NASU Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 stiam si eu ca se schimba indicatia consumului dar nu km i mile si de aceia eram curios trebuie alt bord din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Nasol, dar nu itzi indica macar lt/mile? Gata am terminat cu RAR, saptamana aviatoare ii pun numere oficiale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Nasol, dar nu itzi indica macar lt/mile? Gata am terminat cu RAR, saptamana aviatoare ii pun numere oficiale Sa fie intr-un ceas Bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NoFear51 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) Sper ca sa pot sa imi imatriculez si eu busa modifikata aici in romania! Editat Octombrie 30, 2008 de NoFear51 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Aha...si marmota impacheta ciocolata... ..sa mor io ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 se scrie iNmatriculat sa nu ne batem joc de limba romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Sa fie intr-un ceas Bun... Multumesc CAPITANE, ramane sa o testez acum si cu geamul cel nou .... cind o veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) ok...Fac cartile acum... mai astept ceva nehotarati... ============ Yammy.... Big Block, Billet - Muzzys Muzzys now has the answer for a reliable size increase for the big Suzuki. This is a fully liquid cooled, 86mm offset bore block kit which includes 13:1 compression forged pistons, rings, pins, clips, and head gasket. The bores are precision plated with super tough nickel silicon carbide and yields 1464 cc with stock (63mm) stroke. It does not require a crankshaft change when used with the supplied pistons, however when used with a stroker crank, the following size engines can be built: 1534cc with +3 (66mm) stroke 1580cc with +5 (68mm) stroke 1661cc with +7.5(71mm) stroke Ptr havy riders... cate ceva... Aprox...2849iepuroi ========== sau cel mai bun si economic Upgrade de Cilindree si putere... 1 set of custom drop-in (81mm) Pistons manufactured by JE Pistons to Brock?s specifications with 'bore-friendly' rings and tool steel wrist pins. (13:1 Compression) Brock?s IN061 .360 lift/244 degree (at.050) hard weld Intake Cam manufactured by Web-Cam, Inc. Brock?s EX031 .348 lift/235 degree (at.050) hard weld Exhaust Cam manufactured by Web-Cam, Inc. Stock O.E.M. Suzuki Head Gasket Stock O.E.M. Suzuki Base Gasket 1 Set of APE Cam Sprockets Aprox 1640iepuroi... Aprox 190Hp... cand sunt instalate...corespunzator... ============= Protectii termice ptr Galeriile de evacuare... Producator...DEI... Ptr RoCristea... esapamentul va arata cam asa... inainte de a fi Sprayat cu HiTemperature silicone si infasurat in Banda de aluminiu... radiatorul va fi protejat de temperatura Evacuarii la mersul de oras... bara la bara... O sa comand cateva Kituri termice... daca sunt si alti doritori... Aprox 75eur/kit Sper ca sa pot sa imi imatriculez si eu busa modifikata aici in romania! Se pot multe... in Romania... nu-ti face griji... vino incoace... si gasim noi ceva Editat Noiembrie 1, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Protectii termice ptr Galeriile de evacuare... Producator...DEI... Ptr RoCristea... esapamentul va arata cam asa... inainte de a fi Sprayat cu HiTemperature silicone si infasurat in Banda de aluminiu... radiatorul va fi protejat de temperatura Evacuarii la mersul de oras... bara la bara... O sa comand cateva Kituri termice... daca sunt si alti doritori... Aprox 75eur/kit Se pot multe... in Romania... nu-ti face griji... vino incoace... si gasim noi ceva Unul e ca si vandut,pt.mine, comanda ferma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Protectii termice ptr Galeriile de evacuare... Producator...DEI... Ptr RoCristea... esapamentul va arata cam asa... inainte de a fi Sprayat cu HiTemperature silicone si infasurat in Banda de aluminiu... radiatorul va fi protejat de temperatura Evacuarii la mersul de oras... bara la bara... O sa comand cateva Kituri termice... daca sunt si alti doritori... Aprox 75eur/kit Se pot multe... in Romania... nu-ti face griji... vino incoace... si gasim noi ceva Unul e ca si vandut,pt.mine, comanda ferma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2008 Posesorii de busa sa bage id meu in lista de mess ca sa mai facem schimb de idei.Multam fain. emilio100ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Salut Urmeaza sa dau avansul pentru o Hayabusa 2007 (am gasit la 0 km) si doream sa stiu daca se incadreaza in normele de poluare actuale pt a putea fi inmatriculata de nou. Binenteles orice alte sfaturi pe care sunteti dispusi sa le acordati vor fi foarte folositoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 nu au nici o treaba motocicletele cu poluarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 tocmai ca au ex:dl-1000 v-strom, drz400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 eu stiam ca nu exista norme de poluare sau de incadrare euro exista intradevar probleme la cele care sunt de cross si nu au lumini semnale ceva de genul asta atunci alea de 2 timpi in ce norma de poluare sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Capitane,mai ai evacuarea aia Muzzy ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) O mai am Bogdane... te bate vreun gand?...zi ca... mai aduc daca in cazul pana te hotarasti... o sa dispara... Deocamdata o mai am... in cutie... la tipla... din galerii si pana la evacuare... mai am un nehotarat... iar al 3-lea sunt eu... maine ma duc la ITP ca mi-a expirat... iar dupa aia incep si eu sa-mi bag nasul in ea... Auzi... Nu veniti la Bulgari la Bai... ptr sfarsit de weekend... In Bucuresti... faceti o escala... o baie fierbinte iar urmatoarea... este cu ape termale... Se aude ca se pleaca de Vineri...?! Rock, Chaty,Ardei,Eu... si mai sunt...?!? Editat Noiembrie 3, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Bogdane cica se lasa cu shoooaieee dalea nebuneeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Bogdane cica se lasa cu shoooaieee dalea nebuneeeeeeeee Sunt convins Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) Salut Urmeaza sa dau avansul pentru o Hayabusa 2007 (am gasit la 0 km) si doream sa stiu daca se incadreaza in normele de poluare actuale pt a putea fi inmatriculata de nou. Binenteles orice alte sfaturi pe care sunteti dispusi sa le acordati vor fi foarte folositoare. In aprilie am adus si eu la fel(2007): /index.php?...06&hl=punki ...inmatriculare fara probleme. -fara taxe (daca i-l aduci de afara grija mare cu actele) Editat Noiembrie 4, 2008 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 O mai am Bogdane... te bate vreun gand?...zi ca... mai aduc daca in cazul pana te hotarasti... o sa dispara... Deocamdata o mai am... in cutie... la tipla... din galerii si pana la evacuare... mai am un nehotarat... iar al 3-lea sunt eu... maine ma duc la ITP ca mi-a expirat... iar dupa aia incep si eu sa-mi bag nasul in ea... Auzi... Nu veniti la Bulgari la Bai... ptr sfarsit de weekend... In Bucuresti... faceti o escala... o baie fierbinte iar urmatoarea... este cu ape termale... Se aude ca se pleaca de Vineri...?! Rock, Chaty,Ardei,Eu... si mai sunt...?!? Care ar fi programul ? As fi si eu tentat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Care ar fi programul ? As fi si eu tentat. Pai urmeaza sa ne vedem la Arc azi sa mai punem tara la cale si daca toate's in regula vineri sa plecam...sa apucam 2 nopti acolo... /index.php?...20&start=20 Vezi linkul... Editat Noiembrie 5, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 mai avem pe stoc:KN-filtru aer - 3Buc. KN-kit de curatare/ungere filtre - 5buc BMC-filtru aer - 3Buc. BMC-kit curatare/ungere - 5buc Bujii NGK iridium- 4seturi Filtre ulei OEM(Suzuky)- 6buc Garnituri Evacuare: 2 seturi Becuri cu leduri (Stop spate -2faze -13leduri-360grade visibilitate- 3seturi (6 "bece") Esapamentul Muzzy e inca la vanzare... da nu ptr mult timp... Ventilator Muzzy aluminium - si el la fel Surub baie ulei (cu magnet) - 2 bucati PCM 3 - pe cale de disparitie... Velocity Stacs - short 2buc.(prt.cilindru -2,3) Prize aer Carpenter - 2buc. Placute frana Fata -2set. Placute frana Spate -2set. ------------ Cam asta este: Daca se hotaraste cineva ptr ceva...sa zica... O sa ma apuc sa fac comanda ptr TankCovers... sunt in jur de 55eur/buc Aprox. cine vrea...PM. orice alt gadjet... sau accesoriu... sau piesa... se poate comanda... Ps: take your time... God Speed Salut! Mai e vreun set de bujii NGK iridium? Daca da, la ce pret? Astept raspuns. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate