alexenescu Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Un alternator de Ij are cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Un alternator de Ij are cineva ? am eu unul la 80 lei. 0740105751 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 (editat) cumpar sa pentru simsoneta saua existenta are arcul rupt asa ca si un arc este binevenit Editat Ianuarie 4, 2012 de jack0088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Aripa spate de simson imi trebuie cat mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexenescu Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) Am fost la Craiova , sa iau alternatorul acela de Ij de la userul voschodij , si am constatat ca : - nu avea perii deloc( desi mi s-a spus ca are) -rotorul era cam distrus (la perii acolo era dezlipit un fir,cel din interior) si peste toate astea am si verificat statorul cu becul ,la 220 si dadea si la masa , desi mi s-a spus ca este bun,incarca,a functionat dar l-a dat jos pentru ca a pus magnetou cu aprindere electronica ,deoarece e mai simplu), deci intr-un final ar fi putut fi o mare teapa(dar n-a fost sa fie) ,totusi s-a incheiat cu un drum de 70 de km facut de pomana. Editat Ianuarie 8, 2012 de alexenescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Am fost la Craiova , sa iau alternatorul acela de Ij de la userul voschodij , si am constatat ca : - nu avea perii deloc( desi mi s-a spus ca are) -rotorul era cam distrus (la perii acolo era dezlipit un fir,cel din interior) si peste toate astea am si verificat statorul cu becul ,la 220 si dadea si la masa , desi mi s-a spus ca este bun,incarca,a functionat dar l-a dat jos pentru ca a pus magnetou cu aprindere electronica ,deoarece e mai simplu), deci intr-un final ar fi putut fi o mare teapa(dar n-a fost sa fie) ,totusi s-a incheiat cu un drum de 70 de km facut de pomana. Prietene eu la telefon ti-am spus ca vin si t-il aduc la tine acasa fix peste o saptamina deci nu era nici o teapa.De venit la Craiova te-ai oferit singur. Ceia ce ai probat la Craiova puteai face si acasa peste o saptamina iar daca nu-ti convenea nu-l luai, asa ca nu da cu noroi. Eu nu am facut nici o alta proba la el iar despre perii nici nu am discutat, ti-am spuis ca are rotor si atator si atit.Inca odata nu-ti inteleg supararea ca te-ai oferit sa vii singur deci nu-nteleg de teapa.Cu aceasta incetez orice discutie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexenescu Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Am scris cele de mai sus nu pentru a "arunca cu noroi" in cineva , ci pentru a atentiona ceilalti cititori ai forumului , care vor dori achizitionarea acestui alternator. Prin cele scrise am semnalat defectele acestei piese , si totodata i-am atentionat pe ceilalti deoarece altcineva (poate) va dori sa il cumpere, si va bate drumul degeaba sau poate chiar il va cumpara si va observa ca nu merge . Nu am intrat pe acest forum pentru a defaima pe cineva , am intrat pe acest forum pentru pentru a cere sfaturi sau de ce nu pentru a ajuta la randul meu pe altcineva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Cumpar capac chiulasa stanga si o roata in stare buna pt.M72 Contact PM sau 0721044446 Cumpar capac chiulasa stanga si o roata in stare buna pt.M72 Contact PM sau 0721044446 S-a rezolvat . Cumpar cheie contact simson ,ofer 50 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Cumpar piese mobra Cilindru Segmenti Sigurante piston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Am nevoie de un taler de frînă față pentru Ural, dar aș prefera de Nipru, cu acționare dublă, dacă se potrivește. Mi-a ciripit o păsărică cum că s-ar potrivi. Aș vrea ceva ca ăsta, dar nu vreau nou și nici nu-s necesari saboții în stare bună (ăia se schimbă/refac cel mai simplu), doar să funcționeze corect. Obiectul arată cam așa: Toate bune! Caut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Am nevoie de un taler de frînă față pentru Ural, dar aș prefera de Nipru, cu acționare dublă, dacă se potrivește. Mi-a ciripit o păsărică cum că s-ar potrivi. Aș vrea ceva ca ăsta, dar nu vreau nou și nici nu-s necesari saboții în stare bună (ăia se schimbă/refac cel mai simplu), doar să funcționeze corect. Obiectul arată cam așa: Toate bune! Caut! sal.. taler ca cel din poza am vazut pe OKAZI.RO,pe la sectiunea alte piese si accesori moto,pus cu denumirea sistem de franare,saboti ferodou roata motocicleta veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 E de Ij. ÂŞi e doar 170 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 caut un soclu pentru bec da Carpati sau Simsoneta, prin posta ceva de genul acesta, raspuns aici sau PM, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Caut acte IJ. Pot oferi la schimb acte MZ RT125 sau numerar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) Caut acte IJ. Pot oferi la schimb acte MZ RT125 sau numerar. Da-mi un telefon, cred ca te pot ajuta eu. 0765211474 Editat Ianuarie 31, 2012 de etarulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Caut acte IJ. Pot oferi la schimb acte MZ RT125 sau numerar. Salve! Prietene,da-mi un tel. sa lamurim o problema mai veche.0748.982858,Adrian.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadafim Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 care sunteti interesati de ceva piese intrati aici : http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?/topic/239817-motociclete-reconditionate-si-scutere-de-vanzare/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 care sunteti interesati de ceva piese intrati aici : http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?/topic/239817-motociclete-reconditionate-si-scutere-de-vanzare/ Salut! Pune te rog niste poze cu Voshod-ul de vanzare; iar setul ala de voshod la ce pret? dai si separat elemente? gen doar chiulasa? numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) Salut! Pune te rog niste poze cu Voshod-ul de vanzare; iar setul ala de voshod la ce pret? dai si separat elemente? gen doar chiulasa? numai bine! :cheers Vezi ca gasesti poza motocicletei impreuna cu un IJ pe care le vinde la pachet pe BIKESHOP.RO Editat Ianuarie 31, 2012 de voschodij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadafim Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) Salut! Pune te rog niste poze cu Voshod-ul de vanzare; iar setul ala de voshod la ce pret? dai si separat elemente? gen doar chiulasa? numai bine! voshodu se da la pachet nu sunt ale mele asa cere respectivul http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?/topic/200086-motociclete-comuniste-nr-noi-acte-la-zii/ cilindru + piston 150ron. si chiloasa la 50 ron. Editat Februarie 1, 2012 de gadafim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Un prieten al meu cauta far sau corp de far pentru MZ TS250, modelul cu cheia de contact pe far. Stiu ca e raritate si i-am si spus, dar poate totusi are cineva de vanzare. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Un prieten al meu cauta far sau corp de far pentru MZ TS250, modelul cu cheia de contact pe far. Stiu ca e raritate si i-am si spus, dar poate totusi are cineva de vanzare. Multumesc! Sal. De la TS 150 nu potriveste? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Daca se poate o poza si eventual o masuratoare Lxlxh o sa ne edificam rapid. Dar am sa caut si pe net daca e acelasi model. Merci! Este acelasi, doar ca ii trebuie specific modelul cu contact de cheie doar pe far, ca mai e un model si cu gaura de vitezometru. @mircea_simson: am incercat sa va trimit PM dar se pare ca e casuta plina, nu mai merge. Daca imi dati un nr de telefon, amicul o sa va sune si va intelegeti direct, si poate veni personal dupa far, ca e din Baia Mare la 2 pasi. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Iti pot oferii doar sticla de stop TS 250 . NOU la 19,37 RON . Din pacate nu am stop complet. am avut unul second dar s-a vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_yamaha2007 Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Caut acte IJ. Pot oferi la schimb acte MZ RT125 sau numerar. Am acte jupiter 3 cu atas tel0735758465 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate