Dimethylmercury Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Schimb rezervor de AWO in stare destul de buna (vopseaua e originala) cu furca completa de Simson Sport. Cam asa ceva m-ar interesa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Un simson care m-a facut sa las XT-ul deoparte. S-a implinit o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Frumos Simson! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 as avea nevoie de 4 roti de la o comunista vreau sa ma informez ce greutate au cele de simson , ma intereseaza 2 seturi si cam la ce pret se gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 https://picasaweb.google.com/115535409735507317956/RotiJawaCz# Cred ca vreo patru roti as avea io, ai in imagini doar trei...a patra nu a vrut sa stea sa-i fac poza ...dar exista cu siguranta si ea... Daca le vrei, lasa-mi o oferta si ne intelegem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 https://picasaweb.google.com/115535409735507317956/RotiJawaCz# Cred ca vreo patru roti as avea io, ai in imagini doar trei...a patra nu a vrut sa stea sa-i fac poza ...dar exista cu siguranta si ea... Daca le vrei, lasa-mi o oferta si ne intelegem! cat cantareste una ? sunt 2x fata 2x spate nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 Cine are de dat niste ornamente de aluminiu pt seaua de pilot de Simson Sport? Preferabil pe alte boarfe de Simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 cat cantareste una ? sunt 2x fata 2x spate nu ? Cele care au cauciucuri rusesti au cam 11-12kg buc., iar cele incaltate in cauciucuri romanesti au aprox.10-11kg per buc. Sa merg sa numar si spitele?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 (editat) Oare chiar nime' n-are niste ornamente de scaun de pilot? Sau idee din ce se poate fabrica ceva similar fara prea mare efort... ...financiar Editat Ianuarie 28, 2014 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Si eu le am cautat fara succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Are cineva arcul spirala din cutia de viteze de simson sport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf 08 Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 Salutare, caut sa cumpar un segment de foc pentru un Simson - diametrul pistonului este de 68.20. Eventual un piston ori cota asta, ori superioara. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gal Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Salut, Are cineva cunostinta de o schema electrica pentru magnetizare? Sigur s-a mai incercat asta si poate pe undeva a si functionat in cazul magnetoului original de Simson. Am cautat pe forum dar nu am gasit. Multumesc mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 schema electrica pentru magnetizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Salut, Are cineva cunostinta de o schema electrica pentru magnetizare? Sigur s-a mai incercat asta si poate pe undeva a si functionat in cazul magnetoului original de Simson. Am cautat pe forum dar nu am gasit. Multumesc mult ! /index.php?/topic/683324-remagnetizez-magnetouri/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 am un set de sport de vanzare...e la bursa...cilindru, segmenti si piston...stare excelenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erebus Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 am un set de sport de vanzare...e la bursa...cilindru, segmenti si piston...stare excelenta! niste poze ceva??? un numar de telefon?? as fi eu interesat de asa ceva:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 s-a dat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Are cineva asa ceva de vanzare pentru un AWO Touren? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Aveam o scurgere mica de benzina din rezervor undeva intre robinet de benzina si punctul de prindere pe cadru. Cand am curatat vopseaua acolo am vazut ca a fost deja reparat, cositorit, dar s-a format o crapatura. Ieri cand am curatat suprafata, in loc sa gasesc o gaura format de rugina, am vazut ca de fapt rezervorul s-a fisurat, presupun din cauza vibratiilor, metal fatigue. Cum as putea sa repar asa ceva? Nu am aparat de sudura. Ma gandeam sa caut o placuta de metal si s-o cositoresc peste fisura. Dar oare tine? Fludor / cositor nu prea rezista la solicitari mecanice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Alama sau sudura autogen. Altceva nu tine. Ai grija sa speli rezervorul cu apa fierbinte sau abur. Sa nu cumva sa iasa cu bubuiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Am inteles. Nu bubuia, e goala de luni de zile, fara dop pe ea. M-am pregatit oarecum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunny Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Vand 2 manuale de reparatie Simson (awo si sport) editia 1958 sau schimb cu cutie Dnepr(filtru de aer tip ciuperca). pret 400 ron negociabil.tel 0766564218. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre.66 Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 salut! pentru cincinalul urmator,sper sa reusesc cu pozele Kép0746.jpgKép0747.jpgKép0748.jpg Am reusit mai repede! Pun cateva poze cand e pe finalizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Fain di tăt! Pune-i şi nr. vechi de MS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate