florinelu07 Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Cumpar: cele doua ornamente de furca fata pentru Mobra 50 oglinda pentru capat de ghidon (de preferat de Mobra) sau compatibila mobra.jpg mob.jpg nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Cumpar sticla far si plasticele de la stop spate de MZ ES 250 in stare buna. Sticla am cumparat, caut in continuare plastice stop spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Caut pentru un prieten o emblemă Jupiter 4 de pe capacul lateral al cutiei de scule/acumulator, sau întregul capac/cutie. Emblema să fie în stare bună, fără crăpături sau litere şterse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 caut si eu scutul pentru carburator, pentru planeta 5... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 salutare caut si eu un amortizor ptr atas de ij planeta 5,al meu e praf.dau bani sau un calxon de 6 v.stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crypthor Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 (editat) Salut caut o codita eventual cu tot cu sa si suportul de stop pentru ij planeta 5 din 1993. Accept vanzari, donatii si schimburi in cadrul carora pot oferii slidere noi noute ambalate alpine stars si piese de pe motor de 2.0 vanos bmw e36. Editat August 1, 2014 de Crypthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 Cumpar oala de ambreiaj pt Hoinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 salut am vazut undeva pe aici un anunt cu un zundap de vanzare ma ajuta cineva cu datele de contact ale vanzatorului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 cumpar schimbator de viteza si ax-ul pentru el de jawa sau cz din ani 60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 caut sa cumpar : sticla portocalie lampa stop MZ-SIMSON capac aprindere IJ56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Salut caut o codita eventual cu tot cu sa si suportul de stop pentru ij planeta 5 din 1993. Accept vanzari, donatii si schimburi in cadrul carora pot oferii slidere noi noute ambalate alpine stars si piese de pe motor de 2.0 vanos bmw e36. Salut Am eu sa, codita si suport stop ij planeta 5 Ma intereseaza la schimb piese de pe motor de 2.0 vanos bmw e36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 caut sa cumpar : capac aprindere IJ56CAM01180.jpg Salut. Daca iti e bun al meu, lasa-mi numarul tau de telefon si discutam saptamana viitoare ca sunt la Cluj de luni pana vineri, sau i-l dau lui Fishy daca vrei, sa ti-l aduca el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 Salut. Daca iti e bun al meu, lasa-mi numarul tau de telefon si discutam saptamana viitoare ca sunt la Cluj de luni pana vineri, sau i-l dau lui Fishy daca vrei, sa ti-l aduca el. e ideal pt mine. oricum se va taiat partea de jos.inelul. pt a prelungi pe al meu capac, cu cromul bun.am pus alternator si cam da capul surubului in capac nr meu 0724 361 652 (cosmote ) » Post actualizat in 21 Aug 2014 20:21 caut sa cumpar : sticla portocalie lampa stop MZ-SIMSON CAM01186.jpg capac aprindere IJ56CAM01180.jpg up&up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany xt Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 CAUT PENTRU MZ ETZ 250 AXUL UNDE ESTE ROATA DINTATA CARE ESTE ACTIONATA DE AMBREIAJ CEA CU PINION TURNAT PE EA SAU CUTIE DE VITEZE COMPLETA DE MZ ETZ 250 SAU UN MOTOR DE PIESE DACA ARE CINEVA LA UN PRET BUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nasu65 Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Caut aceasta piesa de la toba, ca cea din figura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Cumpar sea de IJ56. Ma intereseaza in principiu baza cu arc fara fata de cauciuc. Deasemenea caut portbagaj tip IJ49 sau M72 sau similar. Astept oferte pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Cumpar: cele doua ornamente de furca fata pentru Mobra 50 oglinda pentru capat de ghidon (de preferat de Mobra) sau compatibila mobra.jpg mob.jpg inca mai caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Cumpar manete frana/ambreiaj de Voshod, Minsck sau Ij Planeta/Jupiter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 » Post actualizat in 20 Jul 2014 17:54 L.E.- si in urma plimbarii de azi cumpar si un set de pistoane (doua la numar, P si L) cota zero "0" (52,00 mm) de CZ Sport 250, cu sau fara segmenti! Rezolvat problemele, CZ-ul zburda iarasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 salut caut pentru o mobra 50 ghidonul complet sau comenzile electice impreuna cu acele nuci din aluminiu in care vin montate, caci de! prieteni buni sunt peste tot iar unde nu se fura se completeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Cumpar oala de ambreiaj pt Hoinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 inca mai caut Le am eu, daca ai drum prin buc sa vii sa le iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Ai detaliile de livrare. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 acte IJ56 cu taxe si proprietar in viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate