shpixy Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 ! i-utuF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 Acum 7 minute, shpixy a spus: ! i-utuF 667 fara tva,piesa, prin 2018. m am uitat pe factura. plus manopra, 1 jumate de ora, 450 ora de manopera. fa calculul:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 22, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 22, 2021 Ce înseamnă 900 ron pentru un posesor de regină a Alpilor? Peanuts! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 2 hours ago, shpixy said: Salutare ! Are cineva o banda- litrometru de GS ? Cauta modelul pentru 2012-2013 cu sonda litrometrica normala si scapi de mizeria aia de banda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 Salut, Nu e chiar asa mare bataia de cap precum se spune. Eu am schimbat in 2016-2017 si de atunci nu au mai fost probleme. La fel cativa amici. Din cate stiu trebuie facuta calibrare - gs911 si banda uscata. Nu cred ca se potriveste sonda normala de pe 2012-2013 fara ceva modificari - mecanismul de citire nivel benzina la 2008-2009 cred ca e apogeul complicatiei de dragul complicatiei - nu cred ca puteau gandi un mecanism mai complex ... Pe aici parca erau niste idei dar nu am urmarit cu atentia - https://www.ukgser.com/forums/showthread.php/509657-Fuel-strip-to-float-conversion-complete-guide Bafta, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 23, 2021 Share Postat Noiembrie 23, 2021 Acum 11 ore, ivanp a spus: Salut, Nu e chiar asa mare bataia de cap precum se spune. Eu am schimbat in 2016-2017 si de atunci nu au mai fost probleme. La fel cativa amici. Din cate stiu trebuie facuta calibrare - gs911 si banda uscata. Nu cred ca se potriveste sonda normala de pe 2012-2013 fara ceva modificari - mecanismul de citire nivel benzina la 2008-2009 cred ca e apogeul complicatiei de dragul complicatiei - nu cred ca puteau gandi un mecanism mai complex ... Pe aici parca erau niste idei dar nu am urmarit cu atentia - https://www.ukgser.com/forums/showthread.php/509657-Fuel-strip-to-float-conversion-complete-guide Bafta, paul Tu ai avut noroc :)) La mine o schimbase cel de la care am cumparat, si la mine s-a dus de 2 ori, asta in interval total de 3 ani, pe acolo. O data a fost doar de calibrare, ce i drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valenteen Postat Noiembrie 25, 2021 Share Postat Noiembrie 25, 2021 Babaieti, tocmai ce m-am pricopsit cu o vaca, 1200 gs, fabricatie 2012, aia cu dohc(nici nu stiu ce e), si cand o mulgi chiar da lapte si miere, si da bine. Acum, sa revin la oile mele, dupa ce am plimbat-o eu vreo 500 km weekendul trecut, am vazut ca ma cam bate vantul pe ea si m am gandit ca poate stiti pe cineva, care stie pe cineva, care are un prieten, care are un var, care sta cu sora unuia de vinde un parbriz de GS ADV cu suportul ala de prindere, ca poate asa nu mai fac otita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusI oana Postat Ianuarie 11, 2022 Share Postat Ianuarie 11, 2022 Salut, Am eu un parbriz de Adv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Salut, Veste buna - la 1250 Hans a avut o idee "geniala" si a rezolvat problema prezenta la LC - acumularea apei in partea de jos a basculei, zona dinspre grup ... stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 20, 2022 Share Postat Martie 20, 2022 Salut, pentru ca unul din proiectoarele mele cu LED originale a cedat, am facut niste suporti din inox, pe care am prins alte proiectoare HELLA, cu led, 5 ani garantie, poate va face cu ochiul https://www.spankraft.com/en/home/10-led-lights-in-hella-ff50-packaging.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 20, 2022 Share Postat Martie 20, 2022 La 14.09.2021 la 17:02, johnbv a spus: AJUTOR si rugaminte ! Daca cineva are de vanzare un calculator pentru farul LED generatia II din 2018+. Cel mic care este sub far. Poate ca e tarziu acum... aveam eu unul Proiectoare cu LED si modulator la pompa de benzina cu garantie pe viata! https://www.spankraft.com/en/home/10-led-lights-in-hella-ff50-packaging.html https://www.spankraft.com/en/r1200-sohc/11-bmw-fuel-pump-controller-replacement-in-3d-printed-case.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Martie 20, 2022 Share Postat Martie 20, 2022 Acum 3 ore, Dan Cata a spus: Poate ca e tarziu acum... aveam eu unul Proiectoare cu LED si modulator la pompa de benzina cu garantie pe viata! https://www.spankraft.com/en/home/10-led-lights-in-hella-ff50-packaging.html https://www.spankraft.com/en/r1200-sohc/11-bmw-fuel-pump-controller-replacement-in-3d-printed-case.html Multumesc frumos DAN ...am rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Salutare, Caut de ceva timp un R1200GS, in afara de Olx si prezentul forum, pe unde imi recomandati sa ma mai holbez? Bugetul este undeva pe la 11500E, cer prea multe daca vreau sa fie >2016 si <30k km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 mobile.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Aprilie 18, 2022 Share Postat Aprilie 18, 2022 Salut, De pe la altii - se pare ca BMW a scos o varianta imbunatatita de senzor de benzina (pt cei care au banda) - 16141600132. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 28, 2022 Share Postat Aprilie 28, 2022 Finally. Sa speram ca asta o sa tina mai mult. Inca n-am avut probleme (2011 gsa), dar lumea se plange si cauta solutii de ani buni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 28, 2022 Share Postat Aprilie 28, 2022 Nu ține mai mult, dar nu mai poate fi resuscitată folosind bricheta piezo, au eliminat acest neajuns* odată cu noua variantă! Go to service, go to stealer! * neajuns pt producătorul bmw care vindea mai puține traductoare de nivel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 30, 2022 Share Postat Aprilie 30, 2022 Si stii asta de unde? Abia au scos piesa si stii tu deja ca nu-i buna si n-o sa tina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valenteen Postat Mai 10, 2022 Share Postat Mai 10, 2022 Au scos senzor de benzina nou si au scos farul led , nu mai ie semiconductori . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 11, 2022 Share Postat Mai 11, 2022 Eu aștept să scoată motoare la care să nu mai fie nevoie să scrie pe bord să verifici nivelul uleiului! Până atunci rămân la japo, că nu au inscripții din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iulie 16, 2022 Share Postat Iulie 16, 2022 Salut, Are careva un cardan de vanzare? #33738531102 (K50, K51, K52, K53, K54) Merci, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Dupa 10 ani de apa, paie si bataie, e timpul sa treaca pe alte maini, mai blande si mai rabdatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 20, 2022 Admin Share Postat Iulie 20, 2022 Eu nu aș da-o. La câți km ai făcut cu ea și cum te-a dus merită să îmbătrâniți împreună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 Salutare Este adevarat ca sunt rechemare in service GS-urile, pt ceva probleme de pătrundere a spei in CARDAN ? Stiti ceva detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 20, 2022 Admin Share Postat Iulie 20, 2022 Da, dar la modelele luquid cooled. Există o filmare chiar pe topicul dedicat de aici de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate