adimotor Postat Septembrie 16, 2024 Share Postat Septembrie 16, 2024 Am avut, am mers cu ele vreo 3-4000 km, mie personal nu mi-au placut, fata facea zgomot mare la rulare. Merg cu pirelli scorpion trail 2, dar urmatoarele vor fi Michelin Road 6, prietenii mei spun ca sunt excelente pe uscat/ud. Dar tin foarte mult aceste Anakee Adventure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 16, 2024 Share Postat Septembrie 16, 2024 1 oră în urmă, adimotor a spus: Am avut, am mers cu ele vreo 3-4000 km, mie personal nu mi-au placut, fata facea zgomot mare la rulare. Merg cu pirelli scorpion trail 2, dar urmatoarele vor fi Michelin Road 6, prietenii mei spun ca sunt excelente pe uscat/ud. Dar tin foarte mult aceste Anakee Adventure. Si eu am acum Pirelli Scorpion Trail 2 dar trebuie sa le schimb fiindca au ceva timp. Mi-au fost recomandate si Mitas E-07 si Metzeler Karoo 4 (pt varianta 50/50 care ma interesa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 16, 2024 Share Postat Septembrie 16, 2024 1 hour ago, FlipperCo said: Dar de MICHELIN ANAKEE ADVENTURE Am eu, cu ele a venit mobra. Super grip si pe uscat si pe ud, pe macadam se descurca destul de bine insa sunt foarte zgomotoase, asa cum a zis si @adimotor. Am aproape 10.000km cu ele si daca n-ar fi obsesia mea sa intru in iarna cu anvelope noi cred ca mai tin inca vreo 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 16, 2024 Share Postat Septembrie 16, 2024 Da, am aflat ca sunt foarte rezistente, bine peste Mitas E-07 si Metzeler Karoo 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Noiembrie 30, 2024 Share Postat Noiembrie 30, 2024 Salut, Daca doreste cineva un set de scarite usor mai coborate si cu (sau fara) cauciuc de amoritzare (https://sw-motech.com/en/bike/BMW/R1200GS/2012/R12+-K25-/products/ergonomics/footrests/4052572039274.htm) am un set nefolosit de vanzare - 70eu. Au fost luate pt un RnineT dar la RnineT scaritele originale sunt ok (si coborate si amortizeaza bine). Multumesc, Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Caut sa cumpar pentru un proiect un BMW 1250 doar cu far adaptiv. Doresc sa o transform precum motocicleta din imagine ,din aceasta cauza ma intereseaza o motocicleta care poate fii in cea mai proasta stare tehnica si optica. Nu ma intereseaza motociclete impecabile fara offroad sau cu dotarii. Vreau o motocicleta pentru dezasamblat si restilizat la un preț decent. Poate fii si GS normal sau ADVENTURE. Foarte important nu cumpar fara contract de vanzare-cumparare / fiscal. Nu ma intereseaza kilometrajul cumpar chiar daca este nedeplasabila . Prefer conversatie pe WhatsApp 0744842164 sa nu poluam topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate