oldbiker_johan Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Cumpar unul sau doua amortizoare model identic cu cel din poza , cred ca este de IJ dar nu ma pricep, trebuie sa fie in stare buna si functional , distanta intre bucse 30cm masurata in ax, astept PM cu pret. Mltumesc. Astea ar fi bune? Distanta pe mijlocul bucselor 28,5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 Cumpar ghidon +comenzi de pe ghidon + cric central , prefer in stare foarte buna .. Scuze am uitat sa mentionez pt Hoinar . O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Cumpar baza pt sea pilot de IJ 56, eventual cu totul daca nu se gaseste separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Caut cauciuc 2.75/3.00 -19. pentru un mz rt125 sau sa se potriveasca. Valabil! Se mai adauga un piston Mz es 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Valabil! Se mai adauga un piston Mz es 250 Prietene... pistoanele sunt si ele pe dimensiuni, cote... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Prietene... pistoanele sunt si ele pe dimensiuni, cote... Imi pare rau.Am uitat sa precizez.Era de 70 mm dar am gasit.Ramane doar cauciucul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Cumpar tobe esapament Voshod 3m02, in stare foarte buna, eventual noi. Oferte pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Valabil! Se mai adauga un piston Mz es 250 Pistonul e trimis deja. asa ca iasa din lista de nevoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Are cineva acte si cadru de Mobra 50 de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 caut ceas kilometraj mz es ,2 chei chei contact ,2 anvelope 350/16 cu camere stare buna bip.0723297338 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcano Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 (editat) Caut camere+ cauciucuri, rama far si jante pentru Simson AWO 425 T. Merci. Editat Iunie 1, 2014 de elcano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 salutare , se cauta supape ( evacuare - admisie ) plus ghiduri pentru simson awo 425 t .multam si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcano Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Caut camere+ cauciucuri, rama far si jante pentru Simson AWO 425 T. Merci. La jante ma intereseaza mai mult "tabla", butucul si spitele le am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 (editat) La jante ma intereseaza mai mult "tabla", butucul si spitele le am. Noroc sa ai sa gasesti jante nefolosite de acum 60 de ani si decat sa peticesti, indrepti, cromezi, mai sigur si mai ieftin e sa cumperi jante noi. Astea dupa o cautare rapida par ieftine http://www.dietel-fahrzeugteile.de/raederspeichenfelgen/chromfelgen/felge-mz-bk-350_-simson-awo-t_-mz-rt-125-hinten_-p.htm PS: completeaza profilul Editat Iunie 3, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Caut camere+ cauciucuri, rama far si jante pentru Simson AWO 425 T. Merci. Pe finalul saptamanii sau saptamana viitoare am sa primesc cauciucuri pe care le-am comandat de la Timisoara la 145 lei cu tot cu camera. Daca sunt ok iti dau nr de tel a doamnei sa iti trimita si tie. Toate cele bune Si eu caut pentru awo t furca daca are cineva caut ceas kilometraj mz es ,2 chei chei contact ,2 anvelope 350/16 cu camere stare buna bip.0723297338 Iti fac poza maine cu ce cauciucuri noi am. Vezi ca ti-am lasat mesaj pe tel. Am cauciucuri pe 3,25 si 3,50 pe 16 iti fac poze la toate apoi iti alegi ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Cumpar ceas kilometraj IJ 56 ( cel pentru modelul de far mare in diametru ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcano Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 O intrebare referitoare la cauciucuri: pretul de 145 cuprinde 1 cauciuc si 1 camera? Era un anunt pe tocmai: http://www.tocmai.ro/ansamblu-furca-fata-complet-yamaha-virago-simson-sport-16752835.html referitor la o furca de Virago/Simson Sport. Nu am inteles de unde e asocierea cu Simson/Virago... Am mai gasit piese de Simson pe http://www.classic-bike.net/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Sper, sper din din toată inima , camera să NU aibă o dungă verde pe ea, iar anvelopa să nu arate ca şi o rotiţă de la maşinuţele de jucărie. Aşa ceva nici nu vreau să văd, darămite să mai şi import... Da' se pare că unii nu au ruşine. Chiar sunt curios să le văd şi ioîn poze pe alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Io am auzit ca sunt hexagonale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Mda, nu de-aia ţi-a rupt cineva urechile... şi mestecătoarea... vorbeşti mult şi pe lîngă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 sALUT , MA INTERESAZA SA CUMPAR UN mINSK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 (editat) Cumpar pt Voshod grila filtru aer (capacul de vine sub sa) si maneta OEM ambreiaj. Editat Iunie 5, 2014 de Clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 salut am eu un voshod de vanzare daca te intereseaza functioneaza, are acte si este inmatricuclat cu numere noi insa din lipsa de timp si bani ma gandesc sa il dezmembrez k estetic e cam naspa. daca te intereseaza pot sa iti trimit ceva poze cu el insa mentionez ca nu il am aici motorul fiind la parinti mei in oltenia iar eu sau in brasov si nu ajung curand pe acolo daca nu am drum special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 salut am eu un voshod de vanzare daca te intereseaza functioneaza, are acte si este inmatricuclat cu numere noi insa din lipsa de timp si bani ma gandesc sa il dezmembrez k estetic e cam naspa. daca te intereseaza pot sa iti trimit ceva poze cu el insa mentionez ca nu il am aici motorul fiind la parinti mei in oltenia iar eu sau in brasov si nu ajung curand pe acolo daca nu am drum special salut, ma intereseaza cat mai repede, si doar maneta si grila (sau tot sistemul) filtrului de aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Oldschool> în ce stare? Cu acte? Cît oferi? --------------- Am şi eu nevoie de un buton cu revenire cu led. Dimensiune soclu (montaj) - 16 mm. Trebuie să aibă - partea superioară exterioară - partea de acţionare (ori prin apăsare ori prin translare) care să conţină ceva led destul de puternic pt a fi vizibil şi pe soare puternic. - partea inferioară interioară - filetată, de vreo 5-6 mm de lungă şi cu 3 conectori - doi pentru continuitate când se acţionează şi unul pentru masă. Dacă e şi de amperaj - vreo 10 - e şi mai bine, mă scuteşte de montajul unui releu de putere. Exemplu: http://overlords.allshops.ro/produs/4319703/Buton+auto+rotund+de+comutare+cu+revenire+si++iluminare-12V.html sau http://overlords.allshops.ro/produs/4319701/Comutator+auto+iluminat+cu+revenire_momentan+-+12V.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate