Lucian_M Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Curățare PROFI e atunci când vine unul acasă la tine (sau duci moto la el), ți-o suie pe stander, îți spală lanțul (și ce e prin jurul lui, că ție îți este lene), îi dai minim 100 lei și vii la el peste 1-2 săptămâni să repeți operațiunia, că ești leneș. Și uite așa, într-un an ai plătit kitul de lanț, dar măcar nu ai stat în genunchi și se vede haurul (lanț hauriu). Domnia/boieria costă, înțelegi acum? Cine face curățați de lanț este profesionist, deci curățare PROFI. Poate fi și detailing, în funcție de preferințe, dar n-am ajuns la nivelul la care pretențiile mele presupun așa ceva, atâta timp cât am consumabile, scule și două mâini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Da, ma, il stiu e Ianachim ca e boEr, el nu schimba lantul, schimba scuteru cu totul, nu coane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 41 minute în urmă Share Postat 41 minute în urmă Eu doar dau cu spray de lant pe partea interioara acolo unde calca pinioanele lantul, in rest las forta centrifuga sa faca ungerea pe toate suprafetele lantului. De spalat nu mai fac asta de ani buni si culmea, lantul tine la fel de mult in cazul meu, cu conditia sa-l ung la fiecare 4-500 km sau dupa fiecare ploaie cand e uscat. Folosesc acest spray de lant de pe Olx cu 13 lei doza, dar care se ia doar cu baxul, la recomandarea lui @Kristian , facuta in urma cu vreo 2-3 ani: https://www.olx.ro/d/oferta/spray-vaselina-lant-aderenta-vaselina-spray-rezistenta-apa-400ml-IDdIurU.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate