oldbiker_johan Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Cincizeci de lei suna bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Cincizeci de lei suna bine? Am gasit rezervor (kawasaki zephyr) care l-am si montat ... mersi fain de oferta.... daca raspundeai mai repede... poate luam de la tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusa cu cx Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Pt"Rez " Rezervorul a fost dat Seamana cu cel din poza foarte bine doar ca era de Jawa de 250\ Este pus pe un virago 535 acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furia neagra Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Salut caut si eu un carborator de MZ git de lup din 59 sau ceva cu care pot sa-il inlocuesc platesc mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut5 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 ma baieti, am si eu un 'gat de lup', un MZ ES de 250, din `61. e desfacut bucati pt vopsit, dar am nevoie de un vitezometru. ca al meu l-am facut praf... care aveti, platesc, dati un pm. ca pana maine uit unde am postat multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 un rezervor pt cz 175cc /450 care aveti.. cu bani . oricum.... imi trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 pai.. k tot veni vorba... are careva amortizoare spate de jupiter 4 in stare d functionare ..? k azi am avut o surpriza.. ale mele amortizoare s-au indoit de la jumatate... [ cred k adio bucov!! ] si. .cam la ce pret as gasi asa ceva... ? ms.. anticipat.. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> am amortizoare spate se jupiter-3 perfecte ...500 mii bucata ....sunt din buc. 0722132992 tony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 am nevoie de amortizoare fata ij planeta 5 sau irice altceva care se potriveste. multam... am un ij planeta 5 si vreau sa-l readuc la viata rog PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racetyres Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Donez o tripla de jawa ts, care o doreste, sa lase un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zael26 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 salut,o oala mica de ambreiaj pt o jawa 350 ts?? nu neaparat donatie,o platesc,nu o vreau moca . Astepm pm,k la cat de mare e topicu asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Salutare fratilor!!!! Am si eu nevoie de un arc de Voshod 3M !!!! Are trei spire , doua cracane/ brate (sau cum s-or numi) si are un diametru de 2 cm .... (sper ca se intelege ceva din poze) .... Cat ma costa...platesc, nu-i problema!!!! Bft si asfalt uscat!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Salutare fratilor!!!! Am si eu nevoie de un arc de Voshod 3M !!!! Are trei spire , doua cracane/ brate (sau cum s-or numi) si are un diametru de 2 cm .... (sper ca se intelege ceva din poze) .... Cat ma costa...platesc, nu-i problema!!!!Bft si asfalt uscat!!!!! oooo salut Faneeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Salutare fratilor!!!! Am si eu nevoie de un arc de Voshod 3M !!!! Are trei spire , doua cracane/ brate (sau cum s-or numi) si are un diametru de 2 cm .... (sper ca se intelege ceva din poze) .... Cat ma costa...platesc, nu-i problema!!!!Bft si asfalt uscat!!!!! si mie si s-a rupt... si nu am gasit sa-l schimb... insa am reusit sa-l fac din sarma otelita de acelasi diametru indoita la cald, si mergea, nu avea aceiasi rezistenta ca cel original da mergea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Vand rezervor... Vezi la semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Salut,am un Voshod dezmembrat spune ce piese mai ai nevoie[am si axul cu arc] si ti le trimit,fa un pret si mai vorbim. Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) Salut,am un Voshod dezmembrat spune ce piese mai ai nevoie[am si axul cu arc] si ti le trimit,fa un pret si mai vorbim. Toate bune. Salutare .... ai un id de mess sau un telefon????? nu prea mai am nevoie de piese, dar nu se stie ....poate ai ceva ce m-ar interesa . Vorbim, vedem ce piese as mai lua de la tine dupa care facem un pret!!!! Tu de unde esti????? Bft !!!! oooo salut Faneeee! Salutari si tie frate !!!! poate dupa bac , daca imi fac motorul , venim pe la tine .... il iau si pe th.join cu mine!!!!! Editat Iunie 18, 2008 de Sir_Fanes2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 salut tovarasi!cine are de vanzare doua jante cromate pe 18? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 salut tovarasi!cine are de vanzare doua jante cromate pe 18? Sau pe 19... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 un ghidon din inox de 24-25mm apropiat ca dimensiuni si model cu cel de dnepr daca are cineva... trimite un mesaj in pm ca sa nu iau tot topicul de la capat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Salut,am un Voshod dezmembrat spune ce piese mai ai nevoie[am si axul cu arc] si ti le trimit,fa un pret si mai vorbim. Toate bune. salut... ceva acte ai ? ma intereseaza pe mine daca da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Sau pe 19... unii de la special wheel company din germanica , baga un sarci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 ffffff bun acest topic eu am nevoie de anumite piese pe care uniin dintre voi nu le mai aveti pe motor dar in schimb ruginesc pe la voi prin curte sau atelier ..... si poate e pacat sa rugineasca ... si sa nu se transforme in banuti sau bere cum vrea fiecare ......acum caut tija de schimbator de viteze de pe partea dreapta de la ij 56 pun si poza cu ce ma intereseaza atentie bani sau bere la alegerea proprietarului PUNE MINA SI IA O SAIBA GROVER DE 14 ,O TAI CU FLEXU , PTR PANA, O TIJA DE 400 MM LUNGA SI GROS DE 12 MM ,IN CAP II PUI O BILA SI ASTAI MANETA DE SCH VITEZE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
woden665plus1 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Sal'tare... Un prieten de al meu m-a rugat sa intreb daca nu are cineva de vanzare "furcile din cutia de la Jawa 350 de 6 volti" si aici am citat. Voi merge sapt asta sa vad exact ce Jawa este, dar pana atunci poate gaseste cineva "furcile" si e dispus sa le si vanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Fratilor as vrea si eu o carena pt voshod!!!!!!..... sau poate chiar un parbriz stil chopper!!!!! care aveti??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Fratilor care are o sea de m72 sau m61 [uRAL] dau multa bere...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate