Sari la conținut

Ziua Bucurestiului - Miting Moto! 20.09.2007


Placebo
 Share

Postări Recomandate

Oameni buni, in Piata Constitutiei se pregateste ceva...Deja au incercuit zona, vad o macara, nu mai sunt masini parcate.....Ma indoiesc ca se pregatesc pentru maine.....

 

PS. Opinia mea este ca odata cu schimbarea traseului ar trebui dat un nou comunicat de presa in media, cu specificatia respectiva.

 

Bafta mai departe

Salutari

In Piata Constitutiei au inceput pregatirile pentru noaptea alba culturala europeana de sambata pe duminica.

 

Trebuie tinut cont!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 380
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Si noi asteptam ultimile detalii in legatura cu maine!

Ploaia ne va accentua si mai mult prezenta si fermitatea scopurilor noastre.Imi aduc aminte de la Comerorare a plouat intr-una,s-au blocat strazi din cauza inundatiilor,era un haos total pe strazi,dar n-am regretat nici o picatura de ploaie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

PS. serverul e pe moarte? in seara asta nu prea a mers deloc...

 

asa cum spuneam anterior, am facut niste stickere pentru evenimentul de maine dupa modelul vehiculat pe forum. sunt pe fond galben, au 9,5cm inaltime, autocolante, rezistente, se pot lipi de masini (pe tabla la spate, pe lateral pe stalp, pe parbriz, luneta sau geamurile laterale sau chiar pe motociclete). am aproape 300 buc. astept un pm de la cineva care este dispus sa le primeasca si sa la distribuie eficient. (si sa plateasca si curierul - 80.000 lei).

 

foto...fiica mea de 10 luni.

post-20806-1190235534_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

INFORMATII NOI:

 

In urma discutiei cu seful Brigazii de Politie Rutiera a Municipiului Bucuresti si cu Prefectul Capitalei, s-au stabilit urmatoarele:

La ora 18:00 se va da startul din Piata Constitutiei. Cap de coloana vor fi motopolitistii, urmati de motociclisti, apoi de scuteristi si de biciclisti. Motopolitistii din fata vor fi in permanenta legatura cu colegii lor care vor supraveghea coloana si vor ajusta viteza de mers sau vor dicta opriri pentru a permite in anumite intersectii traficul transversal cu coloana (pentru a nu ne lungi mai mult decat trebuie). Se va circula pe banda a 2-a, urmand ca banda 1 si banda 3 (si 4, dupa caz) sa fie lasate libere pentru ceilalti particianti la trafic. Presa va primi instructiuni stricte din partea Prefecturii (multumim ofiterului de presa care se va ocupa de aceste relatii cu presa) sa NU incurce coloana.

 

Traseul este urmatorul:

 

Piata Constitutiei

Piata Universitatii

Piata Romana

Piata Victoriei (NU SE VA OPRI! Memoriul va fi inmanat autoritatilor la Arcul de Triumf)

Piata Aviatorilor

Piata Charles de Gaulle

Arcul de Triumf

 

ATENTIE!

 

La punctul terminus vor fi deja organizatori care sa dirijeze parcarea motoarelor, scuterelor si bicicletelor. Parcarea se va face in felul urmator:

 

Scuteristii si biciclistii:

 

De la Piata Charles de Gaulle vor fi directionati pe trotuar si vor parca incepand de la Arcul de Triumf, inspre piata Charles de Gaulle, ordonat, astfel incat sa ramana loc suficient si pentru pietoni - aci nu ma refer ca ramane doar 20-30 cm, ci minim 1,5 metri)

 

Motociclistii:

 

Intrucat numarul motociclistilor va fi foarte mare, locul obisnuit de parcare de la Arc va fi insuficient, asadar se va parca in felul urmator (vom avea ajutorul politistilor in oprirea traficului):

- coloana se va deplasa catre Piata Presei Libere

- la prima intrerupere in scuarul de pe laterale traficul va fi oprit de catre Politia Romana

- coloana se va rupe in 2, urmand a intra fiecare parte pe trotuar

- cei aflati pe stanga coloanei, o vor lua spre stanga, vor intra pe trotuarul din stanga (sensul de mers dinspre Piata Presei Libere inspre Arc) si vor parca in ordinea sosirii incepand de la Arc

- cei aflati in dreapta coloanei o vor lua spre dreapta, vor intra pe trotuarul din dreapta (sensul de mers dinspre Arc inspre Piata Presei Libere) si vor parca in ordinea sosirii incepand de la Arc

- se va opri si se va astepta langa motoare instructiunile organizatorilor

- nu va lasati obiecte, casti, rucsaci etc pe motor nesupravegheate!

- cei care vor sa aprinda o lumanare sub arc si au poze, candele, flori, se vor adresa organizatorilor

- Politia Rutiera ne va facilita traversarea dinspre locul obisnuit de la Arc catre Arcul de Triumf, sub care vom aprinde lumanarile

- traversarea se va face in grup de cate 50-60 participanti, nu toti buluc si nu se va sta mai mult decat este necesar pentru aprinderea unei lumanari si a unui moment de reculegere

 

NU se accepta:

- bravuri

- turatul motoarelor

- claxonatul excesiv

- lipsa castii

- numere indoite

- scutere neinmatriculate

- lipsa cursului de legislatie la scuteristi

 

SE VOR RESPECTA INDICATIILE ORGANIZATORILOR!

 

Va rog sa anuntati aceste informatii se pe celelalte forumuri de profil (nu am cont decat aici si pe Urban). Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Traseul pe care se va merge.

Observati cu atentie modul in care se va face oprirea la Arcul de Triumf: coloana se va duce pana la trecerea de pietoni de la Muzeul Satului, unde se va rupe in doua. Cei din dreapta vor intoarce 180 de grade la dreapta, urcand pe trotuar si intorcandu-se la Arcul de Triumf pentru parcare. Cei din stanga vor traversa soseaua (traficul va fi oprit de Politie) si se vor intoarce catre Arc pe trotuarul de vis-a-vis.

post-10035-1190267697_thumb.jpg

 

--- Mesaj completat în 20 Sep 2007 10:10 -------------
PARCAREA IN PIATA CONSTITUTIEI.

 

Parcarea se va face in sir indian, pe cate doua randuri, cu spatele la Casa Poporului.

Grupurile de doua randuri vor fi separate de spatii de trecere.

 

In centru vor fi parcate motocicletele, iar pe laterale scuterele si bicicletele.

 

Punerea in miscare a coloanei se va face organizat. Fiecare participant va urmari motocicleta din fata, fara a depasi. Respectati indicatiile organizatorilor purtatori de banderole albe.

 

post-10035-1190271724_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte important! Vor exista soferi nesimtiti care probabil vor incerca sa intre in coloana sau sa va provoace verbal (injuraturi, remarci cretine, claxoane nervoase). Sub nici o forma nu va lasati provocati. Ii lasati in pace. Daca trec de o anumita limita, exista politia langa noi si se vor ocupa ei in mod legal. Nu rupeti oglinzi, moace sau alte obiecte de genul. Nici macar nu ridicati degetul mijlociu catre ei. Ignorati orice incercare de provocare. Daca vreunul inceraca sa intre in coloana, se ocupa tot politia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am cautat pe fluxurile de stiri. Rador, Mediafax si Rompress au mediatizat evenimentul. De doua zile tot anunta mitingul motociclist. Am mai vazut in Compact Bucuresti anuntul. Vor fi reporteri de la televiziuni si presa scrisa. Deci...."presa e cu noi!":)

Sa speram ca vom avea parte de vreme fara ploaie si sa ne vedem in numar cat mai mare...

Asfalt uscat!!!!!!!

PS. Site-ul mai mult nu functioneaza sau se incarca foarte foarte greu.

Editat de lety
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mitingul a iesit foarte bine, au fost si unele inadvertente dar per total ne-am atins scopul. Am fost multi, ne-am unit si am atras atentia. Ca niciodata autoritatile ne-au ascultat. Incet-incet, ne miscam... Felicitari DAC MOTORS pt. initiativa. Am contribuit si noi si am facut tot ce am putut. Speram sa avem cat mai multe colaborari fructuoase pe viitor si sa vedem naibii rezultate odata in trafic! Dar pentru asta trebuie sa contribuim toti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost multa lume, nu s-au speriat de ploaie decat f putini. Sper ca memoriul sa aibe rasunet si mai departe decat masa ministrului.

 

Felicitari organizatorilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din punctul meu de vedere a iesit destul de bine!!..cred ca puteam sa fim si mai multi...felicitari ptr astfelde initiativa ,felicitari dac motors si baietilor care au participat.Sa speram ca poate se va simti ceva de maine spre mai multa siguranta rutiera ptr noi!!...bafta!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitări băieților pentru organizare, felicitări Âşi poliției rutiere pentru modul în care s-au implicat, urât din partea unora dintre Âşoferi Âşi chiar pietoni care ne înjurau de pe margine... îmi cer scuze că nu am stat mai mult la arc (probleme personale).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Misto reportajele de la antena1. Mai ales al doilea in care Adelin Petrisor vorbeste mai mult. Cam asta trebuia spus. Daca mai mentionau clar si raspicat fara a se lasa doar sa se subantelega ca PE MOTOCICLETA ESTI EXPUS PENTRU CA NU AI TABLA IN JURUL TAU, si ca MOTOCICLETA E MAI GREU (dar nu neaparat imposibil) DE OBSERVAT si d-aia tre sa te UITI ATENT, era chiar perfect.

 

Parerea mea. Feliciari celor care au fost la mars (pe mine o "simpla" problema de cablu de frana pleznit - deh -frane pe tamburi - m-a tinut pe dreapta).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo! Respect pentru toti motociclistii, scuteristii si biciclistii care au participat! Respect si pentru organizatori, incepand cu Prefectura, Primaria, Politia Romana care ne-a protejat tot drumul, lupii din Dac Motors si Silver Pistons, si nu in ultimul rand pentru Asociatia Motociclistilor din Romania. Urmatoarea miscare inteligenta din partea noastra, ar fi sa avem o conduita preventiva in trafic. Asta ar atrage intr-adevar atentia asupra noastra. Daca se va alerga in continuare si incepem iar cu "R.I.P."-uri, nu am facut nimic.

Editat de rocristea
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A iesit chiar ok.

 

 

Mai putin cu imbulzeala de la inceput cand, nu stiu cum, motoristii s-au grabit sa plece in coloana tocmai cand cei cu banderole albe (organizatori - oamenii de flancare) primeam ultimele indicatii. Am sarit toti pe mobre sa ne miscam si pana la urma a iesit coloana de doi motoristi.

 

Pana la Unirii s-a mers cam rasfirat, apoi s-a mers frumos in rand pe o singura banda, doi cate doi. Ne-a umezit putin ploaia, dar bine ca n-a fost mai zdravana.

 

Idee pt alte dati (ca tot am mai tras niste invataminte acu)

 

Inainte de plecare, inainte de pornirea motoarelor(!), ar fi bine ca cineva sa vorbeasca printr-o portavoce la multimea de motoristi si sa le zica grupajul coloanei si regulile de mers

 

Adica astfel ar fi inteles si acei cativa de azi din coloana ca se merge FARA RATEURI. (l-am si atentionat pe unul sa o lase cu rateurile; s-a conformat ...pana la Piata Romana, dupa aceea, iar ii da cu pocnitul si a mai si inceput cu depasitul in coloana. wtf?)

 

Sincer, alta solutie nu vad.

 

 

Insa lasand aceste detalii la o parte, ma bucur ca a iesit bine in final.

Felicitari tuturor pentru efortul depus!

 

Felicitari si celor care au stat printre masini sa distribuie soferilor pliantele informative aduse.

 

La Mai Mare!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, impresionant si placut sa vezi ca , in ciuda ploii cate a speriat pe cativa, s-au adunat totusi foarte multi motociclisti. Respect organizatorilor cat si autoritatilor care si-au dat concursul si normal, participantilor, atat bucurestenilor cat mai ales celor din tara, care , ca si mine, au ajuns fleashca , s-au intors fleashca de uzi dar cred ca nu ne pare rau .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...