RedFox200 Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 intr-adevar, aici ai dreptate oricum, benzina si kilometrii cat mai poti. Care ai niste ulei mineral Magura? am nevoie ptr. un ambreiaj de KTM si n-as vrea sa cumpar un bidonas sa raman cu el pe urma. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) Salut,are careva sa-mi imprumute pentru maine niste chingi dintr-alea care se strang? Am gasit cu ce duce motorul la RAR,dar nu am cu ce-l lega si nici sa merg direct cu el acolo nu m-as risca pentru ca nu am numar la el,deloc P.S. pana in ora 11,daca s-ar putea Editat Octombrie 10, 2012 de crazydanutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Am eu 4 bucăți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Salut,am o intrebare? Azi am scos un pic utilajul (bmw f650cs) sa-l testez pe la ai mei pe strada (nu am inca numere la el si am zis sa nu ma risc,prea tare ). Problema intervenea atunci cand,fiind intr-a doua, o turam mai tare si-mi sarea in neutru. Stie careva ce ar putea sa cauzeze treaba asta? Nu i-oi fi dat eu destul de hotarat a doua aia? Deci se banuieste ca ar fi furca aia selectoare (cica-i buba de model); cel putin asa mi-a zis un posesor de scarver din Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Ar fi bine, dupa cum am zis, aia e mai ieftina decat inlocuitul pinioanelor, dar tot necesita desfacut motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Mmmmmmdap,eh,aia e,nu poti sa le vezi pe toate cand iei o motocicleta,pana una alta,merg cu ea cat merge asa si cand n-o mai merge oi gasi rezolvarea problemei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Indeeeed .... la cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Salut ! Stie cineva unde se poate face "medicalul" pentru scoala de soferi ? .De asemenea sunt nelamurit in privinta actelor si taxelor ce sunt necesare la dosar deoarece fac scoala pentru 2 categorii ( C ,CE ) este necesar sa am actele in dublu exemplar pt fiecare categorie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Salut ! Stie cineva unde se poate face "medicalul" pentru scoala de soferi ? .De asemenea sunt nelamurit in privinta actelor si taxelor ce sunt necesare la dosar deoarece fac scoala pentru 2 categorii ( C ,CE ) este necesar sa am actele in dublu exemplar pt fiecare categorie ? Salut, Ptr.profesionisti la spitalul C.F.R. Actele la dosar trebuie sa fie intr-un singur exemplar,asa a fost cand am facut eu scoala ptr. C,E.(anul 2000) Numai bine, Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 (editat) Salutare..despre un atelier de prelucrare prin aschiere stie cineva...am nevoie la modificare(adaptarea unor roti) ..niste bucsi,distantiere,si frezartea unui nou locas pt discurile de frana!!multumesc anticipat!! Am rezolvat-o cu frezorul acum am nevioe de un pneu spate 160/60-17 poate sa fie bun sau uzat doar cat il folosesc la masuratori si mici probe..il cumpar sau imprumut !!0735168123 Raul!! Editat Octombrie 25, 2012 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Salutare, Are cineva ceva cunostinte in Istambul? Am niste prieteni care cauta un loc unde sa lase masina in Istambul pentru vre-o 2-3 saptamani. Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali800k Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Multumesc ! atentie ai doua categori c e una ce e alta deci ai nevoie de doua dosare doua taxe de examen cazier +copie taxa permis +copie bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Ajutor!!! Vreau sa-mi aduc un motor din Deva si am nevoie de TRANSPORT. Ma poate ajuta careva ? ( As vrea sa-l aduc Luni 29-10-2012 ) Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myky Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 vorbeste cu florin enachescu . FLR. poate te poate ajuta el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 are cineva un loc in garaj peste iarna (noiembrie - martie/aprilie)? sau stiti vreun garaj de inchiriat, ca gasesc eu cu cine sa-l impart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Va salut, Stie cineva care sun pasii de urmat si costurile la o motocicleta adusa din Italia? Merci fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 /index.php?/topic/52684-informatii-utile-pt-brasoveni/page__st__580#entry3122151 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihalceai Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Va salut, Stie cineva care sun pasii de urmat si costurile la o motocicleta adusa din Italia? Merci fain! 1. Gasesti mai multe variante de achizitie (4-5) din aceeasi zona preferabil nord; 2. Iei legatura cu adimotori din Codlea care merge des in It 3. Platesti un mic avans, omul mere si vede jucariile, o alege pe cea mai buna si o aduce in Ro 4. Daca vrei iti face si RAR-ul suplimentari celor 500EUR comision si iti da motorul direct in mina cu toate actele pe numele tau. Asa am procedat eu si a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Din ce dau cu seama, omul şi-a adus deja motocicleta şi-acum doreşte s-o înmatriculeze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Din ce dau cu seama, omul şi-a adus deja motocicleta şi-acum doreşte s-o înmatriculeze. Asa este eu am deja motocicleta si actele de Italia,ma intereseaza care sunt pasii de urmat si care ar fi costurile pentru a o inmatricula.Actele de Italia trebuiesc traduse? Asa este eu am deja motocicleta si actele de Italia,ma intereseaza care sunt pasii de urmat si care ar fi costurile pentru a o inmatricula.Actele de Italia trebuiesc traduse? Apropo,stie cineva unde pot vopsi o aripa fata din plastic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Da, trebuie intai sa traduci actele originale, si pe urma procedura e asemanatoare cu cea in care cumperi motorul de aici. Asta zice la noi : http://www.prefecturabrasov.ro/pVanzarea---cumpararea-unui-vehicul%3B-Transcrierea_132.php asta scrie pe la Bucuresti, acolo vad ca iti dau si ceva exemple de acte: http://www.prefecturabucuresti.ro/servicii-publice/261.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Dacă ai ratat postarea mea anterioară, uite ce zice AWD aici : /index.php?/topic/52684-informatii-utile-pt-brasoveni/page__st__580#entry3122151 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Va multumesc @ RedFox200 si @ Andry pentru informatii. Motociclete cumparate din tara am inmatriculat,dar nu stiam exact cum se procedeaza cu cele aduse de afara. Astazi am dus actele la tradus,dupa ce le am care este ordinea de urmat, RAR-FISC si POLITIE? Merci fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Cam asa ceva. Eu dusesem actele la tradus dupa de am facut rar-ul Spor la inmatriculat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate