yedutz Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Fuck .Doamne Dumnezeule!!!..Hai man!!..rezista!!Nick,suntem langa tine..nu mai pot sa scriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Nu pot sa-i doresc altceva Omului decat sa-si revina cat mai repede. L-am recunoscut pe Nicu din pozele de la adunarile noastre. Acum ramane speranta ca o sa-si revina si o sa scape de aparate. Dupa aia o sa fie alta lupta, a lui impreuna cu cei care il iubesc. Sa-i dea Cel de sus putere sa le castige pe amandoua. Fii tare Nicule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Doamne, fie-ți milă de Nicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petronius Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Uffffff Nu prea sunt eu un membru activ al comunitatii sibiene si nu-l cunosc pe Nicu dar ce pot sa mai zic decat sa-l ajute Cel de sus. Cand citesc asa ceva imi aduc aminte de nenumaratele situatii in care am fost LANGA un TIR. (depasire, drum cu 2 benzi, etc.) Credeti-ma astia-s criminali. Efectiv motocicletele nu exista pt ei. Eu am un singur gand cand sunt langa un camion sa plec cat mai repede de acolo. Ori ii dau gaz si-l depasesc rapid ori ma trag mai pe dreapta daca vine din fata ori, in oras la circulatia pe benzi nu stau langa camionul de pe banda vecina sub nici o forma. Doamne ajuta-l pe Nicu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 sa ai parte de decizii inspirate ! ...sper ca ai invatat bine la scoala... nu vb. asa mai yuk! omul e medic!!! ca sa ajungi acolo ai de invatat carte , nu gluma. stie omul mai bine despre subiect. Doamne ca Niculaie sa fie mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eli Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA PE NICK SI SA-L PEDEPSEASCA PE UCIGAS!!! S-A DUS UNUL DINTRE CEI MAI BUNI OAMENI PE CARE I-AM CUNOSCUT SI UNUL DINTRE SUFLETELE CELE MAI MARI!!! AI AJUNS INGER MULT PREA DEVREME DRAGUL MEU.........PLANURILE TALE DE VIITOR OR SA RAMANA.................DOAR PLANURI R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slow_rider Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 UffffffNu prea sunt eu un membru activ al comunitatii sibiene si nu-l cunosc pe Nicu dar ce pot sa mai zic decat sa-l ajute Cel de sus. Cand citesc asa ceva imi aduc aminte de nenumaratele situatii in care am fost LANGA un TIR. (depasire, drum cu 2 benzi, etc.) Credeti-ma astia-s criminali. Efectiv motocicletele nu exista pt ei. Eu am un singur gand cand sunt langa un camion sa plec cat mai repede de acolo. Ori ii dau gaz si-l depasesc rapid ori ma trag mai pe dreapta daca vine din fata ori, in oras la circulatia pe benzi nu stau langa camionul de pe banda vecina sub nici o forma. Doamne ajuta-l pe Nicu. Nu mi se pare corect modul in care pui problema generalizand. Absolut deloc. Nu stiu si nici nu as vrea sa comentez cazul de fata. Dar in general pe strazi soferii de TIR au suficient de multa experienta incat sa te poti baza pe ei. Mai trebuie doar inteles modul in care se conduce magaoaia aia si faptul ca fiecare are nevoie de intelegere pe strada. Deci si ei. Cu un tir nu poti depasi instant, deci e necesar ca ceilalti participanti la trafic sa inteleaga asta. Si mai ales cand esti cu motoru, chiar e necesar sa te asiguri ca omu ala te-a vazut ptr ca esti al dracu de mic fata de masinaria lui pe strada. Dar mie daca-mi face semn un sofer de TIR ca pot sa depasesc, pai pe ala ma bazez. Daca dau un flash si s-a dat pe dreapta cat sa-mi faca loc, stiu sigur ca ala m-a vazut si nu revine peste mine. Daca-mi face unu cu berlina, ma asigur si mai mult. Toleranta in trafic trebuie sa fie din parte tuturor. TIR-istii nu merg la plimbare pe cheia. Au niste distante de facut (si nu sunt mici), niste timpi de respectat, etc. In afara exista autostrada. la noi ar insemna sa nu mai depaseasca niciodata daca nu ar beneficia de intelegerea celorlalti participanti. Faceti asta si o sa vedeti ca va vor multumi. In particular, ideea de a nu sta langa un TIR e f buna, dar asta e de coperta de manual moto. Nu ai descoperit apa calda. Daca stai langa un TIR inseamna ca mergi cu aceeasi viteza ca si el. atunci de ce nu ai sta in spate? Daca iau 5 topicuri la intamplare de la accidente, in mod cert se vor regasi la soferi prosti, in stilul generalizat toate categoriile in afara de motociclisti. In mod cert taximetristii trebuiesc omorati cu pietra, femeilor sa li se retraga dreptul de a avea permis, tiristilor dreptul de a tranzita romania. Sa ramana pe strazi o singura mare si mandra comunitate: cea moto. Si atunci va aparea lupta care tip de motor are prioritatea mai mare, ss-ul ptr ca prinde mai mult sau chopperul ptr ca e mai greu. Dzeu sa-l ajute pe baiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA PE NICK SI SA-L PEDEPSEASCA PE UCIGAS!!!S-A DUS UNUL DINTRE CEI MAI BUNI OAMENI PE CARE I-AM CUNOSCUT SI UNUL DINTRE SUFLETELE CELE MAI MARI!!! AI AJUNS INGER MULT PREA DEVREME DRAGUL MEU.........PLANURILE TALE DE VIITOR OR SA RAMANA.................DOAR PLANURI R.I.P. cine esti si de unde ai informatia ca Nicu s-a dus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eli Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 cine esti si de unde ai informatia ca Nicu s-a dus? O foarte veche si buna prietena a lui...........si din pacate informatia este adevarata s-a dus azi-noapte........tot ce stiu acum este ca maine se va intoarce in Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 R.I.P Nick, ve ramane pt totdeauna in sufletele noastre, dumnezeu sa il odihneasca in pace, dorim familiei multa putere si santate. Cel voinovat trebuie sa plateasca pt ca a luat viata unui om minunat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 R.I.P ! vei ramane mereu in sufletele noastre, ca intodeauna vesel si bland Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) Dumnezeu sa-l odihnească. Va ramâne în amintirea noastră. Editat Iunie 2, 2010 de kia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Ai ajuns un inger! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Fiti tari fetelor! Va asteptam acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 ...am sperat tot timpul sa nu fiu nevoit sa scriu postul asta.... R.I.P. NICULE! O SA RAMAI VESNIC IN AMINTIREA NOASTRA! ......mama ei de treba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iris Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 R.I.P. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa ii dea familiei puterea sa treaca peste acest mare necaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 R.I.P prietene! Ramai vesnic cu noi ! Ramanem vesnic cu tine in suflet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Sa te odihnesti in pace, Nicu! Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 now you are free like the wind! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Condoleante familiei si prietenilor. Editat Iunie 2, 2010 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
07ary Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos gsxr Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Odihneste-te in pace Nicule. Te vom purta mereu cu noi in inimile noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate