nae10 Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Va salut! Stie cineva pe unde gasesc o statie ITP in zona? Am nevoie sa fac ITP-ul cat de curand. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Si eu trebuie sa'l fac dar aștept sa treacă ploaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISHULIK Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Eu desi stau in Giulesti am facut ITP-ul numai in baneasa ca sunt niste ''baieti buni '' acolo...daca sunteti interesati va dau adresa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 acolo ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 Eu desi stau in Giulesti am facut ITP-ul numai in baneasa ca sunt niste ''baieti buni '' acolo...daca sunteti interesati va dau adresa Poti sa ne lasi o adresa sau niste date de contact? Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISHULIK Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 Salut, itpgrup.ro gasesti adresa,telefon,harta tot ce ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Salut, Se fac intalniri saptamanale in zona ? Daca nu, propun sa alegem o zi sa stam la un cico pe langa mobre. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Salutare, Stie cineva vreun garaj / loc in garaj de inchiriat in zona Crangasi ( Constructorilor ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Salutare. Va scriu din partea vecinilor de peste linia ferata (Bucurestii Noi). Am vazut ca si la voi se tot incearca inchegarea unei intalniri, cu succes indoielnic in ultima vreme. Noi am reusit cu chiu cu vai sa ne strangem vreo 9 aseara si ne-am gandit sa facem o intalnire comuna, sa ne strangem mai multi. Eventual o data la voi la Ciurel, o data la noi la Bazilescu, sau pe undeva pe la mijloc, daca stie cineva un loc mai bun. Deci... veniti voi in vizita joia viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 @ionradoi - eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 (editat) Dupa cum ziceam, te (va) asteptam la 7 la intrarea principala din parcul Bazilescu. ...daca nu ploua iar Editat Mai 15, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Pffffu, azi e joi, asta inseamna ca azi ne vedem )). Cred ca vin cu masina azi, in caz de ceva sunt acoperit. Haideti, v-asteptam cu mic(i), cu mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Salut caut si eu o roata sau macar o janta de fata pentru yamaha xt 125 x sau daca nu o pereche de jante de supermoto Care stie are sau cunoaste pe cineva si ma poate ajuta va rog frumos sa imi lase pm MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Un gand bun in memoria celui care aici pe forum a fost Zeze iar pentru prieteni era Gabi.. azi la ora 14.00 ne-a parasit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twba Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Dumnezeu sa-l ierte! poti da mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Domnilor, am si eu nevoie de o cheie pentru filtrul de ulei. Am unul vechi, fara cap de cheie la cap pe care bineinteles am sa-l inlocuiesc cu unul cu cheie de cap. Sincer, posibil sa mearga si la mana insa, as prefera ca inainte sa ma apuc de treaba, sa am asa ceva. So..daca ma puteti ajuta in seara asta sau maine dimineata, apreciez... Alexandru » Post actualizat in 24 Apr 2015 10:53Domnilor, am si eu nevoie de o cheie pentru filtrul de ulei. Am unul vechi, fara cap de cheie la cap pe care bineinteles am sa-l inlocuiesc cu unul cu cheie de cap. Sincer, posibil sa mearga si la mana insa, as prefera ca inainte sa ma apuc de treaba, sa am asa ceva. So..daca ma puteti ajuta in seara asta sau maine dimineata, apreciez... AlexandruAm uitat sa precizez...zona crangasi,piata crangasi,virtutii...stadion giulesti,mai aproape asa» Post actualizat in 25 Apr 2015 10:05Domnilor, am si eu nevoie de o cheie pentru filtrul de ulei. Am unul vechi, fara cap de cheie la cap pe care bineinteles am sa-l inlocuiesc cu unul cu cheie de cap. Sincer, posibil sa mearga si la mana insa, as prefera ca inainte sa ma apuc de treaba, sa am asa ceva. So..daca ma puteti ajuta in seara asta sau maine dimineata, apreciez... Alexandru» Post actualizat in 24 Apr 2015 10:53Am uitat sa precizez...zona crangasi,piata crangasi,virtutii...stadion giulesti,mai aproape asaRezolvat cu puterea bratelor :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobo_gaby200 Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Am si eu nevoie de putin ajutor..Luni,pe 22 iunie 2015 ..pe la ora 13:00-14:00..am nevoie de un sofer/soferita sa imi duc si eu motorul (un cbr rr919 FireBlade) la RAR la Grivita, doar pt identificare. Traseul ar fi Crangasi (Lacul Morii)-Grivita si retur. Ca tot nebunul mi.am luat motorul inainte de permis. Nu ma risc sa il duc eu ca sunt cadru militar si se lasa cu treburi urate, in caz de ceva, doamne fereste..cine ma poate ajuta, lasati-mi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 salut baieti , vreau sa va anunt ca am deschis o noua pizzerie cu delivery , calitate pret excelenta , bat multe pizzerie cu renume , pe incercate nu pe laudate https://www.facebook.com/TruePizza.Ro?ref=hl se afla in zona crangasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Limelight Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Ia sa vin in vizita o data ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 salut baieti , vreau sa va anunt ca am deschis o noua pizzerie cu delivery , calitate pret excelenta , bat multe pizzerie cu renume , pe incercate nu pe laudate https://www.facebook.com/TruePizza.Ro?ref=hl se afla in zona crangasi Am comandat de cateva ori, din cate am observat calitatea este superioara Jerry's sau Trenta iar pretul este considerabil mai mic. Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Cascati ochii pe Grivitei, intre pod Grant si pod Basarab pe sensul de mers spre centru, pe banda 2, lipseste un capac de canal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Stie careva al cui e GPZ-ul ala de pe Ceahlau care nu s-a miscat de doi ani? Ca as vrea sa-i fac o oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocipm Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Salutare baieti ! Sunt incepator si locuiesc in zona Crangasi. Am observat in zona mai multe motociclete, insa activitatea pe forum este destul de scazuta. Mi-ar placea sa cunosc alti colegi pe moto din aceasta zona si eventual sa dam o tura prin oras. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grigoreionutmarius Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 salut salut, cum a spus colegul rocipm , si eu sunt nou prin bucuresti si as vrea sa cunosc colegi de drum ! Asa ca daca aveti un loc unde va strangeti ,postati si pe forum!:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nolimi904 Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Salut! La fel si eu, nou prin zona. Si eu sunt pentru intalnire mai ales daca este soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate