chesterfield Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 pai pune si niste preturi Salut, preturi puteti vedea in anunturile de pe bikeshop: anunt softbag - 40 EUR anunt handguards - pret redus 140 lei anunt toba - 290 EUR poza cu toba, evenual filmulet sa vedem cum suna si pret Filmulet aici: (nu sunt eu, dar toba aia e )Sunt multe filmulete pe YT cu toba Hattech. Poze: In poza asta, softbag-ul e inchis - in poza din anunt puteti vedea cum arata desfacut - isi dubleaza volumul. Handguard-urile se potrivesc pe toate modelele GS / CS 650...asta daca sunt originale si nu au modificari...inclusiv de ghidon, altul decat cel de 22''./index.php?...t&p=2790784 Handguardurile sunt originale, fara modificari, la fel cu cele pe care le-ai cumparat tu, din cate se vede in poze. Parca imi aduceam aminte ca atunci cand le-am cumparat citisem undeva ca sunt diferente intre manerele incalzite si cele fara incalzire, eu de asta ziceam ca se potrivesc numai pentru modelele cu manere incalzite. Din cate vad, se gasesc cu 220 lei inclusiv transport - in concluzie le dau la pret special pe astea folosite: 140 lei Toate accesoriile sunt folosite numai 2 sezoane, insa exclusiv pe asfalt, nu am prea intrat cu motorul in offroad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 cucoană, omul nu vinde motorul, vinde niÂşte chestii de pe motor. da bre asa e era noapte ... scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 toata restrictionarea asta de 30cp de fapt este o restrictionare mecanica a turatiei maxime? nu e in turatie ci in cat anume aer intra in piston si cat baga injectia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 SARBATORI FERICITE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Multumesc pt sfaturi. Moto cea limitata este in Germania, deci o sa o verifice cei care se ocupa de adus, nu imi convine nu achit. La fel si daca gasesc in It. Din ce am observat tot acolo ajungi cand pui si comisioanele de rigoare, chit ca iei din afara sau de la noi. Cat despre stare poti sa iti iei tzeapa usor si de peste hotare... Intr-adevar, orice ar fi e bine sa iei la puricat orice motor, indiferent de istoric... Totusi nu as da 4000E. Iar pierd jumate la vanzare Plus ca au aparut oferte de XChallange si XCountry la banii astia, 2007+, ~10k km... imi pare rau pt cel ce vinde, am fost si eu in locul asta dar deh... voi gasi, cel tarziu la sfarsit de sezon. La Dakar nu ma mai gandesc, am doar 1,78, si degeaba sunt fortzos daca nu am cracu lung Cu Domi am avut impresia ca m-ar fi ajutat insemnabil un ciolan mai lungan, si la ideea cu lipit talpi suplimentare am renuntat Momentan, dupa toate sfaturile primite, GS mono e ce am nevoie continui cautarile... Sarbatori fericite! Plimbari placute norocosilor, si toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 horia, cu o înălțime la Âşa de 880 de mm dakar-ul e perfect pentru tine. uite, eu am doar 170 Âşi totuÂşi mă înțeleg cu xmoto, care are 910 mm la Âşa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Multumesc pt sfaturi.Moto cea limitata este in Germania, deci o sa o verifice cei care se ocupa de adus, nu imi convine nu achit. La fel si daca gasesc in It. Din ce am observat tot acolo ajungi cand pui si comisioanele de rigoare, chit ca iei din afara sau de la noi. Cat despre stare poti sa iti iei tzeapa usor si de peste hotare... Intr-adevar, orice ar fi e bine sa iei la puricat orice motor, indiferent de istoric... Totusi nu as da 4000E. Iar pierd jumate la vanzare Plus ca au aparut oferte de XChallange si XCountry la banii astia, 2007+, ~10k km... imi pare rau pt cel ce vinde, am fost si eu in locul asta dar deh... voi gasi, cel tarziu la sfarsit de sezon. La Dakar nu ma mai gandesc, am doar 1,78, si degeaba sunt fortzos daca nu am cracu lung Cu Domi am avut impresia ca m-ar fi ajutat insemnabil un ciolan mai lungan, si la ideea cu lipit talpi suplimentare am renuntat Momentan, dupa toate sfaturile primite, GS mono e ce am nevoie continui cautarile... Sarbatori fericite! Plimbari placute norocosilor, si toate cele bune! eu am 1.70 si tot merg pe dakar.asa ca........adevarat k nu merg off road decat forestier atit.pt off am un dr de 350 si intru peste tot daca vreau noroi.bafta si nu abandona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 La 3000 euro iti iei Dakar din 2006, cu topcase original, 33.000 km, din Ungaria. Fara ABS, pret negociabil. ----------------------- Sau am gasit (un amic mai exact) in Italia, zice asa: * ABS, manere incalzite, suporti de genti laterale pt. Givi, tank bag BMW (? ), 31.000 km, carte service, inlocuit kit lant si placute fata/spate la 30.000 km, baterie Yuassa, , cablu ambreaj, pret fix 4000 euro(probabil 100-150 max mai poti negocia...eu am negociat la dealer Honda, daramite la pers. fizica ) La astia 4000 se mai adauga: adusul, inmatriculatul= 500 euro ??? Salve ! Mesaj completat -----------------------Sau am gasit (un amic mai exact) in Italia, zice asa: * ABS, manere incalzite, suporti de genti laterale pt. Givi, tank bag BMW (? ), 31.000 km, carte service, inlocuit kit lant si placute fata/spate la 30.000 km, baterie Yuassa, , cablu ambreaj, pret fix 4000 euro(probabil 100-150 max mai poti negocia...eu am negociat la dealer Honda, daramite la pers. fizica ) La astia 4000 se mai adauga: adusul, inmatriculatul= 500 euro ??? Salve ! Si asta tot 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Si asta tot 2006 cam greu ce spui tu cu 3000 dakar din 2006 si sa mai fie si impecabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Ca idee, uite niste preturi de prin germania pentru 2006: http://cautare.mobile.ro/vehicule/changeSo...nsumerGrossEuro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 cam greu ce spui tu cu 3000 dakar din 2006 si sa mai fie si impecabil. Ca idee, uite niste preturi de prin germania pentru 2006: Nu ma contraziceti, va rog. Chiar nu-si are sensul sa vorbim de preturi aici...voi, ''muritori de rand'', cautati motoare pe moto.it, mobile.de, bikeshop.ro...si cam atat. Daca cel vizat de postul meu de mai sus, e interesat, astept un semn, daca nu..cele bune si Hristos a Inviat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Nu ma contraziceti, va rog. Chiar nu-si are sensul sa vorbim de preturi aici...voi, ''muritori de rand'', cautati motoare pe moto.it, mobile.de, bikeshop.ro...si cam atat. Daca cel vizat de postul meu de mai sus, e interesat, astept un semn, daca nu..cele bune si Hristos a Inviat ! Atitudine Sunt f interesat. Suna bine acel dakar la 3000E. Chit ca nu are ABS, momentan suna mai bine un Dakar fara ABS decat nimic La capitolul cautat moto sunt tot muritor de rand, caut pe cele 3 site-uri, am fost pe la reprezentata BMW, am vb cu indivizi care aduc etc 4000 plus inca 500 e prea mult. In 3500E trebuie sa ma incadrez pt ceva bun, acasa, sunt sigur. Astept detalii despre Dakar. Si despre altele pt ca observ surse care par bune... Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex.R Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Salutare, are cineva pentru un f650gs 2002: - scarita pasager dreapta - maner frana (amandoua rupte la o cazatura) - maner ambreiaj - doar daca este cel original (eu am o copie) multumesc, Alex Mesaj completat Salutare, are cineva pentru un f650gs 2002: - scarita pasager dreapta - maner frana (amandoua rupte la o cazatura) - maner ambreiaj - doar daca este cel original (eu am o copie) multumesc, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Sunt f interesat. Suna bine acel dakar la 3000E. Cel la 3000 din 2006 nu mai e. In schimb a gasit altul la 2500 neg, nu stiu anul, mi-a lasat si nr. de tel a vanzatorului : 0036308620170 Vorbeste engleza si maghiarasi e la 340 de km fata de Cluj. Are topcase Maxia Givi, genti laterale + suporti, cauciucuri noi Tourance, baterie noua, inmatriculat pe HU, cu ITP inca 2 ani, crash-bars,alarma cu pager, semnale albe, hand guard-uri ..si cam atat despre asta. Suna-l direct pe vanzator, roaga-l sa iti dea poze, an , km, etc...si daca va intelegeti, am o bere fara alcool de la tine cand treci prin Cluj Mesaj completat Am mai gasit F650GS, an 2005, 26.000 km, 2900 neg, in Roma, IT. Topcase, manere incalzite, twin spark, gandguard-uri, nr tel: 003929560412, Domenic. Asta e gri sobolan...sau tot pe Italia, Dakar din 2003, 3300 euro,negociabil, full acesorizat: genti + topcase+handuard-uri+scut motor,originale BMW, culoare albastru+alb+steag racing. Complet revizionat, 32.000 km, tobe inlocuite cu altele ''racing'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kog Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Salut . Scurt pe doi am vandul F 650 Gs-ul din dotare si acum sunt fericit-ul posesor al unui F 800 GS . salut, 800gs nou, sh? poti da ceva detalii despre moto si achizitie? de la bmw/"particular" etc... ma bate un gand la schimbarii si pe mine... merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Va salut. Stiu ca s-a mai discutat despre problema uleiului in airbox, unii zic ca nu e panica, altii ca nu-i normal. Pe mine incepe insa sa ma deranjeze, chiar daca desfac regulat furtunul de prea-plin si scurg uleiul, mi se tot imbiba filtrul de aer. Mentionez ca am pus ulei exact cat trebuie (2,3l). Ultima daca cand l-am scurs de acolo, a iesit ceva albicios. (ma gandesc ca de la schimbat marca, inainte era MOTUL 10w40 , acum MOTOREX 10w40) F650GS 2002. Ceva sfaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 salut, 800gs nou, sh? poti da ceva detalii despre moto si achizitie? de la bmw/"particular" etc... ma bate un gand la schimbarii si pe mine... merci Salut. Vezi mai jos pe topicul in formare de F800/F650 . In mare: de la particular deci sh..la capitolul detalii am un zambet pe toata fata de cate ori ma sui pe el am dat pe el 8000 din 2008 dar are doar 6000 km si arata ca nou, impecabil, a se vedea pozele de pe topicul mai sus mentionat. Multa bafta la cautare si achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Va salut. Stiu ca s-a mai discutat despre problema uleiului in airbox, unii zic ca nu e panica, altii ca nu-i normal. Pe mine incepe insa sa ma deranjeze, chiar daca desfac regulat furtunul de prea-plin si scurg uleiul, mi se tot imbiba filtrul de aer. Mentionez ca am pus ulei exact cat trebuie (2,3l). Ultima daca cand l-am scurs de acolo, a iesit ceva albicios. (ma gandesc ca de la schimbat marca, inainte era MOTUL 10w40 , acum MOTOREX 10w40) F650GS 2002. Ceva sfaturi? [/am pus si eu motorex si 10w40 si 15w50 si patineaza f putin ambreiajul si am gasit si putina spuma din aia albicioasa.cu cel vechi nu a patinat nici un pic si nici spuma.cred k o sa i pun castrol 15w50,sau ma mai gindesc la motul dar sa fie cel mult semisintetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Va salut. Stiu ca s-a mai discutat despre problema uleiului in airbox, unii zic ca nu e panica, altii ca nu-i normal. Pe mine incepe insa sa ma deranjeze, chiar daca desfac regulat furtunul de prea-plin si scurg uleiul, mi se tot imbiba filtrul de aer. Mentionez ca am pus ulei exact cat trebuie (2,3l). Ultima daca cand l-am scurs de acolo, a iesit ceva albicios. (ma gandesc ca de la schimbat marca, inainte era MOTUL 10w40 , acum MOTOREX 10w40)F650GS 2002. Ceva sfaturi? [/am pus si eu motorex si 10w40 si 15w50 si patineaza f putin ambreiajul si am gasit si putina spuma din aia albicioasa.cu cel vechi nu a patinat nici un pic si nici spuma.cred k o sa i pun castrol 15w50,sau ma mai gindesc la motul dar sa fie cel mult semisintetic. Este aproape imposibil sa scurgi TOT uleiul atunci cand il schimbi. Spuma aia alba se formeaza si datorita faptului ca se amesteca uleiuri diferite. Eu la schimbul de ulei am folosit un detergent special de la Motul. Il amesteci in uleiul vechi, apoi mergi o suta-doua de kilometri (fara sa forjezi motorul insa!!) si apoi faci schimbul. La mine a dat rezultate foarte bune. Cu ceva emotii am bagat MOTOREX 10w-60 full sintetic. Merge excelent. Nu patineaza ambreiajul deloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2short2get Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Plimbare de Pasti cu Dakarul pe malul marii: /index.php?showtopic=658316 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Salut, preturi puteti vedea in anunturile de pe bikeshop: anunt softbag - 40 EUR anunt handguards - pret redus 140 lei anunt toba - 290 EUR Filmulet aici: (nu sunt eu, dar toba aia e )Sunt multe filmulete pe YT cu toba Hattech. Poze: In poza asta, softbag-ul e inchis - in poza din anunt puteti vedea cum arata desfacut - isi dubleaza volumul. Toate accesoriile sunt folosite numai 2 sezoane, insa exclusiv pe asfalt, nu am prea intrat cu motorul in offroad. Handguard-urile s-au vandut azi. Mai am toba Hattech si softbag-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) . Editat Aprilie 28, 2011 de chesterfield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 Salut flacai.Vreau sa va intreb daca are cineva un set de telescoate fata.Interesat este un coleg de-al nostru, proaspat posesor de gs (din pacate lovit in partea din fata). Pana reuseste sa-si faca el cont am postat eu pentru el.Daca aveti o sa pun si nr. lui de telefon sa va puteti intelege la pret. Vreme buna si asfalt uscat la tot poporu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 Salut flacai.Vreau sa va intreb daca are cineva un set de telescoate fata.Interesat este un coleg de-al nostru, proaspat posesor de gs (din pacate lovit in partea din fata). Pana reuseste sa-si faca el cont am postat eu pentru el.Daca aveti o sa pun si nr. lui de telefon sa va puteti intelege la pret. Vreme buna si asfalt uscat la tot poporu! Salut, Vezi la RobbieB! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 Salut,Vezi la RobbieB! multam fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate