robert_bobariu Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Legat de scarite (scuze, Sanyi) - cele originale sunt o gluma (din experientele neplacute cu alunecat din scarite pe ud si frig de la F650GS); am comandat din start scaritele ADV pe care le-am folosit incantat 3 ani. La drumuri lungi, cu anumite cizme cu talpa un pic mai subtire, mai amortea un pic talpa, dar ma obisnuisem. Insa de un an am trecut la Pivot Pegs si (mai ales la mersul in picioare pe off) sunt de vis. Un coleg spunea ca a renuntat rapid la ele ca-i stricau talpa incaltarilor, insa eu nu am problema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 @Sanyi Kov cred ca poti face o piesa la strung cu care sa rezolvi problema. @robert, de unde le-ai luat si cu cat, pe cele pivotante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Nimeni, nici o parere? De inaltat nu stiu daca poti sa o inalti, dar poti sa o strangi mai tare, iti explica in manual, pagina 58. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Motocicleala prin bosnia - filmare Robert Nu stiu ce v-a trecut voua prin vene dar eu simt ceva adrenalina numai uitandu-ma la film. Pare ca v-ati cam distrat ca purceii prin noroi. Tare, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Pare ca v-ati cam distrat ca purceii prin noroi. Nu numai prin noroi O sa facem in curand un topic cu toate detaliile excursiei la sectiunea cu poze din calatorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Pff. Eu ma gandeam ca leneviti pe la mare. Sper ca Robert a stat in scarite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 http://www.nippynormans.com/r1200gs-adv-mark-2-08-to-09/pivot-pegz-mark-3-r1200gs-to-2012-adventure-all-years-to-2013 Am cumparat si topper-ul (http://www.nippynormans.com/fastway-footpegs/pivot-pegz-toppers-for-all-pivot-pegz) pentru reducerea vibratiilor, dar nu l-am folosit niciodata, ca nu a fost nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 (editat) BMW R 1200 GS gets two-wheels drive http://motorbikewriter.com/bmw-r-1200-gs-two-wheel/ Editat Mai 25, 2016 de shpixy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 Desigur! Ca sa intelegi mai bine fiorul subtil care ne furnica pe spate - toata lumea a venit cu anvelope de strada. (Eu unul aveam Pirelli Scorpion Trail II. Exceptionale pe asfalt, nu au nicio legatura cu off-road-ul. Prin comparatie, Tourance Next-urile sunt de lux!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 (editat) Confirm, tourance next derapa cel mai putin prin namoale, am stat in spatele lui robert si vedeam cum ii fugea in toate partile )) Editat Mai 25, 2016 de macs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 (editat) Confirm, tourance next derapa cel mai putin prin namoale, am stat in spatele lui robert si vedeam cum ii fugea in toate partile Noroc ca nu mi-am luat 1200GS pentru namoale... iar pe off uscat mi s-au parut ok. Desi, pe portiunea aia lunga cand am iesit cu totii din Podgorica, unde era numai pamant ud, balti etc am dat tare si n-am simtit sa-mi fuga. Oricum, tocmai a aparut si noul test cu anvelope mixte enduro-touring in ultimul numar Motorrad, de data asta facut cu LC-uri (anul trecut a fost cu GS dohc, deci cu alte dimensiuni). Pe asfalt, si mai ales pe ud, Scorpion Trail 2 au castigat iar detasat. Si toti cei sase testeri au fost unanim de acord ca astea sunt cele mai bune. Asa cum au fost unanim de acord ca Anakee 3 raman cele mai slabe. Next au iesit pe locul doi. Pana aici nicio surpriza. Am inteles acum de ce nu se pupa verdictul lor din testul de anul trecut cu Dunlop Trailsmart, unde iesera pe locul doi... iar eu le-am avut anul trecut si nu mi-au placut. La dimensiunea LC-ului au iesit pe locul cinci. Deci testul iar mi-a confirmat realitatea. Insa ce este cu adevarat surprinzator... rezultatele uzurii masurata dupa 4000km de teste (si banuiesc ca nu le-au menajat de loc pe drumurile din Pirinei). Scorpion Trail 2 stateau inca excelent la profil si, culmea, Anakee nu au exceleat macar la capitolul asta asa cum ma asteptam. Daca nu apar pozele de la teste pe net, o sa fac eu poze la revista. Asadar... cine are asteptari de off ud si namoale, clar ca Scorpion nu sunt prima optiune. Dar cine vrea sa se dea pe asfalt, pe curbe si mai ales pe ud, fara griji, sunt clar prima optiune. Editat Mai 25, 2016 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 Salutare! New horse in town Ce topcase recomandati, ca cel de Touratech e pentru pitici )) he he - sa fii sanatos in toate! Eu am Givi TRK52 pe suport givi (care e cam cu 10cm mai jos decat suportul de topcase OEM - asta zic ca e un avantaj). Foarte rezistent materialul din care ie facut si singura chestie care imi lipseste este capacul acela rosu "de documente". Ma rog - asta daca nu ai o afinitate pentru un brand dedicat. Numai bine, Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 (editat) New horse in town Ce topcase recomandati, ca cel de Touratech e pentru pitici Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el! Dupa parerea mea nu ai multe optiuni: daca volumul este primul criteriu, dar sa arate si de bun simt integrat in designul Adv (presupunand ca ai sau vei avea sidecase-urile Adv), cam asta ar fi solutia: http://givishop.at/product_info.php/info/p4389_Alu-Topcase-Trekker-Outback-58-Monokey.html Si daca nu ma insel, si Touratech aveau un topcase mare in oferta. Evident, pierzi avantajul de a avea doar cheia motocicletei. Pt mine de exemplu asta conteaza mult dar e chestie de gusturi. Dar pt zi de zi nu stiu daca merita un topcase asa de mare si nici nu stiu daca cumva nu arata disproportionat atunci cand esti fara cutii. Iara daca dai moto pe jos, vei lovi in el, ceea ce la cel original nu cred ca se intampla. Editat Mai 25, 2016 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 Dupa parerea mea nu ai multe optiuni: daca volumul este primul criteriu, dar sa arate si de bun simt integrat in designul Adv (presupunand ca ai sau vei avea sidecase-urile Adv), cam asta ar fi solutia: http://givishop.at/product_info.php/info/p4389_Alu-Topcase-Trekker-Outback-58-Monokey.html Si daca nu ma insel, si Touratech aveau un topcase mare in oferta. Evident, pierzi avantajul de a avea doar cheia motocicletei. Pt mine de exemplu asta conteaza mult dar e chestie de gusturi. Dar pt zi de zi nu stiu daca merita un topcase asa de mare si nici nu stiu daca cumva nu arata disproportionat atunci cand esti fara cutii. Iara daca dai moto pe jos, vei lovi in el, ceea ce la cel original nu cred ca se intampla. Pentru zi de zi nu merita asa mare - sigur. Eu pe acelasi suport folosesc un topcase de o casca (givi e32 parca). Dar pentru concedii mai lungi cu pasager trebuie spatiu, mai ales cand faci concedii munte/mare. La Givi Outback mie nu mi-a placut ca prinderile pe suport sunt de plastic si din acest motiv am renuntat. Numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Salutare! New horse in town Ce topcase recomandati, ca cel de Touratech e pentru pitici Sa stapanesti poneiul fara problemee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Salut Gospodaru! Felicitari pentru armasar! Eu am pus pe al meu gentile de la Touratech (ZEGA Pro). Exista doua marimi la topcase (25L si 38L - nu pot da link pentru ca nu functioneaza linkurile pe shop-ul touratech), eu o am pe cea mare. Intra o casca si ramane spatiu suficient prin jur. Fiecare sidecase are 3 incuietori - 2 pt capac si una pt prindere de suport. Topcase-ul are si el 2 incuietori una pt capac si cealalta pentru prindere de suport. Partea buna ca aceeasi cheie (mica) se pupa cu toata multimea asta de incuietori. Gentile stau foarte bine, se monteaza/demonteaza usor, sunt solide, nu vibreaza, nu intra apa, sunt durabile, bine facute etc. Revenind la TopCase-ul de la Touratech. O problema (mare) este ca ia din spatiul pasagerului. Sotia (desi mica si usoara) nu mai avea suficient loc si ma deranja si pe mine. A trebuit sa pun la munca niste minti (a mea si a prietenilor ingineri/meseriasi) si am facut un adaptor cu ajutorul caruia am mutat topcase-ul mai in spate cu ceva cm. Atentie la aspectul asta. (la gentile de la BMW - nici la Vario nici la cele de la GSA nu exista problema asta. topcase-ul de la GSA imi pare mai mic decat cel de la T.) (selfie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 http://www.nippynormans.com/r1200gs-adv-mark-2-08-to-09/pivot-pegz-mark-3-r1200gs-to-2012-adventure-all-years-to-2013 Am cumparat si topper-ul (http://www.nippynormans.com/fastway-footpegs/pivot-pegz-toppers-for-all-pivot-pegz) pentru reducerea vibratiilor, dar nu l-am folosit niciodata, ca nu a fost nevoie. Si eu am tot modelul asta. Trecerea de la cele originale la astea a fost o binecuvantare. Atat pe asfalt cat si off. O singura precizare: daca am incaltaminte cu talpa cu un profil mai agresiv (ghete de munte) e posibil sa mi se agate in treacat talpa in "tepii" aia, insa nimic grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Intrunire de bmw-isti gs-isti in Italia . Poate va intereseaza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 As vrea sa-mi iau cea mai comoda sa de touring, Eu am una de la Touratech se numeste Kahedo dar s-a crapat, intra apa de la ploaie si uda buretele si sunt tot timpul ud la popou (cand ploo). Ref la comoditate dupa 2 ore ma doare curu si dupa alte 2 ma ustura. Dupa inca 2 nu-mi mai pasa... Ma gandesc ca decat sa o retapitez (oricum buretele s-a cam dus si el) sa iau alta. Ce recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 http://corbin.com/bmw/r12gs.shtml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanyi Kov Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 As vrea sa-mi iau cea mai comoda sa de touring, Eu am una de la Touratech se numeste Kahedo dar s-a crapat, intra apa de la ploaie si uda buretele si sunt tot timpul ud la popou (cand ploo). Ref la comoditate dupa 2 ore ma doare curu si dupa alte 2 ma ustura. Dupa inca 2 nu-mi mai pasa... Ma gandesc ca decat sa o retapitez (oricum buretele s-a cam dus si el) sa iau alta. Ce recomandati? Salut, Am o sa cu gel daca te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Pana acum un Corbin si una cu gel, a folosit cineva? As vrea sa-mi impartasiti din experienta voastra cu statul in sa vreme de 6-sau 8 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanyi Kov Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Eu am primit saua cu gel impreuna cu motorul, dar prefer sa folosesc cea Adventure, pentru ca este mai inalta (asa imi place mie). Saua cu gel am folosit-o foarte putin prin oras, pare comoda, dar nu am folosit-o la drumuri lungi. E mai lata la sezut decat cea Adventure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Salut, Am o sa cu gel daca te intereseaza. Salut! M'ar interesa pe mine. Imi dai te rog detalii pe PM? Multumesc!» Post actualizat in 27 May 2016 15:52 Pana acum un Corbin si una cu gel, a folosit cineva? As vrea sa-mi impartasiti din experienta voastra cu statul in sa vreme de 6-sau 8 ore. Pt Corbin ia legatura cu userul marcel-bv. A avut pe RT si acum are si pe GSA LC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Vizavi de handguarduri, as dori sa schimb cele stock cu cele de la Touratech, la prima vedere ofera protectie mai buna la vant. Mie mi se pare mai ieftin si mai simplu sa pui de la TT numai spoilerele aditionale pe protectiile originale. Si protectia la vant cred ca este cam aceeasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate