THC Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Al meu s-a plimbat prin RO vreo 3000 deci ar trebui sa fie ok. Ceva sugestii la o (semi)endureala care sa nu-mi ia mai mult de cateva ore? Am chef sa ies din Buc azi dar nu stiu unde cu ceva intarziere - deci s-ar putea sa nu te mai ajute insa pe malul argesului poti sa faci ceva soft off-road dupa cornetu pana in baraj pe stanga o iei pe la liziera padurii (pe acolo merg eu de obicei cand am chef de ceva soft) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Pana la urma m-am dus pan la Giurgiu, am fumat o tigara pe mal si m-am intors inapoi dar e bun de stiut.. Pe drum am tras niste sperieturi ca-mi fuge spatele ca dracu (in special pe Oltenitei), am niste Twinduro.. cred ca trebuie sa le schimb pana nu mor :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Eu am luat moto din Germania cu 3.000 km si pana in 5.000 km am avut consum foarte mare. Cred ca pana s-a reglat. Acum consuma ca un scuter, dragul de el... Intrebare: ce fel de bec trebuie la turometru/kilometraj? Mi s-au ars cateva dintre ele... k cel de acolo nu gasesti.este putin mai mare la soclu,dar poti pune unele mai mici care le gasesti peste totdar tb sa scoti cu un spitz lamelele din cauciucul ala care este pe post de fasung [soclu]si vor merge f bn.daca nu reusesti mai ma intrebi .pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Pana la urma m-am dus pan la Giurgiu, am fumat o tigara pe mal si m-am intors inapoi dar e bun de stiut.. Pe drum am tras niste sperieturi ca-mi fuge spatele ca dracu (in special pe Oltenitei), am niste Twinduro.. cred ca trebuie sa le schimb pana nu mor :| daca stiam te insoteam pana la giurgiu eu ma mai duc seara dupa serv uneori in lipsa de altceva mai bun de facut . putin mai lung dar la fel de placut drum e pana la calarasi ( nu pe autostrada ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 In sfarsit si noul Dakar! - http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/bmw-g650-gs-sertao-revealed/19170.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Sa-mi fuck palme. Trebuie sa-mi cumpar pusculita <3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 De ce or fi schimbat ei numele ... Puteau sa lase naibii denumirile clasice si sa ii zica F650GS DAKAR mk.3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 sertão = cowboy/explorer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 sertão = cowboy/explorer o fi pt america .la cowboy la vacutze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 ca veni vorba de noua denumire: Named for a dry backlands region of northeastern Brazil, ... http://blog.motorcycle.com/2011/10/03/manufacturers/bmw/2012-bmw-g650gs-sertao-announced/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Am facut pana la roata fata si nu stiu ce camera imi trebuie,problema este ca nici o vulcanizare unde sa rezolv pana nu este in zona,deci trebuie sa vin in Bucuresti cu ea in portbagaj.Va rog sa-mi spuneti de unde sa cumpar o camera si unde sa o schimb.Moto este un Dakar cu roata pe 21.Pana am facut-o intr-o curba la vro 70-80km/h si era sa ma trantesc rau cu ea la ce smucea ghidonul.Am fost la o vulcanizare in zona dar au spus ca nu se baga din cauza riscului de deteriorare a jantei si au observat ca este rupta camera doarece bagau presiune si o pierdea instantaneu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Incearca la Dementor in Pipera. Sau mai sus un pic' date=' la United Motors sau la Yamaha.[/quote']Desi cine avea nevoie zicea ca a gasit doar de 17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Am facut pana la roata fata si nu stiu ce camera imi trebuie,problema este ca nici o vulcanizare unde sa rezolv pana nu este in zona,deci trebuie sa vin in Bucuresti cu ea in portbagaj.Va rog sa-mi spuneti de unde sa cumpar o camera si unde sa o schimb.Moto este un Dakar cu roata pe 21.Pana am facut-o intr-o curba la vro 70-80km/h si era sa ma trantesc rau cu ea la ce smucea ghidonul.Am fost la o vulcanizare in zona dar au spus ca nu se baga din cauza riscului de deteriorare a jantei si au observat ca este rupta camera doarece bagau presiune si o pierdea instantaneu. o faci singur cu doua leviere profesionale nu cu surubelnite si merge ceas.eu nu schimb la vulcanizare decit umflu sa le arunce pe geanta.si am si una de cross tot eu le schimb.spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Nu vreau sa fiu rautacios fata de nimeni, da' citesc de multe ori pe aici discutii gen mess care ar fi de bun simt sa fie purtate pe PM. Acum citesc despre pana de cauciuc si leviere. Exista topic de cauciucuri unde aceasta discutie ar fi mult mai potrivita. Da-o-n pusca mea de aici ca prea faceti torocala pe topic. Nu vreau sa fac ordine si nici nu pot impune nimanui nimic, dar pur si simplu m-am saturat sa citesc numa' tampenii off topic. Am facut pana la roata fata si nu stiu ce camera imi trebuie,problema este ca nici o vulcanizare unde sa rezolv pana nu este in zona,deci trebuie sa vin in Bucuresti cu ea in portbagaj.Va rog sa-mi spuneti de unde sa cumpar o camera si unde sa o schimb.Moto este un Dakar cu roata pe 21.Pana am facut-o intr-o curba la vro 70-80km/h si era sa ma trantesc rau cu ea la ce smucea ghidonul.Am fost la o vulcanizare in zona dar au spus ca nu se baga din cauza riscului de deteriorare a jantei si au observat ca este rupta camera doarece bagau presiune si o pierdea instantaneu. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Nu vreau sa fiu rautacios fata de nimeni, da' citesc de multe ori pe aici discutii gen mess care ar fi de bun simt sa fie purtate pe PM. Acum citesc despre pana de cauciuc si leviere. Exista topic de cauciucuri unde aceasta discutie ar fi mult mai potrivita. Da-o-n pusca mea de aici ca prea faceti torocala pe topic. Nu vreau sa fac ordine si nici nu pot impune nimanui nimic, dar pur si simplu m-am saturat sa citesc numa' tampenii off topic. . pai daca aici a intrebat omu?aici ii raspunzi si faci si un bine altuia.nu tb sa ne suparam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Nu vreau sa fiu rautacios fata de nimeni, da' citesc de multe ori pe aici discutii gen mess care ar fi de bun simt sa fie purtate pe PM. Acum citesc despre pana de cauciuc si leviere. Exista topic de cauciucuri unde aceasta discutie ar fi mult mai potrivita. Da-o-n pusca mea de aici ca prea faceti torocala pe topic. Nu vreau sa fac ordine si nici nu pot impune nimanui nimic, dar pur si simplu m-am saturat sa citesc numa' tampenii off topic. . tu as raison am vazut ca ai fost pe faza cu sertao....off ce m-as mai intoarce la copilarie...e frumos parlitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Imi pare rau daca am deranjat pe cineva cu intrebarea mea,dar aici am considerat ca este cel mai bine sa intreb din moment ce sunt posesor de BMW F650GS,si acest topic este dedicat lor.Eu fiind dintr-un oras mic ne cunoastem toti motociclistii intre noi dar fiind singurul posesor de F650 nu am pe cine sa mai intreb in legatura cu motocicleta asa ca nu imi ramane decat internetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 (editat) Imi pare rau daca am deranjat pe cineva cu intrebarea mea,dar aici am considerat ca este cel mai bine sa intreb din moment ce sunt posesor de BMW F650GS,si acest topic este dedicat lor.Eu fiind dintr-un oras mic ne cunoastem toti motociclistii intre noi dar fiind singurul posesor de F650 nu am pe cine sa mai intreb in legatura cu motocicleta asa ca nu imi ramane decat internetul. Important este ca ai primit ajutorul de care aveai nevoie. Restul e prea putin semnificativ. Nu-ti bate capul... ... Am chef de o plimbare de 2 zile sau 2 de 1 zi oriunde Asfalt? Coclau? Editat Octombrie 5, 2011 de RobbieB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Amandoua sau oricare. Pe coclau n-am fost inca desi as vrea ca parca plange mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 (editat) Imi pare rau daca am deranjat pe cineva cu intrebarea mea,dar aici am considerat ca este cel mai bine sa intreb din moment ce sunt posesor de BMW F650GS,si acest topic este dedicat lor.Eu fiind dintr-un oras mic ne cunoastem toti motociclistii intre noi dar fiind singurul posesor de F650 nu am pe cine sa mai intreb in legatura cu motocicleta asa ca nu imi ramane decat internetul. Relax, ca nu-i bai. Doar ca intrebarea ta cred ca s-ar fi pretat mult mai bine la topicul de cauciucuri: /index.php?/topic/224462-cauciucurile-onoff/ - subtitlul topicului fiind asta: "Vulcanizari, camere, leviere, seturi pana, compresoare, rim-lock..." Editat Octombrie 5, 2011 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Relax, ca nu-i bai. Doar ca intrebarea ta cred ca s-ar fi pretat mult mai bine la topicul de cauciucuri: /index.php?/topic/224462-cauciucurile-onoff/ - subtitlul topicului fiind asta: "Vulcanizari, camere, leviere, seturi pana, compresoare, rim-lock..." Se poate gasi o varianta in care sa gasim mai usor ceva in aceasta sectiune? Spre exemplu eu ar trebui sa caut acum prin 583 de pagini ceva care stiu ca s-a postat. Search-ul nu ma ajuta prea mult de vreme ce cuvantul cheie pe care-l am este lant si singura varianta de subtopic este "Enduro Touring & Adventure" nicidecum unde ma intereseaza pe mine adica : "Cine are BMW 650 F gs/Dakar (2000+, INJECTIE)" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Se poate gasi o varianta in care sa gasim mai usor ceva in aceasta sectiune? Spre exemplu eu ar trebui sa caut acum prin 583 de pagini ceva care stiu ca s-a postat. Search-ul nu ma ajuta prea mult de vreme ce cuvantul cheie pe care-l am este lant si singura varianta de subtopic este "Enduro Touring & Adventure" nicidecum unde ma intereseaza pe mine adica : "Cine are BMW 650 F gs/Dakar (2000+, INJECTIE)" Nimeni nu cred ca ar comenta daca intrebi ceva ce s-a discutat deja, asta in conditiile in care intrebarea ta este despre modelul nostru de motor. E aproape inuman sa stai sa citesti 600 de pagini din care 400 sunt off topicuri pentru nu stiu ce problema. Asa ca, daca ai o problema la subiect, nu te stresa sa intrebi. Cele mai deranjante sunt discutiile de tip messenger care ar trebui sa fie purtate pe privat. --------------------------------- Cica Sertao consuma doar 3,2 la suta. Nu-i rau! In schimb i-au micsorat rezervorul, ceea ce nu-i bine. Nu stiu cum o fi furca noua, daca o fi ceva mai performanta fata de cea a Dakarului, dar parca-i sedea mai bine cu una upside down... - http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/individual/news/2011/motorcycles.jsp - http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/individual/news/2011/motorcycles.jsp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Practic nu este altceva decat un Dakar versiunea 3. Dupa parerea mea, diferentele sunt aceleasi ca intre F-ul nostru si G650GS: bord, soft, si mici reparatii pe la interior. Cam cum a fost si cu versiunea din 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Am facut pana la roata fata si nu stiu ce camera imi trebuie,problema este ca nici o vulcanizare unde sa rezolv pana nu este in zona,deci trebuie sa vin in Bucuresti cu ea in portbagaj.Va rog sa-mi spuneti de unde sa cumpar o camera si unde sa o schimb.Moto este un Dakar cu roata pe 21.Pana am facut-o intr-o curba la vro 70-80km/h si era sa ma trantesc rau cu ea la ce smucea ghidonul.Am fost la o vulcanizare in zona dar au spus ca nu se baga din cauza riscului de deteriorare a jantei si au observat ca este rupta camera doarece bagau presiune si o pierdea instantaneu. camera pe care o vrei este una care sa suporte 90/90/21 majoritatea dakar asta au pe fata (de obicei camerele suporta mai multe dimensiuni de cauciucuri). Ia camera normala de strada daca nu mergi in offroad cu presiune scazuta. Camerele heavy duty se incing la viteze de asfalt si nu e prea placut. Personal schimb camera o data cu cauciucul ca sa evit neplaceri Ca vulcanizare - motoruote - ai contact pe saitu cu acelasi nume. neaparat fa si echilibrare - merita toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Cica Sertao consuma doar 3,2 la suta. Nu-i rau! In schimb i-au micsorat rezervorul, ceea ce nu-i bine. Nu stiu cum o fi furca noua, daca o fi ceva mai performanta fata de cea a Dakarului, dar parca-i sedea mai bine cu una upside down... - http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/individual/news/2011/motorcycles.jsp mda...pe mine nu ma prea impresioneaza tare tot asa zgarcit in accesorii din fabrica e(fara aripa pe roata, fara burdufe, fara protector de noroi la amortizorul spate...etc...)...da e bine ca are suport de top case bine macar ca , din ce se vede din poze, nu mai are teava aia aiurea de retur ulei iar capacul ambreiajului e mai mic si banui ca nu prinde si pompa de apa, care sper sa fie separata in rest, ei tot puncteaza pe culoare care e nu stiu cum...de parca intereseaza pe cineva atat de tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate