Mjollnir Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Vai de capul meu! Ce taran jegos fmm de prost. Banii cum ii recuperezi? Idiotul ala merita sa ii iei casa si tot ce are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barak Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 In primul rand insanatosire grbnica si fara urmari. Asta este cel mai important acum. Felicitari pentru modul cum ai descris conditiile accidentului. Fiind incepator citesc destul de des aceasta rubrica in dorinta de a invata din experienta celorlalti si cred ca nu am vazut un post atat de bun de cateva luni. Majoritatea cred ca il injurau pe tractorist dupa care urmau alte 50 de posturi cu diverse injuraturi. Foarte utile si concluziile de final. Sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 29, 2007 Autor Share Postat Octombrie 29, 2007 Vai de capul meu! Ce taran jegos fmm de prost. Banii cum ii recuperezi? Idiotul ala merita sa ii iei casa si tot ce are. om vedea ce si cum, mai important e sa il fac sa nu mia aiba jucarii pe roti sa omoarepe altu'. Iti dai seama ca atata timp cat eu am fost aproape de garsoniera cu intrarea pe tavan, foarte foarte aproape de carucior pt urmatorii zeci de ani, si am reusit sa ajung la spital cu salvarea si 6 saptamani la pat NU MA INTERESEAZA DACA MOARE DE FOAME. el si cu toti ai lui. greselile se platesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Va fi destul de greu sa il dai in judecata fiindca te va costa foarte mult. Daca vrei sa ceri despagubiri trebuie sa platesti taxa de timbru foarte mare. Eu am fost cu Pepsiman sa il dam in judecata pe ala cu BMW-ul. Am fost la judecatorie unde judecatorul de serviciu ne-a explicat politicos sa ne luam un avocat. Am fost la doi avocati care ne-au luat cate 50 ron consultatie si am plecat de la ei mai putin boi decat ne dusesem dar nu stiu de ce ne simteam cam vaci. Impresia mea este ca justitia romana este construita in asa fel incat sa nu fie deranjata cu probleme de acest gen decat daca ai lovele sa o ungi. O alta problema va fi locul unde se va judeca procesul daca reusesti sa il aduci in instanta. Inceraca daca se poate sa il aduci pe el in Bucuresti altfel trebuie sa te tot duci tu la el. Oricum ma bucur mult ca esti relativ ok. Multa snatate in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 29, 2007 Autor Share Postat Octombrie 29, 2007 Va fi destul de greu sa il dai in judecata fiindca te va costa foarte mult. Daca vrei sa ceri despagubiri trebuie sa platesti taxa de timbru foarte mare. Eu am fost cu Pepsiman sa il dam in judecata pe ala cu BMW-ul. Am fost la judecatorie unde judecatorul de serviciu ne-a explicat politicos sa ne luam un avocat. Am fost la doi avocati care ne-au luat cate 50 ron consultatie si am plecat de la ei mai putin boi decat ne dusesem dar nu stiu de ce ne simteam cam vaci. Impresia mea este ca justitia romana este construita in asa fel incat sa nu fie deranjata cu probleme de acest gen decat daca ai lovele sa o ungi. O alta problema va fi locul unde se va judeca procesul daca reusesti sa il aduci in instanta. Inceraca daca se poate sa il aduci pe el in Bucuresti altfel trebuie sa te tot duci tu la el. Oricum ma bucur mult ca esti relativ ok. Multa snatate in continuare. bucuresti sau giurgiu. avocat este. are balta peste pt restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Doamne ajuta ! Tine cont si de ce a patit @SVR-ul cu judecata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Multa bafta omule cu reparatiile si mai ales cu recuperarea pagubelor... si inarmeaza-te cu rabdare sa nu patesti precum colegul SVR de aici... In ianuarie se implinesc 3 ani de cand se judeca cu una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easyrider_or Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 insanatosire grabnica tocmai vreau sa schimb de la etz la un thundercat de 600cc dar dupa ce vad ce ai poatat stau pe ganduri.Multi zic ca viteza de croaziera nu o mentii doar vreo 2 saptamani dupa care intra dracusorii si-i dai in blana,ma refer la thundercat nu la etz draq stie ce sa fac importanta-i sanatatea si dupa ai restu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 29, 2007 Autor Share Postat Octombrie 29, 2007 Multa bafta omule cu reparatiile si mai ales cu recuperarea pagubelor... si inarmeaza-te cu rabdare sa nu patesti precum colegul SVR de aici... In ianuarie se implinesc 3 ani de cand se judeca cu una... stiu intamplarea lui svr, scopul meu nu e sa il fac sa plateasca financiar, ci sa simta greseala facuta si la faza asta pleaca pe minus cu "conducere autovehicol neinscris in circulatie pe drum public" = un an de puscarie, Vatamare corporala - sa vedem ce zice IML, si o sa fie si plangere pt daunele materiale ca sa acopar tot insanatosire grabnica tocmai vreau sa schimb de la etz la un thundercat de 600cc dar dupa ce vad ce ai poatat stau pe ganduri.Multi zic ca viteza de croaziera nu o mentii doar vreo 2 saptamani dupa care intra dracusorii si-i dai in blana,ma refer la thundercat nu la etz draq stie ce sa fac importanta-i sanatatea si dupa ai restu' Ia ce mobra vrei, nu motorul e de vina. Tine minte ca exista situatiii in care nici o combinatie de experienta/performante/actiuni/ nu te scapa. poti doar minimaliza efectele asa cum am facut eu. Am inteles de la politie ca anul trecut a mai fost in acelasi loc un accidentmoto+conserva asemanator, dar motociclistul si pasagerul de atunci au scapat mult mai rau pt ca au deviat spre dreapta si au intrat pe rigola betonata adanca de 1m si lata de 2. Sunt riscuri pe care ti le asumi si pe care nu le poti inlatura, doar pot sa incerci micsorarea efectelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 stiu intamplarea lui svr, scopul meu nu e sa il fac sa plateasca financiar, ci sa simta greseala facuta si la faza asta pleaca pe minus cu "conducere autovehicol neinscris in circulatie pe drum public" = un an de puscarie, Vatamare corporala - sa vedem ce zice IML, si o sa fie si plangere pt daunele materiale ca sa acopar tot Ia ce mobra vrei, nu motorul e de vina. Tine minte ca exista situatiii in care nici o combinatie de experienta/performante/actiuni/ nu te scapa. poti doar minimaliza efectele asa cum am facut eu. Am inteles de la politie ca anul trecut a mai fost in acelasi loc un accidentmoto+conserva asemanator, dar motociclistul si pasagerul de atunci au scapat mult mai rau pt ca au deviat spre dreapta si au intrat pe rigola betonata adanca de 1m si lata de 2. Sunt riscuri pe care ti le asumi si pe care nu le poti inlatura, doar pot sa incerci micsorarea efectelor Sal, recuperare rapida si fara urmari. Ce echipament ai avut pe tine? Ma intereseaza in special ce protectie de coloana ai avut (gen burete sau ce dracu e, sau din aia gen armura/carapace)? Ceva separat? Sau cea care vine cu jacheta? In ce stare e acuma? Oricum E70 ala e o gluma, drum national cu o singura banda pe sens. L-am parcurs de 2 ori anul asta si e un drum aiurea. Iar santurile adanci si facute din beton se gasesc pe mai multe drumuri importante, le gasesti si pe drumul spre Targoviste, zona Pitesti - Ramnicu-Valcea, daca te infigi si cu masina intr-un astfel de sant nu prea mai ai cum sa iesi . Cine o fi fost intelectualul care le-a gandit? Tot aici imi vin in minte protectiile din beton de la stalpii Electrica insirati pe lange DN1, la vreo 5-10 m distantza de drum. si rabdare la reparat motorul si procese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestia nera Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Nu pot sa-ti doresc decat insanatosire grabnica si fara urmari. Pentru partea materiala ia tu o adresa care iti va aduce un pic de soare pe ulita. www.fpvs.ro Pentru lamuriri suplimentare ai pm sau mes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 29, 2007 Autor Share Postat Octombrie 29, 2007 Sal, recuperare rapida si fara urmari. Ce echipament ai avut pe tine? Ma intereseaza in special ce protectie de coloana ai avut (gen burete sau ce dracu e, sau din aia gen armura/carapace)? Ceva separat? Sau cea care vine cu jacheta? In ce stare e acuma? am avut protectie de coloana din spuma semirigida cativa cm grosime e protectia standard care vine cu gecile tcm , aveam defapt toate protectiile in geaca. A absorbit foarte bine socul de impact, care a fost cam pe toata coloana, nu mi s-a oprit respiratia, fractura provine de la socul din zona de jos si torsionarea coloanei pe incovoierespre interior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 naspa accident, seama cu al meu oarecum, numai ca eu nu am fost atat de norocos sa reusesc sa misc picioarele dupa el, tot fractura la L1 ,bafta mare la recuperare P.S.Bou de mine nu a avut protectii ci numai tricou ca era foarte cald, si m-a costat asta...purtati protectii chiar daca va coaceti...lesson learned Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Multa sanatate Zidule si sa ai o recuperare cat mai placuta! Multe invataminte se pot trage din genul asta de accident (cuvant urat), dupa care te trezesti schilod fara nici o vina. Daca ma gandesc bine de multe ori am depasit exact in situatia descrisa de tine si de fiecare data nici macar nu m-am gandit ca as putea pati ceva. Uite ca se poate. Si tocmai la cei la care te astepti mai putin. A fost ghinion, dracu sa-l ia de ce a fost, dar iti spun, 100 de alti motociclisti daca ar fi fost in locul tau ar fi procedat la fel, adica ar fi depasit. Concluzia este ca ala nu mai are ce cauta pe drumuri publice, nici macar pe camp, maine poimaine isi calca copilul cu tractorul din neatentie. Si nici altii ca el. Da-l in judecata si arde-l pe retardat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Nu scriu ca sa iti spun cum sa ii rupi capul lui ala ci cum sa iti recuperezi cat de cat rapid banii. In Romania exista constituit un Fond de Protectie pt Victimele Strazii(FPVS).Exact acest fond iti acopera tie daunele cauzate de tractorul fara RCA. Aici ai link-ul catre ei : FPVS Citeste exact legislatia pusa acolo la dispozitie si apoi actioneaza conform ei si completeaza acea cerere de despagubire existenta pe site. Acest Fond chiar da banii oamenilor aflati in necaz din vina celor fara RCA si apoi ei se judeca cu cel care te-a vatamat . Sanatate ZIDULE si sa te vad din nou pe doua roti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorceror Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Insanatosire grabnia Zidu' si back in the saddle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2007 ma pun pe studiat sa vad ce e cu fondul asta si sa vedem ce iese. intai sa termin cu toate chestiile de -> controale, hartii certificat iml si alte treburi de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Zidule... cand ti-am vazut postul am inghetat...Dumnezeu e mare si milos... insanatosire grabnica de la mine... Ce sa intamplat cu tractoristul ala il dai in judecata sau ce v-a urma? O alta intrebare...crezi ca daca erai cu Ij-ul erai mai putin supus unor riscuri? Numai bine Zidule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Felicitari ZIDU' de 3 ori: 1. Pt. scris: ai reusit sa descrii tot ce s-a intamplat asa de clar (fara amanunte in plus) incat pe masura ce citeam parca vedeam un filmulet, inclusiv vremea buna de afara se vedea! 2. Pt. felul in care ai gestionat evenimentul: cred ca cineva cu mai putina experienta sau cu mai putin sange rece ar fi patit-o mai grav. 3. Pt. cocluziile la care ai ajuns: pot deveni reguli pt. toti motociclistii. Iti doresc si eu sanatate maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2007 Zidule... cand ti-am vazut postul am inghetat...Dumnezeu e mare si milos... insanatosire grabnica de la mine... Ce sa intamplat cu tractoristul ala il dai in judecata sau ce v-a urma? O alta intrebare...crezi ca daca erai cu Ij-ul erai mai putin supus unor riscuri? Numai bine Zidule!!! da, il dau in judecata. nu - ambele mobre sunt foarte sigure. Doar ca a fost o ecuatie nasoala in cazul asta, fara alternative de mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 da-l in judecata ,nu trebuiesc iertati ca dupa aia ,te felicita si pupa talpile si cand se intoarce cu spatele ti-l baga direct in gura... si chiar se va lauda ca ce smecher e el! aud prietenii lui ,si uite asa ... ii avem pe cap pe conservari, tractoristii mai lipseau ! sanatate maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Imi pare rau ca ai patit-o....imi pare bine ca ai reusit sa scapi destul de bine... Vreau sa-ti multumesc personal pentru descrierea evenimentului. Am invatat lucruri noi si mi s-au edificat altele mai vechi, anume sa nu depasesc in zone de alea. Eu nici la intrarile/iesirile din orase nu consider ca e sigur. Sint tot felul de firme, depozite, cartiere rezidentiale de unde se intra/iese......... Un claxon puternic nu te-ar fi ajutat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Insanatosire grabnica si iti recomand calduros aceasta protectie care se poate purta sub blugi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Insanatosire grabnica, Zidu'le ! Si multa rabdare ! Tot din cauza unui bou care s-a gasit sa intoarca in fata mea (ce-i drept de pe contrasens) am ajuns si eu in spital si acum tre sa stau la pat. Conduita preventiva, bat-o vina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) Ceva reflexe din copilarie au ajutat (dobandite pe la arte martiale si parasutism). timp de gandire egal cu 0 in situatia asta insanatosire grabnica man, si bafta cu procesul da, artele martiale in general ajuta la formarea instincului de a cadea, sau a te apara in situatii dificile...foarte eficiente in acest sport Editat Noiembrie 1, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate