Adrian M. Postat Ianuarie 4, 2018 Share Postat Ianuarie 4, 2018 Pai, la multi ani colegi tedemisti. @ Truckeru, vezi ca sunt sanse mici de intrunire 2018, era propusa intr o locatie, lumea n a fost prea interesata, organizatorul nu a prea avut cu cine planifica nimic. PS-este si grup de facebook: TDM Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) ma pregatesc de sezon : kit lant; ulei filtre .... apoi verificat diverse . si cred ca o scot de la vanzare Editat Ianuarie 5, 2018 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 . Numa' ca îi ditamai huiduma pt cati cm (....) am. mno..asta nu a sunat bine deloc.... :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Stimați TDM-iști! Vin pe topic cu o mare rugăminte. În urma unei greșeli de începător (am ciupit frîna pe asfaltul proaspăt plouat cînd mi-a tăiat calea un individ, undeva în Codlea) am dat cu TDM-ul unui prieten de Terra! Urmări, stima mea de sine foarte șifonată și carena stîngă făcută bucățele. Carena am înlocuit-o, găsind-o la @motodez, căruia îi mulțumesc pe această cale. Tot prin el am găsit și vopsitor, care a făcut o treabă foarte bună! Carena cea nouă gata vopsită arată așa: Problema mea este că nu am găsit și piesa de la interiorul carenei (AIR GRILL INTAKE TANK GUARD). Deci, cumpăr piesa, dacă o are cineva! De asemenea, dacă este cineva care mi-ar putea împrumuta piesa de pe carena lui, aș putea s-o copiez. Dacă este dispus vreunul dintre voi (de preferat din București) să-și „dezmembreze” temporar carena stîngă - e vorba de două șuruburi - i-aș fi mai mult decît recunoscător! TDM-ul prietenului este un 4TX din 1999. Poza e chiar din tura pe care-am făcut-o în octombrie: Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Cred ca asta cauti? este? https://www.ebay.com/itm/NEW-YAMAHA-TDM850-AIR-GRILL-INTAKE-TANK-GUARD-4TX-2837R-00-1996-2001-/272872613281?hash=item3f8879a5a1:g:4tMAAOSwR21Z07WC&vxp=mtr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Pai da i comanda. E in bulgaria, ajunge si repede. 40 euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Nu știu cum să zic, dar prețul acelei piese m-ar duce la jumate din tot ce m-a costat carena cu vopsire și transport. Mi se pare exagerat. De aceea prefer una din dezmembrări sau s-o copiez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Eu te inteleg. Dar nu prea cred ca vei reusi sa o fqci. Sau ai meșter care zice ca o poate reproduce? Piese din dezmembrari pt tdm, mai greu, nu prea găsești. Ai avut noroc sa gasesti si carena! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Ce văd în poza de pe e-bay este cea din dreapta. Mie-mi trebuie stînga. Văzusem deja anunțul (caut deja din octombrie obiectul). » Post actualizat in 11 Jan 2018 14:21Pentru reprodus am două variante: 3D print sau fibră de sticlă. Prima variantă e scumpă, dar cu fibră am lucrat ani de zile, deci mi-ar fi foarte simplu să găsesc meșterul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Pai atunci o rezolvi. Hai, colegii cu 4tx din București, ajutati omul cu matrita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 (editat) Am găsit o singură variantă pe e-bay. Ia uitați ce preț - 10 GP piesa și 20 GP transportul!!! Editat Ianuarie 11, 2018 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 si ce anume vrei mai exact ? poze sau piesa pentru cata timp?? ca io's mai greu de cap ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Piesa, Traiane! Cca o săptămînă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Piesa, Traiane! Cca o săptămînă... bine ne auzim la tilifon maine » Post actualizat in 12 Jan 2018 15:16 ramane cum am stabilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 Tot eu:)) luat de pe ebay, 40 dolari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 crash barul de la heavy duties e foarte misto, bine construit. il recomand in detrimetul oricarui model "de firma" care nu iti protejeaza carenele la terale daca o scapi pe jos, vorbim aici de viteze mici sau de pe loc. la viteze mari, a avut parca cineva un accident pe aici si zicea ca i-a salvat piciorul (sper sa nu confund) oricum ce se intamplata la o viteze mai mare de deplasare in cazul unui accident, e loterie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 6, 2018 Share Postat Februarie 6, 2018 Ramasesem dator cu link, cover radiator. eu pe asta il am : https://www.ebay.com/itm/Yamaha-TDM-900-radiator-cover-RoMatech-5034/323045127282?hash=item4b36fd7472:g:scYAAOSw4DxacrHW&vxp=mtr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 Piesa, Traiane! Cca o săptămînă... cum merge treaba?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 Sîmbătă fac matrițele. Scuză-mă că n-am apucat să răspund, sînt prins într-o renovare de bucătărie care mă cam obosește... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Vlad ma numesc,salutare tuturor! Incerc si eu incet sa imi fac intrarea in familia TDM-istilor. "Fiara" precedenta era o Suzuki dr 650 rs si m-a servit cu credinta cativa ani buni. O sa am mai multe intrebari pe parcurs(am citit cat de mult am putut din topicul asta despre TDM-uri) si va intreb momentan... suspensia fata stiu ca e reglabila...a coborat-o cineva,influenteaza circulatul la drum intins? Dar cea din spate ,tot asa daca e coborata influenteaza ciclistica? Va doresc un nou sezon cat mai placut,fara incidente nedorite si asfalt (sau drumuri forestiere) uscat! » Post actualizat in 05 Mar 2018 19:26 O precizare necesara... TDM 900/2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 salut, dc ai vrea sa o cobori? ce intaltime ai? singurul lucru care il poti face ca sa modifici inaltimea ar fi sa urci furca in juguri cu 1 maxim 2cm alte solutii, mai costisitoare sunt, modificarea seii, luat din material la sezut si lateral, precum si un alt set de oase pentru suspensia spate. din experienta mea, caci si eu sunt mic de inaltime 1,71, iti spun ca te vei obisnui cu ea asa cum vine din fabrica. La semafoare abordezi situatia cu un singur picior in timp ce celalt sta pe scarita (chiar si cu pasager si bagaje) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Multumesc pentru raspunsuri. Inaltimea e de 1,65....putea fi mai rau . Da,intr-adevar asa procedam cu Suzuki,la semafoare dreptul pe asfalt(cand eram singur chiar si buca aferenta), sau foloseam santurile sapate de masini la semafor. Va salut si ....ne mai postam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Schimb suport Topcase si sidecase ,pentru 4tx, este cel original cu semnalizatoare incluse mai proeminente. Schimb cu suport Topcase plus diferenta. Fără homemade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Salutare. Are cineva vreo idee ce reprezinta/face becul albastru din imagine(ala mic,deasupra rotii) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate