incognito Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 O noua statie ITP moto pe soseaua Andronache in sectorul 2, Langa depozitul de piese UNIX. Pret: 75ron Contact: 0763.339.306 Dragos recomand Mi-am facut astazi ITP-ul acolo, recomand cu caldura In plus, pentru motivul ca am fost prima motoreta care i-a calcat pragul anul asta, am primit si o sepcutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 Esti tu domnisorica .. de asta ti-a dat sepcuta .. si cu 1 martie .. deh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Bravo ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gleaha Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 O noua statie ITP moto pe soseaua Andronache in sectorul 2, Langa depozitul de piese UNIX. Pret: 75ron Contact: 0763.339.306 Dragos recomand Am fost si eu la ei si am fost foarte multumit. Sunt seriosi, m-au programat repede, au pret bun si fac pana la 7:30, bun pentru muncitorii de rand care ies la 6. Bine, a fost primul meu ITP si poate ma asteptam eu la prea mare tambalau. Am primit si o sapca Alpinestars cadou, mai aveau parca 10 deci grabiti-va A++ will ITP again, pana atunci .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 pt colentinisti, s-a mai deschis si pe Otesani o statie noua, si nu, nu-i fac reclama, ci pt ca is mai lenes de felul meu si nu-mi place sa ma mai duc in cuca macai pt ITP, prefer sa gasesc mai langa casa . tariful este de 100 de lei, se verifica tot, deci nu ai acte in regula nu te duce, au stand de frana, iar nu ai frana buna nu te duce, sa functioneze luminile bine , RCA sa fie din ziua respectiva, program pana la orele 19.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1002ro Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) O noua statie ITP moto pe soseaua Andronache in sectorul 2, Langa depozitul de piese UNIX. Pret: 75ron Contact: 0763.339.306 Dragos recomand Si eu am ajuns astazi pe la oameni, Recomand si eu Ieftin, rapid si de treaba ! P.S. Nu mai au sepci Editat Aprilie 3, 2012 de alex1002ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Salutare! Stiti daca se paote face in Franta ITP la moto inmatriculata in Romania? Salutare! Stiti daca se paote face in Franta ITP la moto inmatriculata in Romania? Sau nu e obligatorie ITP in Franta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Momentan, ești norocos. Nu e nevoie de ITP în Franța. Asociația motocicliștilor furioși de acolo se opune de câțiva ani, și asta foarte vehement, cu demonstrații de amploare și tot tacâmul (de luat drept exemplu, nu numai pt ITP dar pentru multe alte cauze moto). http://www.motardsencolere.com/spip.php?rubrique44 Viceversa, ITP făcut în România pentru vehicule înmatriculate îl alte state, este posibilă din aprilie 2012. http://www.adevarul.ro/financiar/auto/Masinile-inmatriculate-inspectie-tehnica-Romania_0_640736136.html# și ordonanța de guvern nr.6 din 25.01.2012 in Monitorul Oficial, aviz utilizatorilor de mașini înmatriculate în Bulgaria sau alte state: Art. 6 7 . - (1) Vehiculele inmatriculate in alte state pot fi supuse, la cerere, unei inspectii tehnice periodice, care se efectueaza de R.A.R. in conformitate cu reglementarile prevazute la art. 1. (2) In vederea efectuarii inspectiei tehnice periodice prevazute la alin. (1), solicitantul declara pe propria raspundere situatia vehiculului in ceea ce priveste detinatorul si situatia inmatricularii vehiculului respectiv. (3) Efectuarea inspectiei tehnice periodice prevazute la alin. (1) nu absolva detinatorul sau utilizatorul vehiculului de respectarea celorlalte prevederi legale privind circulatia pe drumurile publice din Romania. (4) Recunoasterea inspectiei tehnice periodice prevazute la alin. (1) de catre alte state se face in functie de legislatia aplicabila a statelor respective." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razv23 Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 O noua statie ITP moto pe soseaua Andronache in sectorul 2, Langa depozitul de piese UNIX. Pret: 75ron Contact: 0763.339.306 Dragos recomand tocmai am facut si eu itp acolo. recomand, baieti de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Am si un moped de 49cmc; in ianuarie 2012 face 2 ani de la prima inmatriculare cind l-am dobandit de nou; conform legii trebuie sa-i fac ITP, ca sa nu risc amenzi si ridicarea Certificatului de inregistrare emis de Primarie. Dupa informatiile mele mai vechi ITP la mopede se face numai la RAR si costa cam 100 ron. Are cineva alte informatii? Se poate face si in alte service-uri, si la preturi mai rezonabile?(consider ca 50 ron ar fi de bun simt pt. un moped...) Obs:nu poti face ITP, daca nu ai la moped CIV, Asigurare valida si Certificat de inregistrare. Asa ca atentie mare daca cumparati un moped; nu va bagati daca odata cu scuterul nu primiti si CIV emis de RAR cu folie de securizare! http://bpr.b.politiaromana.ro/index.php/intrebari-frecvente/71-set-1/424-este-necesara-itp-pentru-mopedele-pana-in-50cc.html Cu toate astea, legea zice: Art.6 6. Mopedele, vehiculele care se deplaseaza pe sine, denumite tramvaie, tractoarele folosite in exploatarile agricole si forestiere, precum si vehiculele pentru efectuarea de servicii sau lucrari, care se deplaseaza numai ocazional pe drumul public, nu sunt considerate autovehicule; ART. 9 (1) Pentru a fi inmatriculate, inregistrate sau admise in circulatie, autovehiculele, mopedele, remorcile si tramvaiele trebuie sa fie omologate in conditiile legii. (4) Pentru a fi mentinute in circulatie, vehiculele inmatriculate se supun inspectiei tehnice periodice. Deci legea spune clar "vehiculele inmatriculate". Mopedul NU este inmatriculat, ci inregistrat deci nu intra in categoria vehiculelor de la art.9 alin.4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Salutare ma intereseaza si pe mine sa fac ITP-ul dar sa nu am probleme ( Bucuresti ) Motorul e ok , are doar o toba sport si cauciucuri putin mai mari decat cele din talon Unde ma sfatuiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Mergi cu incredere pe Andronache " O noua statie ITP moto pe soseaua Andronache in sectorul 2, Langa depozitul de piese UNIX. Pret: 75ron Contact: 0763.339.306 Dragos " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Salut, trebuie sa-mi fac si eu inspectia la motocicleta, sti daca e nevoie de programare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HesusMe Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Salutare, Am si eu o intrebare intrebatoare. Am un Suzuki GS500 care este cu ITP-ul expirat de anul trecut din vara. Acum ca sa ii fac ITP-ul trebuie sa merg la RAR sau la orice statie autorizata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 orice statie !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Mi-am facut ieri ITP-ul pe sos.Andronache nr.183 si a fost totul OK... recomand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Super baieti cei din Andronache...nu trebuie programare in prealabil...recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Un mic sfat... daca vreti sa mai fie "de treaba" baietii atunci nu mai scrieti pe forum ce probleme aveti!!!!!! Incercati pe privat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 am fost si eu, a mers rapid. motocicleta nu avea probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teddydk Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 salut o toba stock de r6 1999-2002 are cineva urgent? pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Oare se mai face ITP-ul aici? Se pare ca se mai face. Am facut azi la masina 70, la moto costa 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 O noua statie ITP moto pe soseaua Andronache in sectorul 2, Langa depozitul de piese UNIX. Pret: 75ron Contact: 0763.339.306 Dragos recomand F rapid si elegant. Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 ITP in RO: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/camera-ascunsa-avize-itp-fara-a-urca-masina-pe-rampa-cum-ti-se-pune-viata-in-pericol-pentru-100.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 ITP in RO: http://stirileprotv....pentru-100.html Marfa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate