xt600 Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 Are profil interesant, dar la pretul pe care il are, ma indoiesc ca ni-l permitem prea multi dintre noi. Aici un pret in dolari: http://www.motorcycle-superstore.com/2/29/393/14568/ITEM/Dunlop-D908RR-Dual-Sport-Rear-Tire.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 http://www.performance-shop.ro/d952-d908rr/1651-140-80-18-70r-tt-dunlop-d908rr.html mai rar, dar se poate sa fie si in state mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 (editat) In momentul asta 99%, cred ca o sa iau Metzeler Karoo Traveler ! (alea din foto) Exita ,,vre'un loc" de unde se pot cumpara la cele mai decente preturi ? ..... si noile Karoo 3, imi par interesante ! Ma intreb cand vor fi disponibile si la noi ?! ... si la ce pret ?! Or sa iti placa! Si ai sa vezi ca on sunt de 10! /index.php?/topic/224462-cauciucurile-onoff/page-58#entry3277241 Un mic review aici! Spor! Editat Decembrie 30, 2012 de klu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 http://www.performance-shop.ro/d952-d908rr/1651-140-80-18-70r-tt-dunlop-d908rr.html mai rar, dar se poate sa fie si in state mai scump Citind ce scrie despre ele, constat ca sunt dedicate mai mult pentru nisip.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 Anvelopemoto.eu Au sediul aproape de mine Deci daca e ceva da un semn! http://anvelopemoto.eu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 (editat) Da, dar supertenere are140/80 R17 pe spate, cu 40 de lei mai ieftina... Editat Decembrie 30, 2012 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 Atentie, Petrica! In link-urile tale scrie de Karoo dar pozele sunt de Karoo T. Intereseaza-te mai in detaliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Da man, oricum merg personal in Bucuresti sa le cumpar, sa le pipai, sa le miros ... nu le iau prin curier si oricum, mai intai o sa sun si sa vorbesc cu aia daca au pe stoc si alte chestii ! Nu am incredere in siturile neactualizate ale astora ! Mult'am frumos ! cand vii da un semn sa te fac o bere un an nou cu sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Am luat azi pentru Transalp un Metzeler Tourance 120 90 17 cu maxim 5 la suta uzura (200 ron) si un Yokohama E-703 pentru fata,90 90 21 (100 ron) nefolosit, cu perisorii pe el. Ce marca vietzii e si asta,ca nu am auzit de ea? Pretul a fost bun,nu am ratat ocazia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Yokohama e un nume in sporturile cu motor, nustiu insa daca fac caucucuri dual-sport bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Nici eu,dar la banii astia merita incercat, as zice eu. Oricum nu putem decarta 7-8 milioane un set de gume noi,trebuie sa inmatriculez Transalpul si ma cam costa... Au profil ok pentru off, o sa fac ceva poze sa vedeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Daca ai fi urmarit Eurosport ai fi fost deja stresat de reclama la Yokohama, your tyre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Am luat azi pentru Transalp un Metzeler Tourance 120 90 17 cu maxim 5 la suta uzura (200 ron) si un Yokohama E-703 pentru fata,90 90 21 (100 ron) nefolosit, cu perisorii pe el. Ce marca vietzii e si asta,ca nu am auzit de ea? Pretul a fost bun,nu am ratat ocazia Yokohama e marca serioasa de pneuri auto. Pe partea de moto nu stiu nici eu mare lucru despre ei, dar nu cred sa faca cauciuce rele. Te rog pune niste fotografii cu profilul lor. Un An Nou fericit, iti doresc! La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Maine o sa fac ceva poze si le pun aici. La multi ani pentru toti enduristii stradali si nestradali! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RomiC Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 (editat) Am luat azi pentru Transalp un Yokohama . Ce marca vietzii e si asta,ca nu am auzit de ea? Stai linistit, ca nici ei nu au auzit de tine . on topic. pretul intradevar este bun , acu' depinde daca au si un dot cat mai nou . hai... La multi ani si sa ne vedem sanatosi ! (cu mobra aia noua ) Editat Decembrie 31, 2012 de RomiC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Ma gandesc ca nu au auzit. Cu dot ul treaba cred ca nu sta stralucita, la tourance e 2005 si la astalalt nu am gasit scris, cel putin nu in sistemul obisnuit,cele 4 cifre in chenar. Noi sigur nu sunt,de aici si pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RomiC Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 E... anu' asta o iei asa mai usurel sa nu faci derapaje si usor, usor strangi banuti pentru unele noi la anu' . si eu vreau sa schimb caucioacele in iarna asta, ca astea de le am acu mai merg cam 4-5ooo si nu mi-s de ajuns pentru voiaj la vara . daca nu te grabea-i ... faceam donatie o pereche cauciucuri care sigur pe tine te tineau tot anu' care vine , asa... cred ca o sa fac fericit pe alt transalpist . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 nu va bucurati la anvelope cu dot mai vechi de 3-4 ani costa mai putin o pereche noua de " caciuceoace " decat de reparat mobra pe o parte..... 2005 ......cam vechi ....si de o pomana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Banii,Iane, banii... cum zicea Romi, mers mai usor,preventiv si Dumnezeu cu mila. Dupa cum spuneam,a fost doar o conjunctura, finantele scartaie si oricum nu mi permiteam gume noi sezonul 2013. Astea doua la 300 ron zic eu ca sunt ok, un an. Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Anvelopemoto.eu Au sediul aproape de mine Deci daca e ceva da un semn! http://anvelopemoto.eu/ intreaba te rog cand apare karoo3 si cat costa 130-17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 pt informare eu aici am gasit cele mai ieftine cauciucuri cu tot cu transport care este 35 eu 1-4 cauciucuri , dar este nevoie de Pay pal http://www.mynetmoto.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 intreaba te rog cand apare karoo3 si cat costa 130-17 Maine dau un semn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ninu 2000 Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 @vlady_80. Foarte bune preturile ...de exemplu un set de Anakee 2 ajunge pe la 870lei cu tot cu transport.Cunoaste cineva site-ul respectiv ,este de incredere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 k60 normal sunt extraordinare. k60 scout - profilu difera in functie de dimensiune. Exceptand necazurile mentionate mai sus - la capitolu tractiune nu am ce sa le reprojez. Am fost ieri la Sinaia; in zapada musca ok si nu se incarca, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 la tine banda e doar pe jumatatea crampoanelor - ajungi la ea dupa ce uzezi jumate de guma. Ameamamte din stanga pozei au banda pana sus. Nu stiu ce sa zic de ele - eu merg cu 130/80/17 - nu au banda absolut deloc Incearca una si vezi ce zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate