Sari la conținut

Simson

satana pe mobra
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

https://picasaweb.google.com/115535409735507317956/RotiJawaCz#

Cred ca vreo patru roti as avea io, ai in imagini doar trei...a patra nu a vrut sa stea sa-i fac poza :rusinica: ...dar exista cu siguranta si ea... :peace:

Daca le vrei, lasa-mi o oferta si ne intelegem!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

https://picasaweb.google.com/115535409735507317956/RotiJawaCz#

Cred ca vreo patru roti as avea io, ai in imagini doar trei...a patra nu a vrut sa stea sa-i fac poza :rusinica: ...dar exista cu siguranta si ea... :peace:

Daca le vrei, lasa-mi o oferta si ne intelegem!

cat cantareste una ? sunt 2x fata 2x spate nu ?

Link spre comentariu

cat cantareste una ? sunt 2x fata 2x spate nu ?

Cele care au cauciucuri rusesti au cam 11-12kg buc., iar cele incaltate in cauciucuri romanesti au aprox.10-11kg per buc.

Sa merg sa numar si spitele?! :crack:

Link spre comentariu

Salut,

Are cineva cunostinta de o schema electrica pentru magnetizare? Sigur s-a mai incercat asta si poate pe undeva a si functionat in cazul magnetoului original de Simson. Am cautat pe forum dar nu am gasit.

Multumesc mult !

Link spre comentariu

Salut,

Are cineva cunostinta de o schema electrica pentru magnetizare? Sigur s-a mai incercat asta si poate pe undeva a si functionat in cazul magnetoului original de Simson. Am cautat pe forum dar nu am gasit.

Multumesc mult !

/index.php?/topic/683324-remagnetizez-magnetouri/

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Aveam o scurgere mica de benzina din rezervor undeva intre robinet de benzina si punctul de prindere pe cadru. Cand am curatat vopseaua acolo am vazut ca a fost deja reparat, cositorit, dar s-a format o crapatura. Ieri cand am curatat suprafata, in loc sa gasesc o gaura format de rugina, am vazut ca de fapt rezervorul s-a fisurat, presupun din cauza vibratiilor, metal fatigue. Cum as putea sa repar asa ceva? Nu am aparat de sudura. Ma gandeam sa caut o placuta de metal si s-o cositoresc peste fisura. Dar oare tine? Fludor / cositor nu prea rezista la solicitari mecanice.

Link spre comentariu

Am reusit mai repede! :alcy:

Pun cateva poze cand e pe finalizare

Salut,Ti-a iesit f frumos. Ai confectionat tu sau ai cumparat dungile de pe aripi si rezervor? Emblemele de pe rezervor daca erau cele simplu rotunde era si mai frumoas zic eu. Arata si mai demential daca partea finala de la toba era tip coada de randunica, ti-a ramas vreun semn verde sau rosu de pe far? Gumele de la suportii de picior ,de unde le-ai luat? Editat de sorinmoto
Link spre comentariu