Sari la conținut

BMW R1200/1250 GS/GSA/RS/RT/R LC - 2013->

Postări Recomandate

Am avut, am mers cu ele vreo 3-4000 km, mie personal nu mi-au placut, fata facea zgomot mare la rulare. Merg cu pirelli scorpion trail 2, dar urmatoarele vor fi Michelin Road 6, prietenii mei spun ca sunt excelente pe uscat/ud.

Dar tin foarte mult aceste Anakee Adventure.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 oră în urmă, adimotor a spus:

Am avut, am mers cu ele vreo 3-4000 km, mie personal nu mi-au placut, fata facea zgomot mare la rulare. Merg cu pirelli scorpion trail 2, dar urmatoarele vor fi Michelin Road 6, prietenii mei spun ca sunt excelente pe uscat/ud.

Dar tin foarte mult aceste Anakee Adventure.

Si eu am acum Pirelli Scorpion Trail 2 dar trebuie sa le schimb fiindca au ceva timp. 
Mi-au fost recomandate si 

Mitas E-07 si Metzeler Karoo 4 (pt varianta 50/50 care ma interesa). 

Link spre comentariu

1 hour ago, FlipperCo said:

Dar de MICHELIN ANAKEE ADVENTURE

Am eu, cu ele a venit mobra. Super grip si pe uscat si pe ud, pe macadam se descurca destul de bine insa sunt foarte zgomotoase, asa cum a zis si @adimotor.

Am aproape 10.000km cu ele si daca n-ar fi obsesia mea sa intru in iarna cu anvelope noi cred ca mai tin inca vreo 2000.

Link spre comentariu

• 2 months later...

Salut,

Daca doreste cineva un set de scarite usor mai coborate si cu (sau fara) cauciuc de amoritzare (https://sw-motech.com/en/bike/BMW/R1200GS/2012/R12+-K25-/products/ergonomics/footrests/4052572039274.htm) am un set nefolosit de vanzare - 70eu. Au fost luate pt un RnineT dar la RnineT scaritele originale sunt ok (si coborate si amortizeaza bine).

Multumesc,

Paul

pegs.jpg

Link spre comentariu

• 2 months later...

Screenshot_20231124_123145_WhatsApp.jpg

Caut sa cumpar pentru un proiect un BMW 1250 doar cu far adaptiv. Doresc sa o transform precum motocicleta din imagine ,din aceasta cauza ma intereseaza o motocicleta care poate fii in cea mai proasta stare tehnica si optica. Nu ma intereseaza motociclete impecabile fara offroad sau cu dotarii. Vreau o motocicleta pentru dezasamblat si restilizat la un preț decent. Poate fii si GS normal sau ADVENTURE. 

Foarte important nu cumpar fara contract de vanzare-cumparare / fiscal. Nu ma intereseaza kilometrajul cumpar chiar daca este nedeplasabila . Prefer conversatie pe WhatsApp 0744842164 sa nu poluam topicul.

Link spre comentariu