larry Postat Iulie 16, 2017 Share Postat Iulie 16, 2017 Wauu ce liniște este în zona asta... ) Nimeni nu mai iese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChipTavi Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 (editat) Cineva prin zonă cu un kettlemax și o jumătate de oră din timpul liber de împrumut? Am reușit performanța de mi-l uita pe al meu împreună cu spray-ul de lanț acasă, în Teleorman. Între timp mi-am luat alt spray, însă parcă nu mă lasă sufletul (a se citi: portofelul) să cumpăr altă jucărie de cu.rățat lanțul.Evident, mă prezint eu cu lichidele necesare, anume motorină și apă-malț-hamei. Editat August 24, 2017 de ChipTavi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 12, 2017 Admin Share Postat Septembrie 12, 2017 Baieti, stiti vreun atelier cu sudura argon in zona noastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 Doar pe Moinesti in Militari stiu, la Dan ala cu creatiile "Mad Max" de apar pe la diverse evenimente. Din Maniu spre Bd Timisoara dupa sina de tren pe dreapta, e vulcanizarea lui frati-su in fata si prin ea ajungi in laborator. A nu fi deranjat inainte de 11h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Salut, In garajul unde imi tin eu motorul mai sunt 2 locuri disponibile. Zona Crangasi, pe bd Constructorilor, vis a vis de Auchan. 50 de lei pe luna de moto. Mesaj sau 0737496303. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Martie 24, 2019 Share Postat Martie 24, 2019 Dominator72 ne-a părăsit. Drum bun prietene drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 RIP Sebi, condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Ca sa nu lasam topicul asta cu o stire negativa, hop si eu cu o intrebare in zona "noastra". Scula kettenmax sa curat si sa ung lantul gasesc pe la voi? Prefer sa dau 30 de lei cat ar costa la Dual Motors pentru operatiunea asta unui coleg forumist. Daca isi aloca si 15 minute sa ma ajute, e si mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Am eu Kettenmax. Se gaseste si la noi parca la Kronau (pe stoc), e undeva la 80-90 ron. Dar...nu e chiar asa de usor (ca in clipurile de pe yt) sa cureti lantul cu dracia aia. Tinde sa se invarta pe lant (cu tot cu ancorarea de footpeg) si practic mai ai nevoie de inca o mana sa o tina pe loc. Cu o mana invarti de roata, cu alta tii "perfuzia" cu motorina, deci ambele sunt ocupate . In plus, se face mai multa mizerie decat te-ai astepta (iar, e diferit de ce vezi pe yt). Eu pot sa ti-l imprumut sa te joci cu el (fara pretentii financiare), dar cred ca o sa-ti blestemi zilele. Asta raportat la cei 30 ron cat zici ca te-ar costa la Dual Motors. La service-urile BMW curatat + uns costa 120 ron . La pretul asta da, merita sa faci tu treaba acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Acum 57 minute, ovi_ice a spus: Am eu Kettenmax. Se gaseste si la noi parca la Kronau (pe stoc), e undeva la 80-90 ron. Dar...nu e chiar asa de usor (ca in clipurile de pe yt) sa cureti lantul cu dracia aia. Tinde sa se invarta pe lant (cu tot cu ancorarea de footpeg) si practic mai ai nevoie de inca o mana sa o tina pe loc. Cu o mana invarti de roata, cu alta tii "perfuzia" cu motorina, deci ambele sunt ocupate . In plus, se face mai multa mizerie decat te-ai astepta (iar, e diferit de ce vezi pe yt). Eu pot sa ti-l imprumut sa te joci cu el (fara pretentii financiare), dar cred ca o sa-ti blestemi zilele. Asta raportat la cei 30 ron cat zici ca te-ar costa la Dual Motors. La service-urile BMW curatat + uns costa 120 ron . La pretul asta da, merita sa faci tu treaba acasa. Merci de reply. Am avut si eu candva, dar am renuntat sa-l folosesc si l-am donat tocmai pentru motivele de care ziceai. El ca scula e foarte buna, insa tot mai ai nevoie de un ajutor si nu m-am mai complicat. Asa ca multumesc de oferta, stau in banca mea pana sare altcineva. Ori, il duc la Yamaha si aia e, dar stau dupa ei pentru bon, doar de-al dracului:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P.I.G. Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 Salutare! Mai traieste cineva pe acest topic ? :)) Sau mai exista motociclisti plimbareti pe zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate