe acolo. Anul trecut am stat la cort, sau mai bine zis la NAMOL. Cortul a fost doar un paravan sa nu cada ploaia direct pe mine, dar a fost interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Casa de piatra si tot ce iti doresti si tie Yamahaia! Cam cu intarziere, dar va doresc multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate